Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
Dariusz-555
|
 Re: Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
może jakieś wytłumaczenie dlaczego zginęły niektóre wpisy ?
|
Wt lis 04, 2014 15:26 |
|
|
|
 |
Prawdziwie_nieprawdziwy
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Takie komentarze chyba zasługują na potępienie: zefciuCytuj: Zapomniałeś dodać, że Cawilian jest brzydki i mu z ryja śmierdzi. Cytuj: Widzę, że z braku argumentów zacząłeś drzeć mordę. Jak się uspokoisz, to może pogadamy. Wszystko w tym temacie: http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?f=9&t=36390
|
Wt lis 04, 2014 15:57 |
|
 |
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
 Re: Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Dariusz-555 napisał(a): może jakieś wytłumaczenie dlaczego zginęły niektóre wpisy ? 1. Nie zginęły, tylko zostały przeniesione do archiwum 2. Dlatego, że nie mieściły się w temacie Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy3. Kolejne tego typu wpisy rozwalające temat i jego autorzy będą na cenzurowanym
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
Wt lis 04, 2014 16:23 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zabrania się wypowiedzi obraźliwych - z Regulaminu forum - i żadnej reakcji na notoryczne wpisy obraźliwe. szkalujące papieża Franciszka.
|
Pt lis 07, 2014 19:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zgłosiłeś odpowiednie posty do moderatorów?
|
Pt lis 07, 2014 19:39 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zeby moderacja nie przemeczyla sie szukaniem viewtopic.php?p=835838#p835838viewtopic.php?p=835820#p835820I wiele innych. Najlepiej szukac wpisow konkretnej osoby
|
Pt lis 07, 2014 19:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ta konkretna osoba ma awatar, który dobrze ją charakteryzuje - zaciętą płytę.
|
Pt lis 07, 2014 23:45 |
|
 |
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
 Re: Odmówiono rejestracji kościoła Latającego Potwora Spaghe
czuowiek napisał(a): Johnny99 napisał(a): Nie potrzeba do tego wiaromierza - wszyscy, włącznie z tobą, wiedzą, że nikt nie wierzy w żadnego Potwora, a działalność Koscioła Spaghetti ma na celu wyśmiewanie wiary. Jest to tzw. wiedza powszechna. Cytuj: (...) Tu kolega trochę przesadził - medieval_man Wiedziałem, że numer z obrażaniem wierzących przechodzi na tym forum tylko wtedy, kiedy obrażana jest religia inna, niż jedynie słuszna...  Numer z obrażaniem wiary gospdarzy tego forum zastrzezony jest w Regulaminie. A czym innym poza tym jest niedwuznaczne sugerowanie, że jedynym celem działałności KK jest seksualne wykorzystywanie dzieci i działalność przestępcza w przeciwieństwie do opinii Johnnyego99, ze KLPS jest joke religion. Tak w ogóle to za Twoje insynuacje powinieneś dostać co najmniej ostrzeżenie. Zamiast docenić, że tylko Cię ocenzurowano, wolisz ciągnąć wątek, który skonczy się banem?
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
Wt lis 25, 2014 15:35 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
quas napisał(a): Św. Franciszek płacze bo fałszywy prorok zaczyna działać i przybrał jego imię. To jest znak z nieba, nie pierwszy. Dlatego płacze właśnie akurat figurka św. Franciszka.
A tutaj przepowiednia św. Franciszka o fałszywym proroku zwanym niszczycielem na tronie piotrowym w obecnych czasach ostatniego pokolenia: quas napisał(a): Na to co ten Franciszek wyprawia, co wygaduje, jak sieje zamęt i otwiera drogę dla herezji i oszustwa, aż zapłakały figurki Matki Boskiej i jego imiennika św.Franciszka jako znak z nieba. viewtopic.php?f=27&t=34619&start=255Asienkka napisał(a): @quas - ban na 2 tygodnie Obraźliwe posty w stosunku do osoby papieża Franciszka, następnym razem będzie ban stały. Mam pytanie w kwestii mojego ostatniego bana. Za co i dlaczego bo nie rozumiem. Chyba nie za to że uważam iż płacząca akurat figurka imiennika papieża i płacz ma związek z obecnym papieżem Franciszkiem, a zamęt w Kościele jest faktem za obecnego Franciszka, otwarcie drogi dla herezji i oszustwa też jest faktem. Oszustwo przeciwko Bogu zostało zaprezentowane światu na Synodzie Franciszka. Więc nie rozumiem za co dostałem bana na 2 tygodnie do tego chyba z donosu za plecami bez żadnego słowa. Pytam żeby zrozumieć o co chodzi.
