Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
zefciu napisał(a): gita założyła go rzekomo jako miejsce dyskusji, ale dyskusji regularnie unika. Ignoruje wszystkie uzasadnione merytorycznie sugestie kandydatów i spamuje wątek hasłami dotyczącymi jednego kandydata bez żadnego uzasadnienia, dlaczego katolik powinien na niego głosować. Użytkowniczka dyskutuje, choć nie ze wszystkimi. Forumowicze sami sobie wybierają z kim chcą/ nie chcą rozmawiać. Ja nie mam na to wpływu. Nie widzę tu podstaw do interwencji.
|
Wt mar 17, 2015 17:06 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Natępny klon @PrawdziwaPrawda jest tutaj
|
Wt mar 17, 2015 18:10 |
|
 |
WIST
|
Dzięki za info. Już go nie ma.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Wt mar 17, 2015 18:17 |
|
|
|
 |
Soul33
Moderator
|
ErgoProxy napisał(a): Dalsza rozmowa mija się z celem, jeśli nie mogę nazwać głupca głupcem, radykała radykałem, ale mam się uciekać do śliskich sformułowań. Szczególnie na forum katolików, którzy mowę tak, tak - nie, nie cenią i hołubią. Zdanie ze słowem o radykalizmie zostało usunięte, bo nie miało sensu po wycięciu innego słowa. Pomijając określenia powszechnie uznawane za obraźliwe, można wypowiedzieć się wprost, np. w stylu "Twoja postawę uważam za fanatyzm", czy nawet bardziej jednoznacznie. Ale pisanie do rozmówcy "ty fanatyku" to jest atak personalny.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Cz kwi 02, 2015 20:09 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
viewtopic.php?f=1&t=36938&p=856450#p856450W zwiazku z ewidentnym i ostentacyjnym ignorowaniem regulaminu wnioskuje o zamkniecie tematu i upomnienie uzytkownika.
|
Pn kwi 20, 2015 14:08 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
LITOŚCI!!!! - nie dbacie zupełnie o zdrowie psychiczne użytkowników forum, wsadzając potworka reklamę uruchamiająca sie za każdym kliknięciem  ....trzeba uciekać póki toto nie zniknie.
|
Pn maja 04, 2015 11:15 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Nie wiem, o co chodzi, bo nic takiego nie widzę - tylko jedną reklamę na górze. Jeśli masz Firefoksa, zainstaluj ten dodatek: https://addons.mozilla.org/pl/firefox/a ... block-plusJeśli masz Chrome, zainstaluj ten: https://chrome.google.com/webstore/deta ... nfo-dialogPowinno pomóc.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Pn maja 04, 2015 12:08 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nic nie instalowałam, a paskudztwo zasłaniające całą stronę, ukazujące za każdym kliknięciem znikło.....ktoś zadziałał 
|
Pn maja 04, 2015 12:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Niestety nie. U mnie to sie co rusz pojawia, przypadkowo...
|
Pn maja 04, 2015 12:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Yarpen mam pytanie, za co tak naprawdę dostałem ostrzeżenie. Bo publicznie jest napisane, że ostrzeżenie dostałem za złamanie § II, p. 4. Proszę zatem o wskazanie, który z podpunktów tego punktu złamałem. Czy złamałem prawo, wypowiedziałem się wulgarnie (chodzi o słowo (censored)?), agitowałem na rzecz jakichś zakazanych poglądów, czy też uprawiałem trolling?
Mam nadzieję, że tutaj nie będziemy obserwować złotych standardów "katolika" i dostanę wyjaśnienie (proponuję, żeby rzeczywisty powód ostrzeżenia jednak wpisać do regulaminu, bo nie jest to taki oczywisty przepis).
|
Wt maja 12, 2015 8:21 |
|
 |
Hufce
|
Dlaczego dostałem ostrzeżenie za pare słów o papieżu Franciszku natomiast niejaki Quas bez przerwy atakuje cały Kościół ,papieża i w ogóle jest to jakieś chore nieporozumienie ,nie rozumiem was moderatorzy, przecież ten człowiek Quas powinien być dawno zbanowany albo conajmniej pouczony
|
Wt maja 12, 2015 9:00 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Przecież już wyjaśniłem. Quas też dostawał ostrzeżenia i bany za to, co pisał. Może zaraz dostanie znowu. A temat kto jest Fałszywym Prorokiem został ograniczony do jednego wątku.
Ty natomiast, w mojej ocenie, kompletnie przegiąłeś z wypisywaniem niedorzecznych i absurdalnych oszczerstw. Gdy ktoś ma poglądy w stylu "spisek kosmitów z rządem USA w celu podboju świata", to zawsze będzie z tego powodu spotykał się z różnymi trudnościami.
|
Wt maja 12, 2015 11:08 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zefciu, nie muszę Ci się tłumaczyć. Jeżeli uważasz, że dostałeś niesłuszne ostrzeżenie za naruszenie regulaminu, którego w rzeczywistości nie popełniłeś, możesz się odwołać do Administratorów.
|
Wt maja 12, 2015 12:22 |
|
 |
Hufce
|
ta dostawał ostrzeżenia ,może i dostawał ,tylko że on conajmniej 3 razy dziennie atakuje Kościół na tym forum ,papieża wy nie tylko to tolerujecie ale jeszcze nawiązujecie z nim dialog a on się tym nakręca i dalej woda na młyn ,a ja napisałem dosłownie jedno krytyczne zdanie o papieżu i zostało ono od razu skasowane ,natomiast Quas pisze całe artykuły obszerne gdzie najeżdża na Kościół i praktycznie bez reakcji
|
Wt maja 12, 2015 13:35 |
|
 |
WIST
|
Nie wiem co Ty dokładnie zmajstrowałeś, ale fakt faktem że Quas już dawno przegiął. Traktowany jest chyba jak swoisty folklor forum. Kogoś kto już dawno przestał być wiarygodny dla większości i dlatego nie jest szkodliwy. A lepiej że pisze tu pod kontrolą ludzi krytycznych, niż gdzieś tam zwodzi innych ludzi.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Wt maja 12, 2015 13:47 |
|
|
|