Autor |
Wiadomość |
zszywacz
|
A jest tam złego? Nic nieodpowiedniego nie widzę, chyba, że już jest posprzątane - ale chyba nie, bo przeważnie moderatorzy ostawiają jakiś ślad swojej obecności.
_________________ I recognise...
Myself in every stranger's eyes
|
Śr wrz 26, 2007 10:48 |
|
|
|
 |
SweetChild
|
Przyznam, że zupełnie nie rozumiem zasad panujących w temacie "Radio Maryja, cz. 2"... Czy ma tam zastosowanie jakaś specjalna wersja Regulaminu, poza zastrzeżeniami z pierwszego posta Kamyka:
"W tym miejscu pragnę mocno prosić o utrzymywanie dyskusji na poziomie. Chcę, aby dyskusja była merytoryczna, oparta o źródła bądź własne przemyślenia, lecz bez wypowiedzi w stylu "Rydzyk jest głupi!". Posty skrajne tak z jednej, jak i z drugiej strony, będą usuwane.)
I prosiłbym o wytłumaczenie, co znaczy zwrot "zbytnio odbiegały od tematu", bo mam wrażenie, że to odbieganie jest w wątku RM2 traktowane dużo bardziej restrykcyjnie niż w pozostałych wątkach i każde szersze spojrzenie już podpada pod ten paragraf.
|
Śr wrz 26, 2007 14:08 |
|
 |
Kamyk
|
Cytuj: I prosiłbym o wytłumaczenie, co znaczy zwrot "zbytnio odbiegały od tematu", bo mam wrażenie, że to odbieganie jest w wątku RM2 traktowane dużo bardziej restrykcyjnie niż w pozostałych wątkach
Bardzo słuszne spostrzeżenie, a wyjaśnienie znajduje się w którymś z moich postów w ww. temacie. Jeśli temat RM stanowi zbyt małą część postu, a zbyt wiele jest offtopowych dygresji (np. o narodowości mediów, polityce, moralności), wtedy cały post jest kasowany
Ten wątek jest moderowany restrykcyjnie, ponieważ, jak uczy doświadczenie, tego wymaga dyskusja o RM
|
Śr wrz 26, 2007 14:52 |
|
|
|
 |
SweetChild
|
Kamyk napisał(a): Bardzo słuszne spostrzeżenie, a wyjaśnienie znajduje się w którymś z moich postów w ww. temacie. Jeśli temat RM stanowi zbyt małą część postu, a zbyt wiele jest offtopowych dygresji (np. o narodowości mediów, polityce, moralności), wtedy cały post jest kasowany Ten wątek jest moderowany restrykcyjnie, ponieważ, jak uczy doświadczenie, tego wymaga dyskusja o RM
OK, ale w takim razie dobrze byłoby zawrzeć też takie ostrzeżenie w tym pierwszym poście, otwierającym wątek. Inaczej człowiek stara się pisać w miarę merytorycznie, podawać źródła czy dzielić się własnymi przemyśleniami, nie używać epitetów ani nie popadać w skrajności, a post i tak leci...
|
Śr wrz 26, 2007 15:12 |
|
 |
godunow
|
Cytuj: Ten wątek jest moderowany restrykcyjnie, ponieważ, jak uczy doświadczenie, tego wymaga dyskusja o RM Jak doświadczenie uczy ... to moderatorzy dostali.. prikaz chronienia medium które wspiera takie jedne ptaszki co za bardzo fruwać nie umieją..
Tyle..
|
Śr wrz 26, 2007 15:55 |
|
|
|
 |
Kamyk
|
Jedyny taki prikaz, to słyszałem od Ciebie, godunow  A myślałem że już to zostało wyjaśnione, a tu cóż. Chyba zrobię ankietę
Kto uważa że moderatorzy na tym forum:
a) Są opłacani przez RM, gloryfikują to radio i nie pozwalają na żadną krytykę
b) Są opłacani przez obcych agentów, pozwalają obrażać to radio, usuwają wypowiedzi broniące radio
Pod obiema opcjami równo wiele osób by się podpisało, tak więc sory, ale żadna ze stron mnie nie rusza. A w zasadzie to to się staje już powoli nudne
@SweetChild - nie sposób wszystkiego przewidzieć i wszystko zawrzeć w tym 1 poście - tym bardziej, że nie pełni on charakteru "mini-regulaminu". Myslę, że może jeszcze sporo rzeczy wyjść w praniu
|
Śr wrz 26, 2007 17:49 |
|
 |
godunow
|
Cytuj: Pod obiema opcjami równo wiele osób by się podpisało, tak więc sory, ale żadna ze stron mnie nie rusza. A w zasadzie to to się staje już powoli nudne Na TVN mozna pisac bez przeszkód na Polsat rownież oni maja też jakieś tam zabarwienie polityczne.
Na temat RM , które włączyło sie po stronie PiS-u .. absolutny zakaz ..
Wszelkie tematy sa zamykane.. czyli czysta cenzura..
Twoim zdaniem to normalne..  ??
Moim nie.. podobno jesteśmy se wszyscy równi..
se powtarzam..