|
Wt lis 25, 2014 19:07 |
|
 |
magda68
|
Mam sugestię, aby utorzyć dział: 1 wyłącznie dla katolików, tych w komunii z papieżem. 2 dla wszystkich chrześcijan. 3 dla niechrześcjan, 4 dla ateistów, apostatów. 5 dla wszystkich. Podobnie jak jest na katolik.pl
Ten serwis to wiara.pl a nie ateizm.pl czy apostazja.pl I szczerze powiedziawszy rani to - w tym przypadku moje - uczucia religijne, jeśli muszę czytać posty ludzi, którzy z wiarą nie mają nic wspólnego. przypominam to jest wiara.pl..... Jeśli chcę się ubogacić postami o na prawdę katolickiej duchowości, to muszę ograniczyć się do kilku tylko wątków na tym forum, szczególnie mojej grupy różańcowej. A i tu niektórzy niekatolicy próbowali mieszać, o czym moderacja wie. Pozdrawiam i proszę o zrozumienie.
|
Pn gru 01, 2014 8:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
magda68 napisał(a): Mam sugestię, aby utorzyć dział: 1 wyłącznie dla katolików, tych w komunii z papieżem. [...] Jeśli chcę się ubogacić postami o na prawdę katolickiej duchowości, to muszę ograniczyć się do kilku tylko wątków na tym forum, szczególnie mojej grupy różańcowej. Nie ma konieczności ograniczania się do paru wątków, istnieją działy Żyć wiarą oraz Prawdy wiary. Co prawda mogą się w nich wypowiadać także nie-katolicy, ale tylko jeśli potrafią przyjąć pewne założenia jako podstawy do dyskusji i wypowiadać się w zgodzie z nimi.Poza tym w przypadku wypowiedzi raniących uczucia religijne prosimy o ich raportowanie.
|
Pn gru 01, 2014 8:59 |
|
 |
Otodox
Dołączył(a): Pn mar 03, 2014 16:14 Posty: 240 Lokalizacja: nieciekawa
|
magda68 napisał(a): Mam sugestię, aby utorzyć dział: 1 wyłącznie dla katolików, tych w komunii z papieżem. 2 dla wszystkich chrześcijan. 3 dla niechrześcjan, 4 dla ateistów, apostatów. 5 dla wszystkich. Podobnie jak jest na katolik.pl
Ten serwis to wiara.pl a nie ateizm.pl czy apostazja.pl I szczerze powiedziawszy rani to - w tym przypadku moje - uczucia religijne, jeśli muszę czytać posty ludzi, którzy z wiarą nie mają nic wspólnego. przypominam to jest wiara.pl..... Jeśli chcę się ubogacić postami o na prawdę katolickiej duchowości, to muszę ograniczyć się do kilku tylko wątków na tym forum, szczególnie mojej grupy różańcowej. A i tu niektórzy niekatolicy próbowali mieszać, o czym moderacja wie. Pozdrawiam i proszę o zrozumienie. A ja jestem przeciwnikiem wprowadzania takich zmian.To forum zamieni się na forum katolik.pl bis. Tylko po co, jak już jedno takie jest. Jeżeli komuś bardziej pasują zasady na tam niż tutaj, to może tam się udzielać. Mamy wybór którego sami musimy dokonać. Jeżeli chcesz.... tak nauczał Jezus Chrystus.
_________________ Na forach dyscyplina intelektualna jest sztuką raczej nieznaną.
|
Pn gru 01, 2014 10:36 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Otodox napisał(a): A ja jestem przeciwnikiem wprowadzania takich zmian.To forum zamieni się na forum katolik.pl bis. Nie rozumiem? Wprowadzenie tej zmiany spowoduje, że automatycznie moderatorzy zaczną obrażać użytkowników, sypać banami za "grubiaństwo" i "pieniactwo" i otwarcie ignorować regulamin forum? Od wprowadzenia podziału do rozpoczęcia prześladowań chrześcijan na "katoliku" minęło kilka lat i nie wydaje mi się, żeby te dwie rzeczy były powiązane.
|
Pn gru 01, 2014 10:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
"Prześladowani" zaś polega oczywiście na tym, że osoby, które nie stosują się do wymogów regulaminowych odnośnie pisania we właściwych działach, są karane?
|
Pn gru 01, 2014 10:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Yarpen_Zirgin napisał(a): "Prześladowani" zaś polega oczywiście na tym, że osoby, które nie stosują się do wymogów regulaminowych odnośnie pisania we właściwych działach, są karane? Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem. Napisałem tezę dokładnie przeciwną.
|
Pn gru 01, 2014 10:48 |
|
|
|