Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt sie 05, 2025 19:50

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 222  Następna strona
 Uwagi do moderacji II 
Autor Wiadomość
Szkoda ze Wista obrazajacego userow juz w ten sposob nie potrafisz upomniec saxonie.

Śr mar 18, 2009 9:21

Osobnik zwący się Bartek06- flood. Nie można by tego jakoś zbić w 1 temat skoro user na to nie wpadł? Dział 'wierzyć, nie wierzyć?', dodatkowo część pytań w ogóle nie pasuje do działu... Powiedziałbym- troll, ale w sumie to na razie zadał tylko 6 pytań...

Śr mar 18, 2009 20:55

Mam pytanko, jak rozpoznajecie, że dana osoba to klon poprzedniej?

Cz mar 19, 2009 15:16
"
Cytuj:
masońsko-żydowska wyborcza
" - o jednym z największych tytułów prasowych w polsce?

cytat z saranetha
viewtopic.php?t=16977&start=1215

Cz mar 19, 2009 18:51

Mroczny - to pytanie, to żart oczywiście :D

outsider - moderacja sądzi, że się nieco zagalopował, ale choć wiadomo o co w tej wypowiedzi chodzi, to z drugiej strony słowo "wyborcza" można wyjaśnić w najbardziej bzdurny sposób

w związku z powyższym PW zostało wysłane, a reakcja będzie jeśli się to będzie powtarzało

Cz mar 19, 2009 20:27

Mam pytanie: co z edycją postów przez użytkowników? :D

http://blog.wiara.pl/nomines/ zapraszam :)

Pt mar 20, 2009 6:59

Mroczny - to pytanie, to żart oczywiście :D

Yyy, nie? Serio pytam. Jak rozpoznajecie, że Franek to klon zbanowanego dzień wcześniej Józka?

Pt mar 20, 2009 15:00

Mroczny - nie sądzisz chyba, że tutaj będę to opisywał, tak więc Ci nie odpowiem na to pytanie

nomines - jak się w końcu informatycy za to wezmą, ode mnie to nie zależy

Mroczny Pasażer i PTR - posty usunięte i ostrzeżenie za złamanie zasad tego tematu

Ponieważ w przypadku PTR jest to już kolejny raz - ban na tydzień

Pt mar 20, 2009 17:23

Lol, jakie ostrzeżenie, jakim prawem, za co? Z tego co widzę ten temat nosi nazwę "Uwagi do moderacji", a ponieważ nie ma tematu "Pytania do moderacji" to uznałam za stosowne, że napiszę je tutaj by nie tworzyć niepotrzebnie nowego. Poza tym to też uwaga do moderacji, ale w formie pytającej. Nie gotuj się tak na niewygodne pytania i nie strasz ostrzeżeniami.

A opisać możesz, jak nie tutaj to na PW bo mam duże wątpliwości co do tych banów za klony. Gdyby takowych nie było to byś bez problemu odpowiedział.

Pt mar 20, 2009 19:44

Przypominam, że to jest miejsce na uwagi DO MODERACJI, a nie do siebie nawzajem czy wzajemnych kłótni. Jeśli więc ktoś ma uwagi DO MODERACJI - czyli albo o pracy moderatorów, albo o niewłaściwych wypowiedziach użytkowników może je napisać tutaj - i tyle !

Odpowiadać na te uwagi może JEDYNIE moderacja, jako ich adresat.

Wszelkie inne posty będą usuwane.

Zauważ, że została usunięta Twoja dyskusja z PTRem, (a nie Twoje pytania do moderacji) - i za nią dostaliście ostrzeżenie. Odnośnie Twoich wątpliwości - to ich nie rozwieję. Jakoś będziesz musiał z nimi żyć dalej :)

W związku z powyższym również:

Post Rojzy został usunięty - wraz z ostrzeżeniem za ignorowanie zasad tego tematu.

Pt mar 20, 2009 21:15

Zauważ, że została usunięta Twoja dyskusja z PTRem, (a nie Twoje pytania do moderacji) - i za nią dostaliście ostrzeżenie.

Mój ostatni post jest z 19 marca, zadałem w nim pytanie. Nie przypominam sobie żebym wcześniej coś tutaj pisał, a przynajmniej w ostatnim czasie.

Cytuj:
Odnośnie Twoich wątpliwości - to ich nie rozwieję. Jakoś będziesz musiał z nimi żyć dalej

Ależ dlaczego? Co sprawia Ci tę trudność? Zamiast wklepywania co chwilę, że nie napiszesz już dawno użyłbyś tej samej ilości wstukiwanych liter do napisania tegoż. Niby dlaczego to ma być jakaś wielka tajemnica? Żeby user nie mógł się bronić w razie pomyłki?

Jeśli masz odwagę i wiesz, że wszystko jest robione w porządku - napisz na jakiej podstawie oceniacie czy dana osoba to klon uprzednio zbanowanej.

Bo póki co naprawdę dajesz przykład tego, że oceniasz subiektywnie wedle własnego widzimisię tudzież podobieństw w nickach. A to jest trochę takie żałosnawe. Dlatego chciałbym byś krótko i treściwie napisał jak dokonujecie tej oceny.

Pt mar 20, 2009 22:01

Mój ostatni post jest z 19 marca, zadałem w nim pytanie. Nie przypominam sobie żebym wcześniej coś tutaj pisał, a przynajmniej w ostatnim czasie.

Mówię Twoim poście późniejszym - w odpowiedzi na usunięty post PTRa - obydwa dotyczyły sprawy możliwości edycji postów, o którą zapytał nomines. Jeśli już sam nie pamiętasz, co i gdzie piszesz - to naprawdę nie moja wina.

Odnośnie drugiej sprawy - temat z mojej strony jest zakończony :)

Pt mar 20, 2009 22:12

Czy administrator forum ma dostęp do prywatnych wiadomości? Czy może sprawdzić kto, co i komu wysyła?

Pt mar 20, 2009 23:45

Administrator nie - być może informatycy mają - ale tego nie wiem.

Pt mar 20, 2009 23:59

Odnośnie drugiej sprawy - temat z mojej strony jest zakończony

Ale dlaczego zachowujesz się jak dzieciak? Z mojej strony temat nie jest zakończony bo może być taka sytuacja, w której dostanę bana czasowego, a potem wszechwiedzący saxon da mi bana na stałe bo pomyli mnie z kimś, kto się zarejestrował po mnie, twierdząc, że to mój klon.

Dlatego miej chociaż odrobinę odwagi i powiedz jak to jest rozwiązywane, żeby uniknąć późniejszych ewentualnych pomyłek.

A jeśli naprawdę się boisz tego powiedzieć to chociaż powiedz DLACZEGO?

Bo póki co wystawiasz się na lekkie pośmiewisko zachowując się jak dzieciak, który twierdzi "wiem, ale nie powiem <tupnięcie nogą>".

So mar 21, 2009 10:29
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 222  Następna strona