PS apropo kaczek na myśli miałem te nieloty...
|
Śr wrz 26, 2007 21:49 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
niech mi kamyk wytlumaczy gdzie w tym zdaniu jest epitet, który został usuniety
wiecej tolerancji drodzy faszyści spod czerwonej gwiazdy
kamyk - potocz sie przez forum i wytrop jak się tu pisze o katolikach - bo dla mnie to czesto epitety - będę ci teraz donosił a ty bedziesz sie po nich przejeżdzac jak kamienny walec
wykreśl jeszcze z całego forum - komunista, lewak, katolewica, ciemnogród katolicki itp itd....
do roboty towarzyszko do roboty
|
Śr wrz 26, 2007 22:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
towarzyszko kamyczkowa....
ten tekst mnie obraża...
a jest napisany w szczególny sposób i daje świadectwo milości blixniego i...
tolerancji moderacji
z partyjnym pozdrowieniem towarzyszko kamyczkowa
Cytuj: Trzeba być wyjątkowym prymitywem by każdego kto krytykuje Rydzyka nazywać "czerwonym". Dzięki właśnie takiej głupocie ten gościu bije ogromną kasę i gromadzi wokół siebie oszustów, kłamców i wszelkiego rodzaju kanalie. Tym samym Rydzyk stając sie ropiejącym wrzodem na Ciele Kościoła, wprowadza w ludzkie umysły Zło Przykro mi, że outsider którego uważałem za osobę rozumną tak nisko upadł. (Czyżby to efekt miejsca zamieszkania? )
a tekst ten dedykuję wyłącznie moderacji, to jedynie egemplum, tego w jaki sposób moderacja moderuje
nie mam nic do rpofosa 
|
Śr wrz 26, 2007 22:50 |
|
 |
Kamyk
|
Drogi outsiderze. Dwie rzeczy. Pierwsza to taka, że epitet "faszysta" traktuję jako wysoce obraźliwy, a pretensje proszę o to mieć do historii, nie do mnie
Druga sprawa to to, że moderator na forum nie mieszka - nie oczekuj, że każda wypowiedź będzie cenzurowana od razu. Jeśli natomiast wyłapiesz coś takiego, to po to właśnie jest ten wątek, albo PW do odpowiedniego moderatora, żeby poinformować. Tym bardziej, że różne tego typu wyrazy mogą umknąć
P.S - nie ma potrzeby zwracać się do mnie towarzyszko, bom ani towarzyszka, anim Twój towarzysz
|
Śr wrz 26, 2007 23:14 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
droga towarzyszko - lewackie ruchu faszystowskie chyba ci sie pomylily z niemieckimi nazistami
to tak apropos historii
więcej konsekwencji - uzywam także słowa kumunista - apropos historii.... - ci... komuniści winni są zabicia ponad 100 milionów ludzi - po komunistach mozna tak potraktować słowo lewak - no tu kłaniają się wszyscy wykształceni w paryżu przywódcy ruchów "narodowowyzwoleńczych" z dalekiego wschodu i chyba także z afryki
a może zrób listę slów zakazanych i uznanych na tym forum za epitety
a przejrzyj jeszcze inne moje posty, tam roi sie od faszystów - ba... mam czelnosc stawiać ich w jednym rzędzie z ich politycznymi braćmi spod czerwonej gwiazdy
to nie nadgorliwość - to idiotyzm
|
Śr wrz 26, 2007 23:28 |
|
 |
Asienkka
|
Już x razy prosiłam, aby prywatne uwagi przekazywać sobie przez PW - a w tym wątku trzymać się 'uwag do moderacji' (kolejne posty zostały usunięte)... Skoro nie jesteście w stanie mnie zrozumieć i przychylić się do moich próśb - do (mniej więcej) końca tego tygodnia - temat zostanie zamknięty. Wszelkie uwagi, prośby etc - skierowane pod adresem moderatorów (w tym dziale) nie koniecznie spotkają się z odpowiedzią.
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Cz wrz 27, 2007 0:58 |
|
 |
NinaX
|
Chciałabym zapytać gdzie zniknął temat założony przez Ninielkę bodajże "Zgrzeszyłam z księdzem"? Gdzie są posty z tego tematu? Dlaczego został on usunięty? Będę wdzięczna za odpowiedź.
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
Antoine de Saint Exupery
|
So paź 06, 2007 20:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Już kiedyś podobny post poleciał i wtedy angua tłumaczyła, ze forum to nie konfesjonał...i w sumie słusznie, bo co my mozemy pomóc??
Taki post nie pomaga osobom grzeszącym, a tylko powoduje zgorszenie...
|
So paź 06, 2007 20:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Sama sobie odpowiedziałaś- został usunięty. Pewne rzeczy omawia się TYLKO w konfesjonale lub u psychologa/psychiatry.
Czemu? - Bo pamiętamy o grzechach cudzych i możliwym grzechu zgorszenia - niezależnie, czy opisane rzeczy są prawdziwe, czy stanowią prowokację.
|
So paź 06, 2007 20:48 |
|
|
|