PETYCJA- WIĘCEJ MODERATORÓW
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Na forum przyda się inkwizycja.Trzeba coś zrobić z problemem herezji,które gorszą innych i odwodzą ich od wiary.I pytanie:Czy ateistów możemy oskarżyć o herezję i kiedy? Dodam,że określenie "heretyk"odnosi się do katolika,który odrzuca uznane prawdy wiary i głosi błąd jako nieomylną prawdę.
|
Wt lis 21, 2006 14:01 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Masz rację Eire!!!
Monituje więc oficjalnie do moderacji by ustanowiła na swym "konklawe" Głównego Inkwizytora w postaci EireII.
Jest on wybitnym specjalista w dziedzinie tropienia wszelkiej herezji i tepienia wszystkich heretyków
Wracaj ach Eire do kraju, stosy na Ciebie czekają!
|
Wt lis 21, 2006 15:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tolkien spokojnie.Od upominania i banowania jest moderacja.Ja nie jestem moderatorem.Tolkien nie nazywaj mnie wybitnym specjalistą od herezji bo takim nie jestem.Ja tylko nie lubię herezji i braku kultury i dlatego czasem powiadamiam moderację.
Cytuj: stosy na Ciebie czekają!
Jakie stosy i gdzie ? Jestem przeciwnikiem stosów i kary śmierci.Proponuję więcej miłosierdzia.Najpierw upomnienie od moderatora,później od Admina i w końcu dożywotnie zbanowanie plus zgłoszenie faktu herezji.
|
Wt lis 21, 2006 16:04 |
|
|
|
 |
Kropka
|
Kolejny temat o herezji na forum. a ja i tak myślę, że sprawę rozwiązałoby kilku/kilkoro duchownych, które mogłyby wytłumaczyć pewne sprawy ateistom i nie tylko.
_________________ Nie mam nic, co bym mogła Tobie dać, Nie mam sił by przed Tobą, Panie stać...
|
Wt lis 21, 2006 20:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Przyznam, ze jest dość poważny problem z pozyskaniem osób duchownych do pisana w necie - "wałkowałem" to już niegdyś 
|
Wt lis 21, 2006 20:07 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
I co teraz.Szalony opuszcza forum,Incognito i akacja też.This is a shock! 
|
Śr lis 22, 2006 17:26 |
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
EIRE II napisał(a): I co teraz.Szalony opuszcza forum,Incognito i akacja też.This is a shock! 
WTF?
Przecież opuścili je już z miesiąc temu, o czym Ty wogóle wygadujesz?!
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Śr lis 22, 2006 17:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Miesiąc temu ? Bez przesady.Incognito był tu na początku listopada,Akacja w połowie miesiąca a szalony niedawno poinformował o odejściu.Szkoda.Dlaczego moderacja nie reaguje ?
Ja nie zamierzam siebie banować.Zostaje tyle osób:Lucy,ToMu,Stanisław Adam,tolkien,Mark Zubek.
Na forum to już powstała wręcz Wirtualna Europa.Tyle osób.Na obrzeżach miasta (na poligonie) dochodzi jednak do walk słownych i spacerują tam czasem nawet heretycy.
|
Śr lis 22, 2006 18:04 |
|
 |
A.
|
EIRE- nie ćpaj więcej.
Szalony założył swój wielce wzruszający temat o odejściu 29 października, czyli już niemal miesiąc.
Zbanować się nie możesz, więc o czym Ty piszesz?!
Zostaje znacznie więcej, ale co z tego?!
Jaka Wirtualna Europa?! Jakie obrzeża miasta?! O co Ci wogóle chodzi i jak to ma się do tego tematu?!
Człowieku- wpierw pomyśl, potem pisz. Nie masz nic sensownego do napisania-nie pisz.
