Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
magda68
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Poprawka: "Syna Bożego". Pozdrawiam Moderację 
|
Śr sty 21, 2015 8:16 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
magda68 napisał(a): Zgłaszam moje zastrzeżenia odnośnie awatara niejakiego Charlie245. Wykorzystał obraz Pana Jezusa z Jego Sercem, gdzie w miejsce Jego Serca wstawiony jest liść, do złudzenia przypominający liść konopii indyjskich, Uważam, że jest to bluźnierczy awatar i obrażając Pana Jezusa, godzi jednocześnie w moje uczucia religijne. Wypraszam sobie. Niewiara w Syna Bożego nie upoważnia do tego. Oczywiście, użytkownik ma zmienić avatar.
|
Śr sty 21, 2015 9:06 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
MARIEL napisał(a): Oczywiście, użytkownik ma zmienić avatar. Po co? Skoro jest botem wklejającym losowe fragmenty książek, to można go wywalić bezwarunkowo.
|
Śr sty 21, 2015 9:18 |
|
|
|
 |
Johnny99
|
Eee, chyba nie trzeba. Takich misjonarzy było już tu wielu. Wchodzą, zakładają kilka wątków ze swoimi manifestami, łaskawie odpowiedzą na kilka pytań i, zapewne w poczuciu spełnionego obowiązku, znikają bezpowrotnie. Wystarczy poczekać dzień-dwa.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Śr sty 21, 2015 9:21 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
zefciu napisał(a): Po co? Skoro jest botem wklejającym losowe fragmenty książek, to można go wywalić bezwarunkowo. Zdecydowaliśmy, że dajemy szansę.
|
Śr sty 21, 2015 9:27 |
|
|
|
 |
bert04
|
MARIEL napisał(a): Zdecydowaliśmy, że dajemy szansę.
Jak zdecydowaliście to wasza sprawa, ale jak już przy tym jesteśmy, to przypominam o punkcie I/5 Regulaminu. Nie mam zamiaru akceptować kolegi, który tego absolutnego minimum nie przestrzega, jakim jest pisownia ortograficzna słowa "Bóg".
_________________ Wszystko ma swój czas i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem ...
(Koh 3:1nn)
|
Śr sty 21, 2015 10:15 |
|
 |
brunero
|
MARIEL napisał(a): zefciu napisał(a): Po co? Skoro jest botem wklejającym losowe fragmenty książek, to można go wywalić bezwarunkowo. Zdecydowaliśmy, że dajemy szansę. No tak, może się nawróci. Wiem, że to tak po chrześcijańsku, ale z drugiej strony jakby tak dawać wszystkim szansę, to w ogóle trzeba by na wszystko przyzwalać. A z trzeciej strony, skoro nazwał się Charlie to może wystarczy, że nie odstrzelimy mu łba i będziemy tym samym lepsi od paryżan.
_________________ laudare benedicere praedicare
|
Śr sty 21, 2015 11:17 |
|
 |
brunero
|
I co? Wykorzystał szansę? Kiedy egzekucja Charliego?
|
Śr sty 21, 2015 20:59 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Jeśli będzie się stosować do naszych upomnień i ostrzeżeń, to na razie zostanie. Jeśli nie, to wyleci. Ale zwykle i tak na długo nie zostają 
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Cz sty 22, 2015 0:02 |
|
 |
brunero
|
Soul33 napisał(a): Jeśli będzie się stosować do naszych upomnień i ostrzeżeń, to na razie zostanie. Jeśli nie, to wyleci. Ale zwykle i tak na długo nie zostają  Szkoda Chciałem zobaczyć efektowną egzekucję Uważam, że pewnego progu tolerancji nie powinno się przekraczać. Z drugiej strony, może sam wyciągnę z tego wnioski...
|
Cz sty 22, 2015 0:09 |
|
 |
magda68
|
Rzadko można spotkać tu na forum usera o tak demonicznych poglądach jak ów "Charlie". Nie wiem: chory psychicznie, opętany, zbiera materiały do pracy dla "polskiego charliego", mając nadzieję na lukratywną posadkę? Tak czy inaczej polecam go Miłosierdziu Bożemu. Jednocześnie osobiście nie mam zamiaru dyskutować z kimś, kto nie słucha, a jedynie "nadaje". Ot wg zasady: "nie karmić trolla".
|
Cz sty 22, 2015 7:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Spokojnie ludzkicka. Nieudolnie, bo nieudolnie, ale próbuje dyskutować. Czasem coś tam krzyknie bez sensu (choroba psychiczna?) Czasem sypnie jakąś kopiujwklejką. Ale stara się. Więc nie można mu tak ot dać bana.
|
Cz sty 22, 2015 8:16 |
|
 |
bert04
|
Ja bardzo kolegow przepraszam, ale mamy moze skorupki gliniane wyciagnac? Bedzie jakies glosowanie czy co?
KAZDY* z was kiedys zaczynal w internecie czy na jakims forum, najczesciej od jakiejs wtopy, kazdy uczyl sie dyskutowania w trakcie. Kolega zaczal niezbyt oryginalnie, niezbyt fortunnie. Ale wazne jest to, czy bedzie chetny / zdolny do poprawy, jak zareaguje na upomnienia i tak dalej.
Kazde forum potrzebuje "swiezej krwi", nawet na koszt docierania n00ba. A przy okazji koleżanki i koledzy może odświeżą sobie argumenty z zakurzonych dysput.
__________________________ *(tak, celowo podnosze glos)
_________________ Wszystko ma swój czas i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem ...
|
Cz sty 22, 2015 11:34 |
|
 |
bert04
|
To juz prawie seria, codziennie jeden ban.
A bez Jajko to forum juz nie bedzie takie samo.
|
So sty 24, 2015 18:52 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Pod koniec, zamiast przykręcić prowokacje, to jeszcze je podkręcał. Aż strach pomyśleć, co by było, gdybyśmy teraz zawiedli go z tym banem...
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
So sty 24, 2015 19:16 |
|
|
|