Autor |
Wiadomość |
Zencognito
|
Asienkka napisał(a): Ps. A resztę proszę o wyrozumiałość i cierpliwość Do kyoba czy do moderacji?  filippiarz napisał(a): W końcu, jakby nie patrzeć: "nie ma głupich pytań" 
O RLY? 
|
N wrz 02, 2007 21:16 |
|
|
|
 |
Asienkka
|
Zencognito napisał(a): Asienkka napisał(a): Ps. A resztę proszę o wyrozumiałość i cierpliwość Do kyoba czy do moderacji? 
Do tego - do kogo aktualnie tracicie (uzytkownicy  ) cierpliwość 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
N wrz 02, 2007 22:09 |
|
 |
Asienkka
|
filippiarz napisał(a): A ja pozdrawiam moderację i chwalę za wspaniałe podejście - pomimo, że pojawiło się paru niezbyt "wygodnych" użytkowników, dających maaasę potencjalnej roboty moderacji - ta nie tnie bezmyślnie  W końcu, jakby nie patrzeć: "nie ma głupich pytań"  Prawda nas wyzwoli, hejka! 
Podejście - podejściem, kwestia wakacji - moderatorzy także miewają "urlopy" 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
N wrz 02, 2007 22:10 |
|
|
|
 |
kyob
|
Leszek, Jan rzuca obraźliwe obelgi w moją stronę, a moderacja nic nie robi. Życzę większej konsekwencji i obiektywizmu dla Waszej moderacji.
ps: czy ktoś mi łaskawi wytłumaczy, dlaczego ten temat viewtopic.php?t=13446 został zamknięty?
tylko tak rzeczowo i zrozumiale bez metafor, niejasnych zwrotów, aby interpretacja nie wymagała ode mnie sięgania po opracowania teologów i doczytywania komentarzy wyjaśniających...
_________________ Marek 16:16 "Kto uwierzy i przyjmie chrzest, będzie zbawiony; a kto nie uwierzy, będzie potępiony."
|
N wrz 02, 2007 23:18 |
|
 |
godunow
|
cytat Cytuj: Leszek, Jan rzuca obraźliwe obelgi w moją stronę, a moderacja nic nie robi. Życzę większej konsekwencji i obiektywizmu dla Waszej moderacj
No co Ty.  Leszek najprawdziwszy najdoskonalszy bardziej papieski jak sam Benedykt XVI katolik. Chodzące źródło prawdy i poszanowania innych .. Jak tak możesz o takim człowieku tak pisać.  lol 5 
|
Pn wrz 03, 2007 7:08 |
|
|
|
 |
WaszJudasz
zbanowany na stałe
|
chciałbym dowiedzieć się dlaczego został usuniety mój post z tematu 'oskarżam nieodpowiedzialnego ojca' .
|
Pn wrz 03, 2007 7:55 |
|
 |
WaszJudasz
zbanowany na stałe
|
moderator Kamyk zamiast zadać sobie trud wykazania fałszywości twierdzeń na temat KK-którą jak rozumiem dostrzega-zwyczajnie usuwa posty,które mu sie nie podobają.
nie kwapi sie za to do usuwania postów w których te same sformułowania które tak go rażą używane są przez innego użytkownika w stosunku do innej wizji teologicznej
w praktyce dzialalnośc tego moderatora uniemożliwia prowadzenie dyskusji,proszę o rozpatrzenie tej kwestii,chyba,że Waszym -moderacji i administracji-zamiarem jest stworzenie sobie w tym portalu kółka wzajemnej adoracji-darujcie sobie jednak wówczas hipokryzję nazywania tego forum
dyskusyjnym.
dziękuję.
|
Pn wrz 03, 2007 8:05 |
|
 |
Paschalis
|
Po pierwsze, nie Kamyk tylko ja.
Po drugie, twój post (i nie tylko twój, bo również jeden Kaśki i jeden Seweryna) zostały usunięte bo były niezgodne z tematem grzechu pierworodnego i jego skutków, oraz roli Boga w tym wszystkim.
