Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N paź 05, 2025 8:35

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 437  Następna strona
 Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji 
Autor Wiadomość
Post Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
zefciu napisał(a):
gita założyła go rzekomo jako miejsce dyskusji, ale dyskusji regularnie unika. Ignoruje wszystkie uzasadnione merytorycznie sugestie kandydatów i spamuje wątek hasłami dotyczącymi jednego kandydata bez żadnego uzasadnienia, dlaczego katolik powinien na niego głosować.

Użytkowniczka dyskutuje, choć nie ze wszystkimi. Forumowicze sami sobie wybierają z kim chcą/ nie chcą rozmawiać. Ja nie mam na to wpływu. Nie widzę tu podstaw do interwencji.

Wt mar 17, 2015 17:06
Natępny klon @PrawdziwaPrawda jest tutaj

Wt mar 17, 2015 18:10

Dzięki za info. Już go nie ma.

Wt mar 17, 2015 18:17
Moderator

ErgoProxy napisał(a):
Dalsza rozmowa mija się z celem, jeśli nie mogę nazwać głupca głupcem, radykała radykałem, ale mam się uciekać do śliskich sformułowań. Szczególnie na forum katolików, którzy mowę tak, tak - nie, nie cenią i hołubią.

Zdanie ze słowem o radykalizmie zostało usunięte, bo nie miało sensu po wycięciu innego słowa.

Pomijając określenia powszechnie uznawane za obraźliwe, można wypowiedzieć się wprost, np. w stylu "Twoja postawę uważam za fanatyzm", czy nawet bardziej jednoznacznie. Ale pisanie do rozmówcy "ty fanatyku" to jest atak personalny.

~ Pink Floyd, "Hey you"

Cz kwi 02, 2015 20:09
viewtopic.php?f=1&t=36938&p=856450#p856450

W zwiazku z ewidentnym i ostentacyjnym ignorowaniem regulaminu wnioskuje o zamkniecie tematu i upomnienie uzytkownika.

Pn kwi 20, 2015 14:08
LITOŚCI!!!! - nie dbacie zupełnie o zdrowie psychiczne użytkowników forum, wsadzając potworka reklamę uruchamiająca sie za każdym kliknięciem :placze:....trzeba uciekać póki toto nie zniknie.

Pn maja 04, 2015 11:15
Moderator

Nie wiem, o co chodzi, bo nic takiego nie widzę - tylko jedną reklamę na górze.

Jeśli masz Firefoksa, zainstaluj ten dodatek: https://addons.mozilla.org/pl/firefox/a ... block-plus

Jeśli masz Chrome, zainstaluj ten: https://chrome.google.com/webstore/deta ... nfo-dialog

Powinno pomóc.

~ Pink Floyd, "Hey you"

Pn maja 04, 2015 12:08
Soul33 napisał(a):
Nie wiem, o co chodzi, bo nic takiego nie widzę - tylko jedną reklamę na górze.

Jeśli masz Firefoksa, zainstaluj ten dodatek: https://addons.mozilla.org/pl/firefox/a ... block-plus

Jeśli masz Chrome, zainstaluj ten: https://chrome.google.com/webstore/deta ... nfo-dialog

Powinno pomóc.

Nic nie instalowałam, a paskudztwo zasłaniające całą stronę, ukazujące za każdym kliknięciem znikło.....ktoś zadziałał :)

Pn maja 04, 2015 12:22
Niestety nie. U mnie to sie co rusz pojawia, przypadkowo...

Pn maja 04, 2015 12:28
Yarpen mam pytanie, za co tak naprawdę dostałem ostrzeżenie. Bo publicznie jest napisane, że ostrzeżenie dostałem za złamanie § II, p. 4. Proszę zatem o wskazanie, który z podpunktów tego punktu złamałem. Czy złamałem prawo, wypowiedziałem się wulgarnie (chodzi o słowo (censored)?), agitowałem na rzecz jakichś zakazanych poglądów, czy też uprawiałem trolling?

Mam nadzieję, że tutaj nie będziemy obserwować złotych standardów "katolika" i dostanę wyjaśnienie (proponuję, żeby rzeczywisty powód ostrzeżenia jednak wpisać do regulaminu, bo nie jest to taki oczywisty przepis).

Wt maja 12, 2015 8:21

Dlaczego dostałem ostrzeżenie za pare słów o papieżu Franciszku natomiast niejaki Quas bez przerwy atakuje cały Kościół ,papieża i w ogóle jest to jakieś chore nieporozumienie ,nie rozumiem was moderatorzy, przecież ten człowiek Quas powinien być dawno zbanowany albo conajmniej pouczony

Wt maja 12, 2015 9:00
Moderator

Przecież już wyjaśniłem. Quas też dostawał ostrzeżenia i bany za to, co pisał. Może zaraz dostanie znowu. A temat kto jest Fałszywym Prorokiem został ograniczony do jednego wątku.

Ty natomiast, w mojej ocenie, kompletnie przegiąłeś z wypisywaniem niedorzecznych i absurdalnych oszczerstw. Gdy ktoś ma poglądy w stylu "spisek kosmitów z rządem USA w celu podboju świata", to zawsze będzie z tego powodu spotykał się z różnymi trudnościami.

~ Pink Floyd, "Hey you"

Wt maja 12, 2015 11:08
Zefciu, nie muszę Ci się tłumaczyć. Jeżeli uważasz, że dostałeś niesłuszne ostrzeżenie za naruszenie regulaminu, którego w rzeczywistości nie popełniłeś, możesz się odwołać do Administratorów.

Wt maja 12, 2015 12:22

ta dostawał ostrzeżenia ,może i dostawał ,tylko że on conajmniej 3 razy dziennie atakuje Kościół na tym forum ,papieża wy nie tylko to tolerujecie ale jeszcze nawiązujecie z nim dialog a on się tym nakręca i dalej woda na młyn ,a ja napisałem dosłownie jedno krytyczne zdanie o papieżu i zostało ono od razu skasowane ,natomiast Quas pisze całe artykuły obszerne gdzie najeżdża na Kościół i praktycznie bez reakcji

Wt maja 12, 2015 13:35

Nie wiem co Ty dokładnie zmajstrowałeś, ale fakt faktem że Quas już dawno przegiął. Traktowany jest chyba jak swoisty folklor forum. Kogoś kto już dawno przestał być wiarygodny dla większości i dlatego nie jest szkodliwy. A lepiej że pisze tu pod kontrolą ludzi krytycznych, niż gdzieś tam zwodzi innych ludzi.

Wt maja 12, 2015 13:47
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 437  Następna strona