Autor |
Wiadomość |
Kamyk
|
@Zencognito
To co napisałeś, bynajmniej nie odpowiada mojej wizji forum. Żadna religia nie może być obrażana, wyszydzana, ośmieszana etc.
Jednak czymś innym jest nazwanie jakiejś religii urojeniami, bo religie z zasady są dosyć logiczne, a czym innym jest nazwanie urojeniami czyichś wielce dziwacznych osobistych poglądów, nie uważasz? Nie tak dawno był tu pewien użytkownik, który prezentował swoje poglądy, kopiowane ze swojego bloga - i wtedy nazywanie tych opinii urojeniami lub tego typu określeniami nikomu nie przeszkadzało
|
Pn wrz 03, 2007 17:46 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Asienkka napisał(a): Kyob, ale w nocy to Ty śpisz - prawda?  Czy także prowadzisz działalność hurtową? Ps. A resztę proszę o wyrozumiałość i cierpliwość
Nie ma sprawy.
Pod warunkiem - że faktycznie głupie i prowokujące po prostu pytania będą usuwane, tematy zamykane.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Pn wrz 03, 2007 20:51 |
|
 |
angua
|
Prosiłabym, żeby uwagi do moderacji formułować na trzeźwo. Radosną tfórczość pewnego pana wylałam do zlewu 
Zdecydowanie polecam izbę wytrzeźwień...
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Wt wrz 04, 2007 10:54 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Judaszu..... ze strony Słonia możesz liczyć na taką samą życzliwość
Radzę powalczyć z nałogiem 
|
Wt wrz 04, 2007 11:05 |
|
 |
WaszJudasz
zbanowany na stałe
|
ech wy ludzie wielkiej wiary a małej wyobrażni
|
Wt wrz 04, 2007 11:09 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wiedzialam ze ten "szczenaik " bedzie sluzyl do odwrocenia uwagi i nie pomylilam sie. Jedno slowko wystarczylo aby profos20 znow uszedl na calo.
Smiech ogarnia.
|
N wrz 09, 2007 19:16 |
|
 |
sveriga
|
jeśli można... co któryś post potykam się o kwestię usuwania czyichś (jakkolwiek nalezy to pisać) postów.
Drodzy moderatorzy, forum juz od starożytnosci wiązało się z możliwoscią wyrażania swoich myśli. Jeśli ktoś chce zawrzeć swoje uwagi, niech zawiera. To się nazywa dialog. Jeśli natomiast ten "dialog" będzie zmierzał w złą stronę, będzie to świadczyło tylko o niedojrzałosci użytkownika, który go rozpętał. Zostawiam to im...
Jednak kwestia usuwania postów jednego po drugim... Proszę, nie sprowadzajcie forum tylko i wyłącznie na własne spojrzenie na świat i problemy tu poruszane. Razem można dojsc do naprawdę ciekawych wniosków.
_________________ "Albowiem ilekroć nie domagam, tylekroć jestem mocny."
|
Pn wrz 10, 2007 18:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Sveringa.... na forum obowiązuje regulamin i nalezy się do niego dostosować. Posty łamiące go są i będa usuwane - inaczej forum zmieni się w jeden wielki śmietnik oraz miejsce wzajemnych wyzwisk i ataków.
|
Pn wrz 10, 2007 18:48 |
|
 |
Kamyk
|
Moderacja tutaj nie usuwa postów o innym punkcie widzenia niż katolicki etc. Usuwane są posty obraźliwe, bluźniercze, nielegalne i nie na temat
|
Pn wrz 10, 2007 19:01 |
|
 |
akacja
|
Właśnie o to mi chodziło, że gdy jakiś temat stawał się miejscem wzajemnych wyzwisk i ataków to widziałam że, moderacja wtedy reagowała i dlatego działała prawidłowo.
|
Pn wrz 10, 2007 19:16 |
|
 |
Kamyk
|
Moderacja ma niestety bardzo ograniczone możliwości jeśli chodzi o banowanie, nie da się tego zrobić ot tak. Ale "sprawa jest rozwojowa" 
|
Pn wrz 10, 2007 21:29 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
"sprawa jest rozwojowa" znalezli zone, matke dla ojca. 
|
Pn wrz 10, 2007 21:41 |
|
 |
Mark Zubek
|
Bardzo proszę aby nie wycinac moich postów bez podawania powodu.
Jest to niegrzeczne, niesprawiedliwe, niepoważne.
Domyślam sie że celem jest próba wywołania mojej irytacji, bo bicie
wciąż tylko w jeden policzek, może znudzic sie nie tylko bijącemu
ale też bitemu.
Rozumiem że szanowna moderacja chce mieć "fan" w tym co robi,
z mojej strony możecie więc liczyć że nadstawię drugi policzek.
:-)
Nie chcę być "niepokornym katolikiem".
Czekam też na ostre słowa "prosto w oczy" z okolicy South Park.
buziaczki dla wszystkich.
|
Śr wrz 12, 2007 2:45 |
|
 |
WaszJudasz
zbanowany na stałe
|
Seweryn straszy mnie Bogiem.
|
Śr wrz 12, 2007 12:11 |
|
 |
Asienkka
|
Mark Zubek napisał(a): Bardzo proszę aby nie wycinac moich postów bez podawania powodu. Jest to niegrzeczne, niesprawiedliwe, niepoważne. Domyślam sie że celem jest próba wywołania mojej irytacji, bo bicie wciąż tylko w jeden policzek, może znudzic sie nie tylko bijącemu ale też bitemu. Rozumiem że szanowna moderacja chce mieć "fan" w tym co robi, z mojej strony możecie więc liczyć że nadstawię drugi policzek.  Nie chcę być "niepokornym katolikiem". Czekam też na ostre słowa "prosto w oczy" z okolicy South Park. buziaczki dla wszystkich. Grzeczny, sprawiedliwy i poważny - użytkowniku! Może przypomnę Ci jeden punkt regulaminu:Cytuj: 11. Moderator nie ma obowiązku informowania o powodach usunięcia postu (jednak zazwyczaj to robi). Informacja może być wysłana na pw, zamieszczona w ocenzurowanym poście lub temacie.
I proszę - Ty się już niczego lepiej nie domyślaj dla dobra wszystkich - lepiej zapytaj
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Śr wrz 12, 2007 13:17 |
|
|
|