_________________ www.onephoto.net
|
Pn wrz 03, 2007 8:12 |
|
 |
WaszJudasz
zbanowany na stałe
|
sory,oprzyzwyczaiłem się już,że Kamyk.
ale zarzut który postawiłem jemu podtrzymuję.
w temacie 'Jezus ' wciąż pozostaje post Seweryna,który uzył takiego samego sformułowania jak ja.
na pytanie,czy umkneło to jego uwagi Kamyk odpowiedział ni mniej ni więcej tylko 'Moze umknęło.".
gratuluję.
|
Pn wrz 03, 2007 8:19 |
|
 |
Kamyk
|
WaszJudaszu - winienem Ci małe wyjaśnienie. Dlaczego Twój post został usunięty to wiesz, dostałeś ode mnie PW na ten temat. Natomiast temat "Jezus" jest w dziale "Wierzyć, nie wierzyć", w którym nie jestem moderatorem. Twój post, obrażający wiarę katolicką, było moim moralnym obowiązkiem usunąć, ale już post Seweryna nie podpada pod moje kompetencje. Zresztą przyjrzałem mu się - i wybacz, ale nazywanie czyichś osobistych dość ekscentrycznych wizji "urojeniami" nie podpada pod obrażanie - tym bardziej że opierając się na Objawieniu, to słowo "urojenia" dość dobrze do nich pasuje
|
Pn wrz 03, 2007 10:18 |
|
 |
WaszJudasz
zbanowany na stałe
|
czyli-opierając się na Objawieniu,a własciwie na Waszej tego Objawienia interpretacji akceptujecie nazywanie urojeniami wszystkiego co tej interpretacji przeczy.
opinii,że na urojeniach opiera się Wasza wiara wyrazać na tym forum nie wolno.
uczciwiej by było gdybyście takie zastrzeżenia zamieścili w Regulaminie.
|
Pn wrz 03, 2007 12:02 |
|
 |
Kamyk
|
Regulamin forum Wiara.pl, par. II, p. 4 napisał(a): 4. Na forum zabrania się: - łamania prawa; - wypowiedzi wulgarnych, obraźliwych, ośmieszających lub poniżających; - werbowania do sekt; - agitacji na rzecz poglądów i działań sprzecznych z zasadami wyznawanymi przez gospodarzy forum; - trollingu (działań mających na celu wzniecenie kłótni internetowej)
To chyba wystarczy. W świetle tego zapisu i tak chyba nieźle, że temat nie poleciał - sugerowanie że Jezus jest niższy od szatana jest ogromną herezją
|
Pn wrz 03, 2007 16:10 |
|
 |
Zencognito
|
Hm, no to zburzyłeś Kamyku moje przekonanie o tym, że rozumiem w pełni regulamin, Kamyku. Jeśli uważasz, że można nazywać urojeniem coś co jest sprzeczne z chrześcijańskim Objawieniem, to co jak ja to mam orzumieć? Że można obrażać poglądy innych religii, a chrześcijańskiej nie?
Czy mam rozumieć, że można pisać, że posągi buddów lub bogów hinduistycznych to bałwany, a pisać, że posągi chrześcijańskich świętych i Jezusa to bałwany nie można? Albo, że można pisać iż bogowie hinduistyczni, np. Sziwa, to demony, a napisać że Jahwe to demon to nie można? I że można napisać, że urojeniem jest przekonanie iż Tathagatha to coś więcej niż chrześcijański Bóg, a napisać, że urojeniem jest przekonanie iż chrześcijański Bóg jest czymś większym niż Budda można?
|
Pn wrz 03, 2007 16:25 |
|
 |
WaszJudasz
zbanowany na stałe
|
WaszJudasz napisał(a): stworzenie sobie w tym portalu kółka wzajemnej adoracji-darujcie sobie jednak wówczas hipokryzję nazywania tego forum dyskusyjnym.
|
Pn wrz 03, 2007 16:28 |
|
 |
stern
|
WaszJudasz napisał(a): WaszJudasz napisał(a): stworzenie sobie w tym portalu kółka wzajemnej adoracji-darujcie sobie jednak wówczas hipokryzję nazywania tego forum dyskusyjnym.
Każda dyskusja ma swoje zasady.
Ta ma taką.
Idź na forum ateistyczne nie będziesz miał ograniczeń tego typu (będą inne),
|
Pn wrz 03, 2007 17:06 |
|
|
|