Autor |
Wiadomość |
WIST
|
Korat teraz wiesz już wszystko, a co do: Pytanie miałem poprzeć dowodem ? Spróbuj to przemyśleć czy tak się da. to są dwa wyjścia - albo coś przeczytałeś, a zatem na to się powołujesz, albo tak sobie to napisałeś, bo tak Ci się spodobało. W tym drugim wypadku ja też mogę zadać pytanie: czy Korat jest gejem? I stwierdzić że chce o tym podyskutować, szukam prawdy  Będzie to jednak dziwaczne i takim było Twoje pytanie, w którym albo nie raczyłeś się na nic powołać, albo wymyślasz głupoty - i tak źle, i tak niedobrze.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Wt paź 13, 2009 21:51 |
|
|
|
 |
Korat
|
Przy okazji wyjaśniło sie , że katolicy nie mogą poruszać niektórych tematów. Co też mnie ciekawiło, ale wątek został zamknięty.
Porównanie homoseksualizmu do prostytucji czy pedofilii jest niegodne moderatora takiego forum i w ogóle nie godzi się żadnemu człowiekowi tak mówić.
Proszę bardzo WIST , możesz dyskutować na temat mojej orientacji seksualnej, może poszerzy to twoje horyzonty.
Wszystkie moje wątpliwości zostały wyjaśnione. Dziękuje.
_________________ "Ktokolwiek znalazł Chrystusa musi dowodzić innych do niego. Wielka radość nie może byc tylko dla siebie. Musi byc przekazywana"
Benedykt XVI
|
Wt paź 13, 2009 22:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Katolicy mogą rozmawiać na wszystkie tematy, byle nie były głupie (bo na takie szkoda czasu), albo nie były zakładane przez kogoś tylko i wyłącznie w celu ośmieszania Boga, wiary, katolików.
|
Śr paź 14, 2009 7:52 |
|
|
|
 |
WIST
|
My również dziękujemy Korat.
WIST
|
Cz paź 15, 2009 1:05 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?p=469885#469885
Generalnie poziom tego wątku nie jest zbyt wysoki- może przydałoby się zamknąć go na jakiś czas... 
|
Pt paź 16, 2009 17:54 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Pt paź 16, 2009 17:57 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
viewtopic.php?p=466655#466655
Czy taki sposób odnoszenia się do bliźnich powinien być tolerowany na forum ? I nie jest to pierwszy raz...
|
Pn paź 19, 2009 21:24 |
|
 |
saxon
|
Kancermeister - to jest dział "Uwagi do Moderacji", jakbyś nie zauważył - post usunąłem
|
Wt paź 20, 2009 10:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
saxon w moim poście napisał(a): (...) - może jednak bez niepotrzebnych złośliwości? - saxon
A odkąd to nieco ironii jest od razu złośliwością? Po prostu dbam o to, żeby ludzie sami szukali odpowiedzi, zanim poproszą obcych ludzi z netu o decydowanie o swoim życiu.
Poza tym post był stary i raczej jakiś moderator go przynajmniej raz albo dwa przeczytał. Interwencja saxona była dopiero po "uprzejmie donoszę" Teresse, mimo, że post nie był do niej.
zbędne uwagi usunięte - saxon
Crosis
|
Wt paź 20, 2009 12:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 znowu kamyk
dziwnym trafem lecą tylko posty, które ja napisałem
posty, w których sugeruje się jakobym wybuchnał wobec johnnego spokojnie wisi... choc moderator kamyk zapowiedział że wszystko będzie lecieć....
(nie po raz pierwszy przypisuje sie mi złe intencje, które spokojnie wiszą bez żadnej reakcji moderatora...)
proszę wykasować te osobiste wycieczki
viewtopic.php?t=22658&start=45
|
Wt paź 20, 2009 17:14 |
|
 |
saxon
|
outsider - zgodnie z Twoim życzeniem temat oczyściłem, między innymi z takiego Twojego postu:
outsider napisał(a): johnny ja nie wiem co jest a co nie jest popularne... ja się nie przedstawiam tutaj - jak ty - jako biblijny chrześcijanin... - jesteś rzymskim katolikiem - nie wstydź się tego tylko nie kłam więcej jakobyś był biblijnym chrześcijaninem - za tą nazwą stoi konkretna postawa - dlatego nie pisz więcej, że jesteś chrześcijaninem biblijnym, bo tylko wprowadzasz w błąd prawdziwych chrześcijan - jesteś rzymskim katolikiem na co wskazują twoje posty - po prostu nie kłam więcej - nie wypada kłamać nawet rzymskim katolikom...
dla mnie - i nie tylko - jest to wypowiedź obraźliwa dla katolików - wobec tego ban na miesiąc
Crosis, Sebastian88, Teresse - wypowiedzi niezgodne z tematem działu "Uwagi do Moderacji" zostały usunięte. Następne tego typu skończą się tygodniowym banem. Dotyczy to również Kancermeistera
|
Wt paź 20, 2009 20:57 |
|
 |
zszywacz
|
Ilu potrzebujemy wątków o ewolucji? Na pierwszej tylko stronie działu "Wiara a nauka" widzę ok. dziesięciu  Czy naprawdę konieczne było wydzielenie kolejnego?
_________________ I recognise...
Myself in every stranger's eyes
|
Śr paź 21, 2009 19:33 |
|
 |
Kancermeister
|
Proszę o usunięcie mojego posta:
viewtopic.php?p=473576#473576
Kot wskoczył mi na biurko i myszka się omskła... zamiast na "Podgląd" kliknąłem na "Wyślij".
Pt paź 30, 2009 14:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Poprawiłam.
A Ty głodzisz tego kota, że za myszki komputerowe się bierze? 
|
Pt paź 30, 2009 15:14 |
|
 |
WIST
|
Wydało się, to było kocie SOS 
WIST
|
Pt paź 30, 2009 17:43 |
|