Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 08, 2025 0:47

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 498  Następna strona
 Wzajemne uwagi - między użytkownikami 
Autor Wiadomość

Post Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
I jak to sobie wyobrażasz? Lista portali z których nie możemy niczego wkleić, bo to portale zawierające dużo mniej lub bardziej wybrednych żartów???
Informacja wydała mi się prawdziwa, więc ją wkleiłem. Próba jej podważenia tylko podniosła jej wiarygodność. Wist logicznie, spokojnie i rzeczowo dyskutował. Co w tym wszystkim złego?

Pn sty 06, 2014 15:23
Chyba nie masz wątpliwości, czy sadistic.pl, reklamujący się : codzienna dawka czarnego humoru jest wiarygodnym portalem informacyjnym?

Pn sty 06, 2014 18:43

A co jest niewiarygodnego na sadistic.pl? Obejrzałem kilka filmików mrożących krew w żyłach - i zdaje się te filmiki to nie "filmy fabularne" tylko "dokumentalne".

Pn sty 06, 2014 20:08

Tomek44 już powiedział co sądzi o sadistic.pl A wykop.pl też twoim zdaniem zawiera same niewiarygodne informacje? Chciałbym zauważyć, że bezpodstawne ostrzeżenie zostało mi przyznane właśnie po skopiowaniu ogłoszenia z wykopu właśnie.

Pn sty 06, 2014 21:49
Nie bede tego offtopu poglebiac:
quas napisał(a):
Kael napisał(a):
Czyli na jakie konkretnie?

Na to co napisałaś.
Kael napisał(a):
Dowod, @quas, dowod, ze bronie zaciekle PO

Proszę bardzo. Przeprowadziliśmy tu wiele rozmów i kiedy napiszę coś tylko o PO, skrytkuję normą jest że zleci się Kael i Alus by zaciekle bronić partii.

Myslisz , ze "zlatujemy" sie do twoich tekstow o PO? Bo poza tym to juz same niepodwazalne madrosci piszesz? To moze przypomnij mi konkretnie, kiedy to ja zaciekle (przypomne) bronilam PO. W koncu notujesz to sobie specjalnie, wiec na pewno wiesz.

quas napisał(a):
To forumowy standard forumowych najbardziej zaciekłych obrońców PO. Nawet kiedy partia uderza w Kościół, wierzących stosujecie najbardziej wykrętne agumentacje byle odsunąć zarzuty od PO. Nawet kiedy partia stawia się ponad samym Bogiem by decydować o stwarzaniu życia w laboratoriach nie możecie tego potępić ani skrytykować...itd.

Partia to, partia tamto. Socjalizm z jedynie sluszna partia to sie juz skonczyl. Ale widac w twoejj glowie ciagle pokutuje przekonanie, ze jednak jakas JEDYNA partie mamy.

quas napisał(a):
Kael napisał(a):
Insynuacji gorliwego katolika ciag dalszy.

Cos ci sie kiedys obilo o uszy "nie sadzcie a nie bedziecie sadzeni, nie potepiajcie a nie bedziecie potepieni"? Ja bardzo, ale to bardzo nie lubie nikogo potepiac. Musialabym zaczac od siebie, a na to mnie nie stac.

Nie, ja nie kazałem Ci nikogo potępiać, ale jak zwykle wykręt formumowych obrońców PO aby wybielać partie. Mówiłem o partii, jej działalności a konkretnie o jej zabijaniu dzieci bożych w narzuconym invitro, przez które stawia się ponad samym Bogiem by decydować o stwarzaniu życia w laboratoriach, wypiera się nauki Kościoła. Ale poraz kolejny widzę że nie możesz za nic potępić partii, jej działaności i kręcisz byle wybielać PO, nawet kiedy stawia się ponad Bogiem i wypiera się Kościoła.

