Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
To wątek "Uwagi do moderacji", a nie "Uwagi do komputerów".
|
Pt lis 13, 2009 9:08 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To widać głównie czytujesz parę stron i tylko sprawdzasz pocztę...
Crosis
|
Pt lis 13, 2009 10:03 |
|
 |
Stanisław Adam
|
Prośba o usunięcie zdublowanego wpisu: viewtopic.php?p=477662#477662
N lis 15, 2009 11:05 |
|
|
|
 |
bert04
|
|
Pn lis 16, 2009 19:18 |
|
 |
r4dz10
|
Mamy prowokatora: "Mudin :D"
_________________ "Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują." - Albert Einstein
|
Pn lis 16, 2009 19:18 |
|
|
|
 |
saxon
|
usunięty
|
Pn lis 16, 2009 21:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
saxon, możesz się ustosunkować do mejgo postu z tej strony tego wątku:
viewtopic.php?t=14166&postdays=0&postorder=asc&start=2010
Crosis
|
Pn lis 16, 2009 21:46 |
|
 |
saxon
|
Mogę
Staram się zachować tu porządek, na tyle na ile się da, bez wprowadzania bezwzględnego rygoryzmu. Mogę czasami przymknąć oko na zdarzenie incydentalne - i tak zrobiłem także w Twoim przypadku - tyle, że Ty postanowiłeś to "ciągnąć" dalej i napisałeś kolejny post - stąd taka, a nie inna moja reakcja.
|
Pn lis 16, 2009 21:55 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dzięki.
W sumie pierwszy ban zarobiony po takim czasie to też osiągnięcie
User bez bana jest jak wódka bez zapojki. Niby pić można, ale zawsze coś może po drodze wyskoczyć...
Crosis
|
Pn lis 16, 2009 22:10 |
|
 |
saxon
|
Sebastian - post usunięty.
Od czego masz PW?
|
Pn lis 16, 2009 22:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Crosis napisał(a): User bez bana jest jak wódka bez zapojki. Niby pić można, ale zawsze coś może po drodze wyskoczyć...
Crosis
To powinnam sobie też zasłużyć? 
|
Wt lis 17, 2009 10:13 |
|
 |
Triplex
|
Jak długo będziecie tolerować prowokacyjne i obraźliwe teksty użytkownika Witolda?
Cytuj: To typowy przedstawiciel kreacjonistycznego wyprania mózgu, albo raczej wyprania z mózgu, który do jakiejkolwiek dyskusji zdolny nie jest (bo i jej podjąć nie potrafi, a umieszczanie komentarzy pod swoimi bzdurnymi filmikami blokuje), za to jest oddanym fanem guru takich jak Kent Hovind albo Ben Stein, głęboko przekonanym o tym, że Richard Dawkins jest zwolennikiem inteligentnego projektu. I ani tej ani innych bzdetów nie daje sobie wybić z głowy.
viewtopic.php?t=23065&start=0
Jest to człowiek agresywny i nietolerancyjny, nie zdolny do uszanowania ludzi o innych poglądach niż jego własne. Nie pierwszy raz bruździ tu i obraża, szydzi z nauki opartej na wnioskach naukowych i Biblii. Uważam, że takie zachowanie jest skandaliczne, nie do przyjęcia i boli mnie, że nie widzę żadnej konkretniejszej reakcji moderatorów na jego chamskie zachowania - poza tym, że ostatnio zamknięto jego bzdurny temat, gdy zaatakował konferencję kreacjonistyczną w Gdańsku. Bardzo proszę o interwencję i o zadbanie o to, by takie przykre incydenty się już nie powtarzały.
_________________ "I nie masz w żadnym innym zbawienia; albowiem nie masz żadnego imienia pod niebem, danego ludziom, przez które byśmy mogli być zbawieni." (Dzieje Apostolskie 4, 12)
Pomóż naszej Elizce! - http://www.baptist.gniezno.pl/aktual/Elizy2
|
Wt lis 17, 2009 10:38 |
|
 |
Triplex
|
Użytkownik Witold ponownie obraża i sieje oszczerstwa pod mnoim adresem:
Cytuj: Innymi słowy jak zwykle nawet nie próbujesz sensownie odpowiedzieć, tylko znowu wykrzykujesz że się obraziłeś i uciekasz. Zachowanie typowe dla małych dzieci w piaskownicy i dla Triplexa. Cytuj: Ty po prostu nie znosisz kiedy ktoś mówi coś innego niż ty. Wtedy nawet nie próbujesz bronić swoich "racji" tylko właśnie tak jak teraz, nazywasz to chamstwem i się obrażasz. Niepoważne i beznadziejnie dziecinne. Ponadto szydzi ze Słowa Bożego: Cytuj: Zatem czy w szkole na matematyce kłóciłeś się z nauczycielem o wartość PI? Przecież wierzysz Biblii. PI równa się równiusieńkie 3 Wink A książki o astronomii też bezczelnie łżą z tą kulistą Ziemią obracającą się dookoła Słońca. Ziemia stoi oparta na słupach i najprawdopodobniej jest płaska. Podobnie biolodzy - łżą nie tylko z tą ewolucją, ale też kłamliwie mówią, że nietoperz jest ssakiem. A przecież wiemy, że jest ptakiem. Tako rzecze Słowo Boże.
Uważam, że jest to osoba nie tylko niekulturalna, ale też tylko wszczynająca awantury i psująca atmosferę dyskusji. To głównie przez niego w wielu tematach dotyczących biblijnego opisu historii świata nie da się normalnie dyskutować, bo swymi prowokacjami robi z nich bagno. To budzi tylko niesmak. widać w nim antybiblijny fanatyzm, który porównać da się tylko z metodami działań ateistów, i to tych najbardziej agresywnych.
_________________ "I nie masz w żadnym innym zbawienia; albowiem nie masz żadnego imienia pod niebem, danego ludziom, przez które byśmy mogli być zbawieni." (Dzieje Apostolskie 4, 12)
|
Wt lis 17, 2009 14:16 |
|
 |
Triplex
|
Przepraszam, tak mnie ten prowokator zdenerwował, że zapomniałem podać linka - viewtopic.php?p=478187#478187 Ten sam temat, tylko że czwarta strona.
|
Wt lis 17, 2009 14:17 |
|
 |
bert04
|
Clone warning.
viewtopic.php?p=478174#478174
Cytuj: www.filozofka vel christamsforever
PS: Ciekawe, dlaczego ona sama to ogłasza... Ale jestem tu nowy, może to taki tutejszy folklor?
|
Wt lis 17, 2009 16:44 |
|
|
|