Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz sie 07, 2025 8:48

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 437  Następna strona
 Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji 
Autor Wiadomość

Post Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Chciałbym zwrócić uwagę moderacji na wątek 'Dlaczego KK przyjął WW i ewolucjonizm za prawdę?', a konkretnie na tematykę poruszaną przez założyciela oraz tematykę poruszaną na co najmniej (bo nie sprawdzałem dalej) 4 ostatnich stronach.

(Proverbs 18:17)

Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna.
(Weatherby Swann)

Ciemny lut to skupi.
(Bardzo Wielki Elektronik)

So gru 12, 2015 20:04

Kościół 》Biblia 》Syn Boży, dziecko boże. Z wątku zniknęły posty, a może zostały usunięte, nie wiem, nie ma żadnego info?

N gru 13, 2015 21:47
Moderator

Same nie zniknęły. I chodzi tylko o jeden twój post. Został usunięty. Był poza tematem.

N gru 13, 2015 21:53
Zobacz profil WWW

To może sprawdź czy rzeczywiście został usunięty tylko jeden post - domgo i później czy faktycznie był poza tematem. Bo zdaje się, że jesteś w błędzie :3majsie:

N gru 13, 2015 22:21
Moderator

Twój jeden. Reszta jest poza Biblią, albo poza tematem. Jeśli masz ochotę na drążenie tematu "Syn Boży, dziecko boże" w ujęciu biblijnym to nic nie stoi na przeszkodzie.

N gru 13, 2015 22:29
Zobacz profil WWW

Jeżeli Jezus mówi (J14) Ja jestem w Ojcu a Ojciec we Mnie i dalej Wierzcie Mi .... Jeżeli zaś nie - wierzcie przynajmniej ze względu na same dzieła i w końcu Kto we Mnie wierzy, będzie także dokonywał tych dzieł, których Ja dokonuję, owszem, i większe od tych uczyni, ... to mnie się kojarzy Ojciec 》Syn 》domgo (np. rzecz jasna) ale nie dzieje się to z automatu są potrzebne dzieła i poprzedzające je wiara, z drugiej strony gby te zaistnieją zaistnieje również ta relacja gdzie dziecko boże stanie się Synem Bożym. Znaczy się ja tam nie wiem ale tak bym próbował interpretować Jana 14 w kontekście poszukiwań autora wątku (dodatkowo zakładam, że dla autora możliwa jest hipoteza dziecko boże = Syn Boży... z natury wówczas to byłby biblijny argument przeciw takiemu ujęciu).

N gru 13, 2015 23:21
Zawiesil mi sie licznik wiadomosci. Czy mozna by cos z tym zrobic? Z gory dziekuje

Załączniki:
tmp_27064-2015-12-14 09.08.031436362892.png
tmp_27064-2015-12-14 09.08.031436362892.png [ 28.11 KiB | Przeglądane 4933 razy ]
Pn gru 14, 2015 9:09

Kael napisał(a):
Zawiesil mi sie licznik wiadomosci.
Może miałaś to co ja, czyli gdy wyskoczyło ci powiadomienie o nowej wiadomości, przeniosłaś się do skrzynki, ale potem przeczytałaś tylko tytuł, ale nie kliknęłaś, żeby przeczytać treść. Jeśli tej wiadomości nie usunęłaś, to masz 1 nieprzeczytaną wiadomość, ale żadnej nowej, bo o tej jednej nieprzeczytanej teoretycznie powinnaś wiedzieć.

(Proverbs 18:17)

Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna.
(Weatherby Swann)

Ciemny lut to skupi.
(Bardzo Wielki Elektronik)

Pn gru 14, 2015 13:33
Nie, ja ja przeczytalam i na nia odpowiedzialam. Nigdzie jej nie przenosilam.
Ale dziekuje za podpowiedz.
Soul33, dzieki: zadzialalo.

Pn gru 14, 2015 13:51
Moderator

Skoro naprawia się po otrzymaniu nowej wiadomości, to prawdopodobnie będzie pomagać też wysyłanie dowolnej wiadomości do samego siebie.

~ Pink Floyd, "Hey you"

Pn gru 14, 2015 14:06
Soul33 napisał(a):
Skoro naprawia się po otrzymaniu nowej wiadomości, to prawdopodobnie będzie pomagać też wysyłanie dowolnej wiadomości do samego siebie.

Sadze ze to jest kolejny problem z reklamami, te duze w nagloowku strony dosc czesto rozwijaja sie poza obreb miejsca na nie w naglowku strony, a te wysuwajace sie z boku coraz czesciej staja sie transparentne-niewidoczne, poza ich ramka i wtedy wlasniie blokuja sama stronne ktora staje sie nieaktywna, pooza tym ta transparentnosc rekllamy powoduje to ze ktos klikajac np. na wiadomosc klika faktycznie na niewidoczna rozwinieta reklame uruchamiajac otwarcie reklamy w kolejnym oknie wyszukiwarki.
Wedlug mnie too jest nie tylko chamstwo ze strony autorow reklamy, ale takze rodzajem wirusa, co jest nielegalne.
Jesli zglosill bym to w odpowiednimm urzedzie to bez wzgledu na kraj pochodzenia strony Wiara. pl moze ona zostac zamknieta, pemanentnie.
Nie chcial bym tego robic, wiec pozostawiam rozsortowanie tych nielegalnych reklam w rekach administracji strony i moderatorow.
A pozostalych uzytkownikow prosze o informowaniie moderatorow o kazdej takiej reklamie.

Pn gru 14, 2015 14:43
Wirus jest to program, który przejmuje kontrolę nad komputerem użytkownika, żeby powielać się dalej lub oddać ją właścicielowi wirusa. Reklama, obojętnie jak chamska, nie robi żadnej z tych rzeczy.

Pn gru 14, 2015 14:55
ErgoProxy napisał(a):
Wirus jest to program, który przejmuje kontrolę nad komputerem użytkownika, żeby powielać się dalej lub oddać ją właścicielowi wirusa. Reklama, obojętnie jak chamska, nie robi żadnej z tych rzeczy.

Cos Ci sie chyba pomylilo z definicja firusa. :-) Kazdy program czy nawet file lub jego czesc, jesli nastawiony jest na mylenie uzytkownika kompa, wadliiwe dzialanie komputera, czy programu, itp. to jest virus i jest nielegalny.
Poza tym samo naprowadzaniie i uruchamianie jakichkolwiek niechcianych stron i programow nawet jesli nie bedzie sie kwalifikowalo pod definicje virusa, i tak bedzie nielegalne.
Wielu Polakom wydaje sie ze jesli cos wykombinowali i im sie wydaje byc dobre to jest legalne, ale do czasu gdy odpowiednie organy sie tym zajma, to pozniej jest straszne zdziwienie.
Internet to nie jest wolna amerykanka. Mozna latwo i szybko zarobic sporo latek za#

mam wlasnie kolejny print screen z taka reklama, ale nie moge go zalaczyc bo przekroczylem jakis tam limit zaladowywania pllikow na forum.

Pn gru 14, 2015 15:24
Paragraf poproszę.

Pn gru 14, 2015 17:10
Widze, ze mamy na forum kolejna swieta krowe
viewtopic.php?p=880722#p880722

Moderacja co rusz ma swojego ulubienca, ktoremu wszystko przechodzi.
Jak to pewien pisowiec powiedzial? Uzywa "malowniczego języka", wiec nawet mu nie ma czego wybaczac...

Śr gru 16, 2015 16:02
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 437  Następna strona