Nie bede potepiac zadnej partii. PiSu, ktory zlekcewazyl mozliwosc zmiany prawa o aborcji, kiedy mogl cos zmienic, tez nie. Widze, ze ty uwielbiasz potepiac, dzielic, oceniac.
A ze zostales przed tym ostrzezony? No coz. To wszystko tylko innych dotyczy.
Nie wiem, czy na tym swiecie istnieje jakakolwiek partia, ktora w programie ma nauke Kosciola bez zadnych odchylek. Jesli chodzi o in vitro, to ja sie uchylam od glosu. Owszem, jestem jak najbardziej za zaostrzeniem warunkow in vitro, np za zakazem zamrazania zarodkow, ale o ile in vitro dla mnie jest nie do przyjecia, to nie bede nikogo za in vitro potepiac.
Ksieza zachecaja do oddawania organow. A dla mnie to jest zabijanie ludzi umierajacych, ktorzy moze wlasnie potrzebuja tego czasu umierania, zeby pojednac sie Bogiem. I co? Mam tez potepiac ludzi, dla ktorych transplantacja to jedyna szansa na przedluzenie ich zycia?

quas napisał(a):
Tutaj też widać dowód o jaki pytałaś. Ja pytam o partię którą zaciekle bronisz, jej konkretną działalność przeciwko Bogu i Kościołowi, a Ty odpowiadasz wykrętnie byle odsuwać wszystko od PO za wszelką cenę. Nikt Ci nie kazał nikogo potępiać, pytałem od konkretną działaność PO, ale takie pokrętne gadki nie dziwią.

Dzialalnoscia PO sie nie zajmuje tak intensywnie jak ty. Dzialalnoscia innych partii tez nie.
O in vitro masz wyzej. Przypomne, ze w sejmie sa i inne partie, ktorych w ogole nie widzisz, a ktore tez do in vitro podchodza jak pies do jeza. Z tragicznym skutkiem dla zamrozonych embrionow, matek surogatek i innych wypaczen.

Wt sty 07, 2014 16:47
Jajko napisał(a):
Tomek44 już powiedział co sądzi o sadistic.pl A wykop.pl też twoim zdaniem zawiera same niewiarygodne informacje? Chciałbym zauważyć, że bezpodstawne ostrzeżenie zostało mi przyznane właśnie po skopiowaniu ogłoszenia z wykopu właśnie.
Dokumenty, które zamieszcza rzeczony portal są całkiem wiarygodne, jak choćby film z publicznej egzekucji za handel w dzień święty. (YouTube)

Wt sty 07, 2014 16:51

Kael napisał(a):
No niestety, w Polsce proboszcz jest wladza absolutna, a parafianie sa od finansowania pomyslow proboszcza. Jeszcze.
To proboszcz decyduje o hierarchii wydatkow (pomijajac wlasne dochody) i dla niego wazniejszy jest generalny remont kosciola po 10 latach (ze zbijaniem tynkow) niz pomoc biednym rodzicom przed nowym rokiem szkolnym. Na to on nie ma pieniedzy. Osobiscie to slyszalam pare lat temu i dlatego to pisze.

A jezeli nie znajdzie czasu na duszpasterstwo, to mu parafianie jeszcze szybciej znikna. I skad on wtedy wezmie pieniadze?

Hmm, normalnie jakbym siebie czytał... :o :brawo:

Śr sty 08, 2014 1:42
Cytuj:
W wolnych chwilach miażdżę rozmówcą bezlitosna logika argumentów

Jajko - może logicznie wyjaśnisz czemu gdy czytam te słowa, automatycznie przypomina mi się nad lepszego nie masz zucha jak był Stefek burczymucha.... :D

Śr sty 08, 2014 12:25

Burczymucha pisze się wielką literą...

Śr sty 08, 2014 12:49
Jajko napisał(a):
Burczymucha pisze się wielką literą...

Pod warunkiem że Burczymucha jest nazwiskiem Stefka, a nie znaczenie gderliwy, zrzędny.

Śr sty 08, 2014 13:01

jak cytujesz fragment wiersza, to cytuj wiernie :p

*i tak właśnie Cię zmiażdżyłem hue hue

Śr sty 08, 2014 13:05
Moderator

nie odpowiadając na pytanie....
Porażająca logika

Śr sty 08, 2014 15:56
Zobacz profil WWW

W zasadzie to nawet nie musiałem miażdżyć, bo Alus sama to zrobiła. :D

Śr sty 08, 2014 16:47
Moderator

No to mamy troche inny ogląd rzeczywistości. Ale rozumiem, że najważniejsze jest dobre samopoczucie. :D

Śr sty 08, 2014 18:01
Zobacz profil WWW

Jajko, reaguj!!
Chyba Ci się syn włamał dzisiaj na konto?!
Proszę, zwracaj uwagę na to czy się wylogowałeś, może hasło masz zbyt banalne?

Następnym razem Młody bana ojcu zafunduje :)

Śr sty 08, 2014 19:33
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 498  Następna strona