Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Jaka prowokacja? Że celibat jest nie na rękę Kościołowi bo go zuboży? Bo nie rozumiem?
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Wt kwi 15, 2014 21:43 |
|
|
|
 |
Jajko
|
Dostałem ostrzeżenia za:
trolling w formie wielu drobnych prowokacji i wywoływania przepychanek, utrudnianie korzystania z forum, ignorowanie poleceń moderatora. ostrzeżenie przyznane wskutek ustalenia moderacji. dalsza podobna działalność będzie skutkować banem stałym.
Czy mogę wiedzieć 1. Jakie konkretne drobne prowokacje macie na myśli? 2. W jaki sposób utrudniam korzystanie z forum? 3. Jakie polecenia moderatora zignorowałem?
Konkretna odpowiedź, poparta przykładami pozwoli mi na zrozumienie moich błędów i unikanie ich w przyszłości.
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Śr kwi 16, 2014 11:54 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Wczoraj opisałem szerzej Twoje zachowanie w tym poście: viewtopic.php?p=803887#p803887Za przykład może posłużyć większość Twoich wypowiedzi z tego tematu: viewtopic.php?f=18&t=35555 (edit: posty wydzielone)
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
Ostatnio edytowano Śr kwi 16, 2014 21:16 przez Soul33, łącznie edytowano 1 raz
|
Śr kwi 16, 2014 12:04 |
|
|
|
 |
Jajko
|
Prosiłem o KONKRETNE przykłady, a dostałem wątek do przeczytania w którym chwalę ŚJ i używam skrótu kat. Czy mogę prosić o konkretniejsze konkrety, w szczególności dotyczące punktu 3 - to mnie frapuje
|
Śr kwi 16, 2014 12:09 |
|
 |
Asienkka
|
Prosić zawsze możesz, tylko nie zawsze Twoja prośba zostanie spełniona  Jajko, odnoszę wrażenie że ostatnio znowu próbujesz zwracać na siebie uwagę, nie wiem tylko dlaczego... 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Cz kwi 17, 2014 14:53 |
|
|
|
 |
Jajko
|
Ale czym zwracam uwagę?? Może tym, że zrobiłem sobie dłuższą przerwę od forum i wróciłem pisząc jednego dnia kilkadziesiąt postów. No i to zwróciło uwagę wszystkich, to jasne. No bo chyba nie łamię ani netykiety, ani regulaminu, ani zasad kultury, ba, nawet ortografii czy interpunkcji (no, tu pewnie coś się zdarzy)!! Masz jakiś KONKRETNY zarzut? Zrobiłem coś nie tak? Nowych wątków newsowych nie zakładam, dopisuję się w istniejących. Robię wszystko jak kazałaś. No bo chyba nie chodzi o skrót, który podobno jednak modom nie przeszkadza, tak przynajmniej napisali. Choć zaczęło się właśnie od skrótu. No i chwalenia świadków Jehowy. Może to kogoś ubodło? Wszak są ludzie, którzy uważają ich za nader groźną sektę! A moje prośby są zwykle niespełniane, przyzwyczaiłem się 
|
Cz kwi 17, 2014 16:58 |
|
 |
lokis
|
W tej chwili zauwazylem, ze w dziale "Wierzyc nie wierzyc" zalozylem temat: "Przyjaciółka myśli o wstąpieniu do Świadków Jehowy". To nie moze byc prawda. O godzinie 16:52 bylem w sklepie, kupowalem kondomy. Kasia moze poswiadczyc! Kasiu... Poswiadczam Kasia.
|
Cz kwi 17, 2014 20:14 |
|
 |
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
Już go tam nie ma. Małe omsknięcie przy moderowaniu. A o 16.52 (tak naprawdę to była 18.52 - przestaw sobie zegar forum, bo kiedyś sypniesz się w zeznaniach) nie byłeś w sklepie. Kasia poświadcza nieprawdę. Jeśli ją do tego zmuszasz, to pilnuj się. Kasiu, napisz śmiało, że lokis Cię zmusza, szantażuje, czy coś tam obiecuje. Nie wierz mu.
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
Cz kwi 17, 2014 22:38 |
|
 |
lokis
|
Slicznie dziekuje za korekte. Przez moment pomyslalem, ze juz calkiem mi odbilo. (Kaska nie odpowie. Zle widzi. Przyklada plat wolowiny do lewego oka.) Przyjemne, ze i ciebie stac na usmiech. 
|
Pt kwi 18, 2014 13:04 |
|
 |
Jajko
|
Czy można wiedzieć który punkt regulaminu złamałem zakładając wątek o karach za niechodzenie do kościoła w dawnej Polsce??? viewtopic.php?p=804367#p804367
|
So kwi 19, 2014 11:52 |
|
 |
medieval_man
Moderator
|
Żaden. A co? Dostałeś jakieś ostrzeżenie?
|
So kwi 19, 2014 12:04 |
|
 |
Jajko
|
To jaki był powód zamknięcia tego wątku??
|
So kwi 19, 2014 12:08 |
|
 |
medieval_man
Moderator
|
Wątek został wyczerpany przez światły wpis WISTa. Dalsze pisanie w nim byłoby okazją do trollowania.
|
So kwi 19, 2014 12:18 |
|
 |
Jajko
|
tiaaaaa to może redefiniujcie trollowanie jako pisanie czegokolwiek co stawia w złym świetle jedynie słuszny Kościół i jego funkcjonariuszy oraz jedynie słuszną wiarę i jej wyznawów...
|
So kwi 19, 2014 12:27 |
|
 |
medieval_man
Moderator
|
Wszystkiego dobrego, Jajko...
|
So kwi 19, 2014 13:03 |
|
|
|