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Śr lis 22, 2006 18:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Z tą wirtualną Europą i obrzeżami miata to taka przenośnia.Chodziło mi o chaos,który czasem widać w niektórych tematach,o walki słowne na forum.
|
Śr lis 22, 2006 18:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Podoba mi się propozycja Kropki.Kropka napisała: Cytuj: a ja i tak myślę, że sprawę rozwiązałoby kilku/kilkoro duchownych, które mogłyby wytłumaczyć pewne sprawy ateistom i nie tylko.
Forum trzeba udoskonalić właśnie o nową rangę.To prośba do Admina.
|
Śr lis 22, 2006 18:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
"A." - czy piszac slowa "EIRE- nie ćpaj więcej" , dlugo myslales zanim je napisales?
Sa one obrazliwe, czy nie zdajesz sobie z tego sprawy?
|
Śr lis 22, 2006 18:52 |
|
 |
A.
|
Nie długo, ale intensywnie- myślenie u mnie jest szybkie i nie mam problemów z nim.
Oczywiście, że nie jest obraźliwe-tylko ironia. Co więcej dziwie się, że Ty mi to Lucyno wytykasz...
Spójrz na pozbawiony jakiegokolwiek sensu post EIRE, zupełnie wyrwany z kontekstu, zupełnie bezsensowny, zupełnie nie na temat, zupełnie nic nie wnoszący do dyskusji, zupełnie od niej oderwany, egzystujący we własnej czasoprzestrzeni.
Tylko dziś conajmniej raz napisałem, żeby myślał nad tym co pisze- niech myśli. Aż się boje wnikać, skąd się takie posty biorą, co jest dla nich nagłym natchnieniem.
Więc powtórze jeszcze raz- myśl EIRE! Zanim klikniesz to wyślij, przeczytać jeszcze raz i zastanów się, pomyśl czy to ma jakikolwiek sens, czy choć ciut jest związane z tematem i ma choć troche sensu w sobie. Jesli nie- odpuść sobie.
I mam nadzieje, że tamtego postu nie przemyślałeś. Bo w przeciwnym razie to naprawde musiałyby być jakieś chemikalia.
|
Śr lis 22, 2006 18:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A ja prosze Ciebie "A" abys usunal ten podpis, gdyz jest on obrazliwy i nie przemyslany do konca.
"Polityk XXI wieku - Konon Niszczyciel.
Studentem jestem i nikt, kto ma wódkę, nie jest mi obcy.
Ojciec Dyrektor - idol kobiet w wieku poprodukcyjnym.
Nie lubię piwa, ale ono uwzięło się na mnie".
|
Śr lis 22, 2006 19:26 |
|
 |
A.
|
Przemyślany jest jak najbardziej i nijak nie jest obraźliwy.
1."Polityk XXI wieku - Konon Niszczyciel."- porównanie do Konana Niszczyciela powinno być odbierane jako komplement. Koleś był silny, wytrwały i służył dobru.
2."Studentem jestem i nikt, kto ma wódkę, nie jest mi obcy."-kogo to może obrażać, nie mam pojęcia. Zresztą ktokolwiek studiował doskonale wie, że prawdziwy student przez alkohol poznaje mase ludzi.
3."Ojciec Dyrektor - idol kobiet w wieku poprodukcyjnym."-też nie można powiedzieć, że to nie jest prawda, gdyż większość tzw. "moherowych beretów" jest w wieku poprodukcyjnym.
4."Nie lubię piwa, ale ono uwzięło się na mnie"-nie lubie piwa, bo jest gorzkie, ale taki to jest napój, że od czasu do czasu o sobie przypomina i zimne w towarzystwie przyjemnie wpada w gardło.
Jeśli chcesz- słucham co, dlaczego i dla kogo jest obraźliwe, jeśli dobrze uargumentujesz to go zmienie. Jeśli nie i tak za jakiś czas zmienie, bo podpisy bardzo często zmieniam.
|
Śr lis 22, 2006 19:34 |
|
|
|