| Autor |
Wiadomość |
|
Sheeta
|
E tam, koty nie są takie głupie. Pewnie chciał zamówić karmę z animalii
Jak modzi mogą offtopować, to ja też 
|
| Pt paź 30, 2009 18:30 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Ja też pooftopuję  Mi ostatnio myszkę zaatakował pies - jakoś nie lubi gryzoni
Saxon:
chyba nigdy nie zaprowadzisz porządku w tym temacie
Crosis
|
| N lis 01, 2009 22:28 |
|
 |
|
WIST
|
Saxon nie musi porządkować tematu, może osunąć go w całości i co ważne ukarać prowodyrów 
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
| N lis 01, 2009 23:39 |
|
|
|
 |
|
Dural
zbanowany na stałe
|
Z bolem serca zawiadamiam admina, ze cos niedobrego dzieje sie z naszym modem WISTem. Przypuszczam, ze ulegl wplywowi nijakiego frater i jego dosc osobliwych postow.
Chodzi mi o te kulfony w dziale "Wiara a nauka", zamykajace temat "2012".
Przypominam; WIST jest studentem. Co bedzie kiedy w swoich pracach zacznie poslugiwac sie kolorowymi kredkami?
Niebawem snieg. Moze by Go wytarzac?
_________________ Lecz początki, potem i leki nie pomogą. Owidiusz
|
| Pn lis 02, 2009 15:49 |
|
 |
|
WIST
|
Niestety nawet moje studia nie pomogły mi zrozumieć w czym tkwi mój błąd. Zamiast bawić się śniegiem napisz, wskaż te moje straszne kulfony, bo nic tam nie widzie złego, wtedy z radością podziękuje.
WIST
|
| Pn lis 02, 2009 18:30 |
|
|
|
 |
|
Dural
zbanowany na stałe
|
A widzisz, mialem racje, jestes podburzony! Przez fratra ja juz w lustro sie nie patrze - strach! Ty zaczales pisac wielka czcionka("Wyszukiwarka!"), to ja profilaktycznie, donosik, kto wie jaki wplyw ma ten czlowiek na Ciebie!
Ja jestem zyczliwy. 
|
| Pn lis 02, 2009 20:46 |
|
 |
|
saxon
|
Rozumiem, że uwaga dotyczy wielkości użytych liter i ich kształtu?
|
| Pn lis 02, 2009 21:01 |
|
 |
|
saxon
|
Crosis - moja cierpliwość ma granice - ban na tydzień
|
| Pn lis 02, 2009 23:10 |
|
 |
|
kaloryfer
|
Informuje że na stronie forum.wiara.pl jest jakaś beznadziejna (kłamliwa) reklama sugerująca że coś wygrałem gdy tak naprawdę jest to nędzny konkurs gdzie trzeba podać swoje dane osobowe...
Taka reklama chyba podchodzi już pod Urząd ochrony praw konsumenta i konkurencji... Niedawno bank BZWBK płacił 1,3 miliona kary..:
Cytuj: Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów nałożył na BZ WBK 1 mln 278 tys. zł kary za wprowadzanie klientów w błąd w reklamach - poinformowała w środę na konferencji prezes UOKiK Małgorzata Krasnodębska-Tomkiel. Bank analizuje możliwość odwołania się od decyzji Urzędu.
Zdaniem Urzędu, informacje o ofercie Konto24 prestiż wprowadzały konsumentów w błąd; zamieszczane w ulotkach reklamowych i na oficjalnej stronie internetowej BZ WBK sugerowały, że przelewy i zlecenia stałe dokonywane przez internet lub w oddziałach banku są bezpłatne.
UOKiK ustalił jednak, że w danym miesiącu konsument nie płacił za przelewy wykonywane w oddziałach, ale w przypadku przelewów robionych za pośrednictwem internetu bezpłatnych było tylko pierwszych pięć. Zdaniem Urzędu, brak rzetelnej informacji mógł spowodować, że konsumenci kierujący się przekazem reklamowym mogli podjąć niewłaściwe decyzje co do wyboru usługi.

|
| Wt lis 03, 2009 9:53 |
|
 |
|
Lot Orła
|
Nie dałoby się zrobić czegoś z tym ogłoszeniem (?) na temat pirackiego oprogramowania. Gdyby się włączało tylko raz podczas wejścia na stronę to ok, ale ona "wyskakuje" prawie za każdym razem gdy zmieniam temat lub dział.
To dość irytujące...
_________________ leć wysoko! prosto pod sztandar WOLNOśCI!
Nigdy nie ufaj maszynom... i kobietom.
|
| Wt lis 03, 2009 12:13 |
|
 |
|
Dural
zbanowany na stałe
|
Cytuj: Rozumiem, że uwaga dotyczy wielkości użytych liter i ich kształtu?
Tak. Jednak po przemysleniu doszedlem do wniosku, ze to moze nie uleganie wplywom forumowiczow piszacych size=24 i do tego kolorowo ale, ze kazdy ma prawo czasem zaszalec, rzucic sie na cos wielkiego (tak jak WIST zrobil z czcionka).
Moj alarm byl wiec nieuzasadniony. Pszepraszam.
PS
Kaloryfer, Lot Orla - czemu Wy nie wylaczacie JavaScript-tu?
|
| Wt lis 03, 2009 15:22 |
|
 |
|
r4dz10
|
o tak, reklamy denerwują. rozumiem jedną na górze, drugą na dole, ale czasami jest tak, że podczas poruszania się między działami pojawia się okienko z reklamą za każdym razem! wiem, wiem, forum ma z tego pieniądze. ale można wstawić rekalmy google zamiast tych irytujących wyskakujących okienek. i zaktualizujcie forum! 
_________________ "Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują." - Albert Einstein
|
| Wt lis 03, 2009 15:38 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Co mamy zaktualizowac?
|
| Wt lis 03, 2009 15:44 |
|
 |
|
WIST
|
Dural ja w każdym razie nie rozumiem jaki miałeś problem z tym co napisałem. Rozumiem że musiałeś się kogoś czepiać, bo byś nie wytrzymał. W każdym razie Twoje pisanie okazało się bez sensu i tak zmarnowałeś swój i nasz czas, oraz klawiaturę.
WIST
|
| Wt lis 03, 2009 15:48 |
|
 |
|
r4dz10
|
Monika75 napisał(a): Co mamy zaktualizowac?
nie znam się na tym zbytnio, więc mogę pomieszać pojęcia. chodzi mi o aktualizację skryptów forum, bo obecne forum ma 4 lata bez żadnych aktualizacji.