Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr sie 06, 2025 18:33

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 437  Następna strona
 Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji 
Autor Wiadomość

Post Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Na samym dole mamy Legende, Moderatorzy, Administratorzy globalni. Kiedy naciskam na link pojawiaja sie "biale karty historii". Ja chcialbym wiedziec kto nad naszym globem czuwa. Moja ciekawosc jest spowodowana tym:
http://obradysejmu.pl/index.php?option= ... &Itemid=45
Tutaj widzimy dzialalnosc Echa Katolickiego. Obrady czerwcowe, porzadek obrad marcowy. Czy to samo dotyczy tego forum? Biale Karty zostana zastapione nickami po wielomiesiecznym, dokladnym studiowaniu kandydatow? Jak to w Kosciele zwykle bywa? :)

So cze 07, 2014 18:40

Doszedlem do pewnego wniosku. Skoro Jan z Dukli oczekiwal na nalezne uczczenie jego tak waznej osoby, przez Sejm Polski, az kilkaset lat, glupota jest wystepowanie z prozaicznym pytaniem; "kto moderuje globem" i oczekiwanie na rychla odpowiedz. Przeciez predzej wyladuje na Lonie Abrahama nim moderacja (szanowna, acz malo kompetentna w sprawie) da mi odpowiedz. Dla wspolnego dobra, przestancie sie naradzac, klocic, bic, okazyjnie wypowiadac osobiste bolesci ze wzgledu na krotkie - co poczac z nachalnym userem. Pytanie wycofuje. :)

So cze 07, 2014 22:41

Do Moderacji: dyskusja o prawdopodobieństwie w wątku o godzeniu wiary w Boga z ewolucją chyba wymaga wydzielenia.

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Śr cze 11, 2014 13:33

viewtopic.php?p=818128#p818128

zefciu napisał(a):
Jajko napisał(a):
Wówczas Jezus mógłby w nią wniknąć (cokolwiek to znaczy
Jeśli sam z własnego odbytu wyciągnąłeś to "wniknąć", to czemu nie wiesz co to znaczy? Bredzisz tak bardzo, że sam siebie nie rozumiesz?

Mnie powyższe nijak nie obraża i nie przeszkadza, ale nie wiem czy moderacji pasuje odniesienie do mego anusa w tym temacie :D

Śr cze 25, 2014 17:34
Post Re: Czy protestantom zależy by antychrześcijanie robili co c
@Johnny99 swojej tezy udowodnic nie potrafi (bo jest nie do udowodnienia), nie potrafi jej także uwiarygodnić.
Zostaje więc oszczerstwo.
Oszczerstwo dotyka mojego wyznania. Proszę o jego usunięcie wraz wyrosła wokół niego rozmową.

Ostatnio edytowano Wt lip 01, 2014 13:23 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz

Wt lip 01, 2014 13:21
Udowodnic swojego oszczerstwa nie potrafisz. Cięzar udowodnienia podłej tezy jest po twojej stronie. Nie będę się tłumaczył, ze nie jestem wielbłądem.

Już 4-ry strony namawiania mnie, abym to ja udowodnił, ze oszczerstwo Johnego nie jest prawdą.
Do tego się ten watek sprowadza.
Do smieci z nim!
Po co w ogóle ten troling został wyodrębniony jako temat?? Ktos ciebie o to prosił Mariel?

Wt lip 01, 2014 13:26
@Kozioł uwagi do moderatora proszę składać w Uwagach do moderacji.

Wt lip 01, 2014 13:35
Poszczególne kwestie maja juz swoje wątki.
Próby przerzucenia na mnie cięzaru dowodu ignoruję.

Wt lip 01, 2014 13:36
MARIEL napisał(a):
@Kozioł uwagi do moderatora proszę składać w Uwagach do moderacji.

Tu stworzyłas problem, tu go rozwiąż.

Wt lip 01, 2014 13:37
Chyba Ci się @Kozioł role trochę pomyliły :)

Wt lip 01, 2014 13:38
MARIEL napisał(a):
Chyba Ci się @Kozioł role trochę pomyliły :)

Podsumujmy: podniosłaś trolling do wagi tematu. W ten sposób trolling rozwinał się w otwarty spór w który wplatałas moderację (bo w tej roli teraz występujesz), a osobiscie podsycałaś, a teraz mam skakac po watkach aby to wyczyścic?
A jak nie, to co? Dasz mi bana?

Ale jeżeli taki formalizm pozwoli ci wyrzucic ten temat do kosza, to prosze bardzo.

Edit.
No prosze. Nawet zrobiłas to za mnie.

To teraz proszę: wyrzuc wspomniany, sztucznie stworzony, opierający sie na oszczerstwie temat do kosza.

Wt lip 01, 2014 13:43

Składam formalny sprzeciw co do zamknięcia tamtego wątku :-D Żaden inny użytkownik jak na razie nie dostrzegł tam oszczerstwa. Tematyka wątku jest ogólna i nie powiela tematyki wątków szczególnych. Gdyby zaś Moderacja zgodziła się z Koziołem, że jest on oparty na oszczerstwie i chciała go zamknąć z tego powodu, to deklaruję, że natychmiast wszystkie wskazane mi oszczerstwa odwołam - chyba, że w mojej opinii dana wypowiedź nie spełnia definicji "oszczerstwa" takiej, jak wykłada ją Słownik Języka Polskiego (kłamliwa wypowiedź, mająca na celu skompromitowanie, poniżenie lub ośmieszenie kogoś).

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Wt lip 01, 2014 13:51
@Kozioł owszem występuję teraz jako moderator bo uwaga o wydzieleniu wątku tyczyła się moderatora.

Nie uważam, abym wydzieliła trolling; padł w temacie szereg interesujących pytań, na które być może ktoś zdecyduje się rzeczowo i bez zbędnych wrzasków odpowiedzieć.

Wt lip 01, 2014 13:52
Po pierwsze nie mogę odpowiadać za wszystkie Kościoły protestanckie, a po drugie formuła jest nie do przyjęcia.
Postawiona jest obrzydliwa teza, a pytania zadane sa w formie mającej podtrzymać owa tezę.
Do oszczercy nalezy udowodnic prawdziwość swojej tezy, nie do pomowionego.

Bardzo chętnie porozmawiam np. o cenzurze i jej (nie)stosowaniu w Kościołach ale nie w formie oskarżenia o działania protestantów przeciw chrześcijaństwu.

Wt lip 01, 2014 15:07
Zostało rzucone oszczerstwo.
"W sumie to chętnie bym się dowiedział, dlaczego protestantom aż tak zależy na tym, by antychrześcijanie robili co chcieli i nikt przeciwko temu nie miał prawa zaprotestować."

Nie zostało w żaden sposób udowodnione.
Jest to obraźliwe i poniżające.
Przypomnę, że "Poglądy, jeśli stanowią oskarżenia, powinny zawierać argumenty, a nie jedynie nie podlegające dyskusji stanowiska. Ciężar dowodzenia oskarżenia spoczywa na oskarżającym, a brak dowodu jest równoznaczny z oszczerstwem."

Wt lip 01, 2014 15:26
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 437  Następna strona