Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Zastanawiam się czy dział Sakramenty jest odpowiednim do pisania o wielokrotnych orgazmach osiąganych metodą samogwałtu? viewtopic.php?p=804780#p804780
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Wt kwi 22, 2014 10:03 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Prosze o skasowanie mojego konta!
|
Wt kwi 22, 2014 12:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko napisał(a): Zastanawiam się czy dział Sakramenty jest odpowiednim do pisania o wielokrotnych orgazmach osiąganych metodą samogwałtu? viewtopic.php?p=804780#p804780Pytalam o spowiedz [...], a spowiedz to sakrament. Wiele osob pisze o samogwalcie, a ty sie przypierdoliles do mnie. Prosze mnie usunac z tego (censored) forum. Nie mozna na was liczyc, a szatan was pokona!
Ostatnio edytowano Wt kwi 22, 2014 14:06 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
inwektywa -> kosz
|
Wt kwi 22, 2014 13:02 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
uzalezniona napisał(a): Pytalam o spowiedz [...], a spowiedz to sakrament. Wiele osob pisze o samogwalcie, a ty sie (censored) do mnie. Prosze mnie usunac z tego (censored) forum. Nie mozna na was liczyc, a szatan was pokona! Miałam intuicję, żeby Cię skierować do tego tematu. No widzisz i wyszło, że masz nieco więcej problemów niż masturbacja... jednak może to forum jednak Ci pomogło Zdrowia i spokoju życzę, pozdrawiam. Moderacja zwykle szybko odpowiada 
|
Wt kwi 22, 2014 13:13 |
|
 |
Jajko
|
Cieszę się, że znów przyczyniłem się do poniesienia poziomu forum! 
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Wt kwi 22, 2014 13:14 |
|
|
|
 |
Otodox
Dołączył(a): Pn mar 03, 2014 16:14 Posty: 240 Lokalizacja: nieciekawa
|
uzalezniona napisał(a): Pytalam o spowiedz [...], a spowiedz to sakrament. Czemu tak agresywnie od [...], może lepiej napisać [...] ([...] ) uzalezniona napisał(a): Nie mozna na was liczyc, a szatan was pokona! No wiesz, my jesteśmy tylko zwykłymi grzesznymi ludźmi, wiec nie zawsze jesteśmy w stanie pomóc.
_________________ Na forach dyscyplina intelektualna jest sztuką raczej nieznaną.
Ostatnio edytowano Wt kwi 22, 2014 14:51 przez Anonymous, łącznie edytowano 3 razy
j.w.
|
Wt kwi 22, 2014 13:28 |
|
 |
Jajko
|
W którym wątku mogę poruszyć sprawę specjalnej uchwały sejmowej dotyczącej papieża i beatyfikacji, skoro z wątku o beatyfikacji papieża wpis na temat tejże uchwały został usunięty, a ja otrzymałem ostrzeżenie za trolling???
|
Wt kwi 22, 2014 14:32 |
|
 |
Jajko
|
Tradycyjnie, zero odpowiedzi...
|
Wt kwi 22, 2014 20:45 |
|
 |
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
A poruszaj w którym chcesz byle to nie miało znamion trollingu. Bo wiesz, że za trolling dawane są osty?
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
Wt kwi 22, 2014 21:42 |
|
 |
Jajko
|
No ale właśnie nie wiem na czym polega trolling w pytaniu o to czy sejm powinien przyjąć tę ustawę czy nie?? A przy okazji. W wątku viewtopic.php?p=805006#p805006 imię istotny nadprzyrodzonej, czczonej przez wielu forumowiczów, jest napisane małą literą.
|
Wt kwi 22, 2014 21:46 |
|
 |
medieval_man
Moderator
|
Jajko napisał(a): No ale właśnie nie wiem na czym polega trolling w pytaniu o to czy sejm powinien przyjąć tę ustawę czy nie??
Jesteś inteligentny to w swoim dobrze pojętym interesie będziesz wiedział na czym polega trolling Jajko napisał(a): A przy okazji. W wątku viewtopic.php?p=805006#p805006 imię istotny nadprzyrodzonej, czczonej przez wielu forumowiczów, jest napisane małą literą. serio?
|
Wt kwi 22, 2014 21:49 |
|
 |
Jajko
|
Ale o co chodzi??? Co jest nie tak w tym zdaniu???
Wybaczcie, ale w sprawach Wiary większym autorytetem niż Wy jest dla mnie prymas Glemp.
|
Śr kwi 23, 2014 9:15 |
|
 |
medieval_man
Moderator
|
Jajko napisał(a): Czy taki wpis umieszczony w wątku o kanonizacji JP2 jest trollowaniem?? Wątek o kanonizacji Jana Pawła II jest wątkiem o kanonizacji Jana Pawła II. Niby oczywiste, ale jak sie okazuje, nie dla wszystkich. Twój wpis traktuje o inicjatywie sejmowej na bazie kanonizacji i będzie skutkował wpisami o polityce, relacjach Państwo-Kościół, prawach wierzących i niewierzących, itd. czyli spełniał warunki trollingu, którym jest świadome i prowokacyjne poruszanie kontrowersyjnych tematów, nieodmiennie prowadzące do awantury wśród dyskutantów. Tak więc ten wpis umieszczony w wątku o kanonizacji Jana Pawła II będzie trollowaniem.
|
Śr kwi 23, 2014 9:51 |
|
 |
Jajko
|
Tia.....ale jak WY nie będziecie się awanturować, to problemu nie będzie! Może raczej cenzuruj awanturujących się, co?
|
Śr kwi 23, 2014 10:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Proszę moderację o uzupełnienie podanego przeze mnie linku w temacie od wielkiej wiary do agnostycyzmu, chodzi o słowo ś-m-i-e-r-ć
|
Śr kwi 23, 2014 18:33 |
|
|
|