Autor |
Wiadomość |
Asienkka
|
Echh... ten topic nie dotyczy zasad kultury
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Pt sie 17, 2007 1:00 |
|
|
|
 |
WaszJudasz
zbanowany na stałe
|
WaszJudasz napisał:
słyszałem,że są ludzie,którzy znaczna część życia poświęcają kontemplując różne plastyczne przedstawienia agonii człowieka przybitego do krzyża.
Witaj,
jeśli Twoim jedynym celem jest kpina z naszej wiary to proszę o opuszczenie tego forum. Powyżej cytowany post oczywiście został usunięty.
Pozdrawiam
zielona_mrowka - moderator forum
powyżej zamieszczam swó jpost,który napisałem w temacie 'czy wolno oglądać czyjąś smierć' i wiadomosć jaką otrzymałem.
kolejny post w tym temacie,w którym napisałem,że został usuniety mój post w którym chciałem nawiązać do toczonej powyzej dyskusji o 'umoralniejącej' wartości przedstawień śmierci wspominając przedstawienia Męki Pańskiej (takiego określenia użyłem) i że zasugerowano mi opuszczenie forum z racji drwiny
równiez został usunięty,tym razem bez podania przyczyny.
|
Pn sie 27, 2007 10:17 |
|
 |
filippiarz
|
WaszJudasz, sama wypowiedź jest sensowna, ale napisana w sposób mogący ranić uczucia sporej grupy użytkowników forum.
_________________ "Diabolus enim et alii daemones a Deo quidem natura creati sunt boni, sed ipsi per se facti sunt mali"
 "Inter faeces et urinam nascimur".
|
Pn sie 27, 2007 11:02 |
|
|
|
 |
WaszJudasz
zbanowany na stałe
|
agonia człowieka przybitego do krzyza-napisałem tak,żeby widoczna była perspektywa z boku,rzeczowa.a rzeczowo to tak wygląda-umierający człowiek na krzyżu.gdybym chciał kogoś urazić czy wyszydzić napisałbym 'facet na drzewie' czy cos w tym stylu,jak to się czasem widuje.
wychodzi na to,że ktos taki jak np. Kurt Vonnegut czy Joseph Heller zostałby szybko i sprawnie usunięty z tego forum.
|
Pn sie 27, 2007 11:14 |
|
 |
zielona_mrowka
|
1. W formie w jakiej to napisałeś Twoja wypowiedź jest kpiną z ludzi wierzących. A na to nie będę pozwalać na forum
2. Drugi post został usunięty bo był nie na temat. Chcesz płakać nt usunięcia Twojej wypowiedzi, proszę bardzo ale tutaj, a nie w wątku z którego ta wypowiedź została usunięta. Sprawa tak oczywista, że się o niej nie informuje.
3. Nadal nie mam pewności, czy nick, którym się aktualnie posługujesz powinien w ogóle być dopuszczony na tym forum.
4. zachęcam do przeczytania powtórnie tutejszego regulaminu.
Tyle z mojej strony. Pozdrawiam.
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Pn sie 27, 2007 12:26 |
|
|
|
 |
stern
|
zielona_mrowka napisał(a): 3. Nadal nie mam pewności, czy nick, którym się aktualnie posługujesz powinien w ogóle być dopuszczony na tym forum.
Nick niech zostanie, ale dodajcie przycisk >Ignoruj<  .
Nie chcę mieć nci wspólnego z kimś, kto mieni się zdrajcą. 
|
Pn sie 27, 2007 13:27 |
|
 |
WaszJudasz
zbanowany na stałe
|
zielona_mrowka napisał(a): [color=green]1. W formie w jakiej to napisałeś Twoja wypowiedź jest kpiną z ludzi wierzących. A na to nie będę pozwalać na forum
2. Drugi post został usunięty bo był nie na temat. Chcesz płakać nt usunięcia Twojej wypowiedzi, proszę bardzo ale tutaj, a nie w wątku z którego ta wypowiedź została usunięta. Sprawa tak oczywista, że się o niej nie informuje.
3. Nadal nie mam pewności, czy nick, którym się aktualnie posługujesz powinien w ogóle być dopuszczony na tym forum.
1.to Twoja opinia i Twoja urażona wrażliwość,mnie równiez wiele rzeczy na tym forum razi,ale rozumiem ,że to nie mój lecz katolicki system wartości podlega tu ochronie,zgoda..Zaproponowałem,abyś poddała kwestię ocenie innych użytkowników.
2.w drugim poście oprócz płakania napisałem o czym chciałbym porozmawiac w tym watku,więc był jak najbardziej na temat
3. a ja nie mam pewności czy celem tego forum jest faktycznie dyskutowanie i poznawanie wzajemnych stanowisk czy raczej wtłaczanie dyskutantów w wykreowaną przez widzimisię Administracji i Moderatorów nomenklaurę. nie zamierzam w nią się wpasowywac,jeśli będzie utrudniała mi przekazanie takiej treści jaką chcę przekazaćwięc pewnie w końcu mój nick zostanie stąd usunięty razem z moim kontem i wszystkim ulży.choć paru użytkowników polubiłem i będzie mi troche szkoda.
|
Pn sie 27, 2007 14:05 |
|
 |
WaszJudasz
zbanowany na stałe
|
poprawka-nomenklaturę.
a tak z ciekawości,co jest nie tak z moim nickiem?
|
Pn sie 27, 2007 14:08 |
|
 |
WaszJudasz
zbanowany na stałe
|
a ponadto kpina jakiej dopuszczasz się w zdaniu
zielona_mrowka napisał(a): Chcesz płakać nt usunięcia Twojej wypowiedzi, proszę bardzo
jest o wiele bardziej wyrazista niz ta,której doszukujesz sie w moim poście,w dodatku skierowana jest przeciwko konkretnej osobie-mnie-a nie jakimś 'ludziom wierzacym' za których sie wypowiadasz.może zechceszz tego powodu usunąć swój post?
|
Pn sie 27, 2007 14:56 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Nie chcę śmietnika robić, więc zapytam tutaj - czy ktoś może mi podać linka do tematu, gdzie podajemy swoje intencje modlitewne 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Wt sie 28, 2007 8:48 |
|
 |
zielona_mrowka
|
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Wt sie 28, 2007 8:59 |
|
 |
ToMu
|
Czy tylko mnie się wydaje że KYOB i OLOB57 to te same osoby
Dwa nowe loginy - pełno nowych, podobnie chaotycznie formułowanych tematów.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
|
Wt sie 28, 2007 16:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A może to duchy Polonium, przychodzące z oparów forum Sancti, aby się zemścić ?
Crosis
|
Wt sie 28, 2007 17:34 |
|
 |
ToMu
|
Dzięki - chyba o ten topic mi na forum chodziło
Ale nie doczekałem się odpowiedzi na pytanie o kyob'a i olob57'a...
|
Śr sie 29, 2007 20:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Bardzo prosze o usuniecie z tematu "Skojarzenia" obrazliwego porownania kosciola do cyrku.
|
Cz sie 30, 2007 14:11 |
|
|
|