Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
anmara
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
MARIEL napisał(a): @anmara proszę nie wklejaj na forum wpisów, które już raz zostały usunięte. Humalog za wszystkie dostał ostrzeżenie, o czym możesz nie wiedzieć jeśli nie dość dokładnie czytasz forum.
@humalog przestań prowokować, to są uwagi do moderacji nie wątek z docinkami między userami. Żarty sobie robisz. Dostał ostrzezenie i dalej zachowuje sie jak recydywista. On powinien juz dawno wylecieć. To jest tylko jedna setna tych obelg.
_________________ *****
|
So paź 06, 2012 17:52 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: @humalog przestań prowokować, to są uwagi do moderacji nie wątek z docinkami między userami. No dobra...tylko dlaczego ona nadal kłamie pisząc o "jednej setnej obelg"? One sie kocą czy co?
|
So paź 06, 2012 17:55 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Może zwrócę też uwagę, że Mariel nie moderuje wszystkich działów, bo chyba nie wszyscy wiedzą o takich oczywistościach.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
So paź 06, 2012 18:02 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Może i pustota (diagnoza trupa) nie pozwala mi zrozumieć, ale ni w ząb nie pojmuję co jest obraźliwego w zdaniu - Dobrze, że nie zaczęła pluć przez lewe ramię 
|
So paź 06, 2012 18:20 |
|
 |
anmara
|
humalog napisał(a): One sie kocą czy co? On juz naprawdę zapomniał, że jest człowiekiem.
_________________ *****
|
So paź 06, 2012 18:30 |
|
|
|
 |
anmara
|
Asienkka prośba abyś się poważnie zajeła tym co pisze humalog. Obraża na forum z premedytacją, to juz recydywa.
_________________ *****
|
So paź 06, 2012 18:36 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
MARIEL napisał(a): Humalog za wszystkie dostał ostrzeżenie, o czym możesz nie wiedzieć jeśli nie dość dokładnie czytasz forum. I CO Z TEGO WYNIKNĘŁO?  JAKIE EFEKTY? Humalog (nawet jeśli) dostał ostrzeżenia, to... chyba tylko dla samego dania ostrzeżenia Ot, został o coś poproszony, co nie znaczy, że musi się do owej prośby dostosować  No przecież to @humalog a nie ktokolwiek, kogo regulamin i cała reszta obowiązuje... 
Ostatnio edytowano So paź 06, 2012 18:40 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
So paź 06, 2012 18:38 |
|
 |
Asienkka
|
Humalog - zapodaj sobie coś na wstrzymanie. Humor Ci się wyostrza, a to nie jest dobry znak... w Twoim przypadku 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
So paź 06, 2012 18:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Asienkko Ale jak tutaj nie wpadać w dobry humor, gdy czyta sie takie teksty? Cytuj: humalog napisał(a):
One sie kocą czy co?
On juz naprawdę zapomniał, że jest człowiekiem. "One sie kocą" odnosiło sie do moich setek obelg...a co to ma wspólnego z człowieczeństwem? No ja wiem, ze "jezyka polska jest mnóstwo trudna jezyka"....ale bez przesady 
|
So paź 06, 2012 18:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
-Vi- napisał(a): MARIEL napisał(a): Humalog za wszystkie dostał ostrzeżenie, o czym możesz nie wiedzieć jeśli nie dość dokładnie czytasz forum. I CO Z TEGO WYNIKNĘŁO?  JAKIE EFEKTY? Humalog (nawet jeśli) dostał ostrzeżenia, to... chyba tylko dla samego dania ostrzeżenia Możesz pisać zwykłą czcionką, ostatnio sporo czytam forum, ale wzrok mam jeszcze dobry  Ja uważam, że się poprawił, Ty uważasz, że nie. Wskaż mi post humaloga, napisany po ostrzeżeniu, który wg Ciebie zasługuje na następne, co będziemy tak z pustego w próżne.
|
So paź 06, 2012 18:52 |
|
 |
anmara
|
humalog napisał(a): No ja wiem, ze "jezyka polska jest mnóstwo trudna jezyka"....ale bez przesady  prowokator....to troll do niszczenia ludzi na forum Vi masz rację -Vi- napisał(a): No przecież to @humalog a nie ktokolwiek, kogo regulamin i cała reszta obowiązuje... 
_________________ *****
|
So paź 06, 2012 18:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Żeby było jasne Ostrzeżenie otrzymałem 02 października . Teraz na dodatek jest prowokatorem i trollem do "niszczenia ludzi". Eeeeee to może zaraz ogłosic mnie Bestią, Antychrystem...jest tyle możliwości 
|
So paź 06, 2012 19:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
MARIEL napisał(a): Możesz pisać zwykłą czcionką, ostatnio sporo czytam forum, ale wzrok mam jeszcze dobry  Piszę zwykłą czcionką zawsze tam, gdy niczego nie podkreślam, ani nie akcentuję. Zauważyłam że inni - również Ty - robią podobnie Różnice w akcentowaniu są tylko czy robić drukowanymi, czy na czerwono, czy jeszcze inaczej... Przy odpowiedniej, według mnie, formie akcentowania pozostanę  MARIEL napisał(a): Ja uważam, że się poprawił, Ty uważasz, że nie. Wskaż mi post humaloga, napisany po ostrzeżeniu, który wg Ciebie zasługuje na następne, co będziemy tak z pustego w próżne. No niestety...  Ostrzeżenia - których, jak w innym wątku słusznie zauważyłaś, jak należy to sam zainteresowany nie odbiera  - wysyłane są na priv  Ja nie wiem, co Ty robiłaś i kiedy... Oceniam to, co dzieje się, i co obserwuję, na forum A póki co widzę, że poprawił się tak... żeby zasłużyć na uwagę i upomnienie admina  gratuluję skuteczności 
|
So paź 06, 2012 19:08 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie wiem jak mam to rozumieć... Jesteś tym upomnieniem admina usatysfakcjonowana, czy kontynuujemy: MARIEL napisał(a): Wskaż mi post humaloga, napisany po ostrzeżeniu, który wg Ciebie zasługuje na następne, co będziemy tak z pustego w próżne.
|
So paź 06, 2012 19:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
MARIEL napisał(a): Nie wiem jak mam to rozumieć... Jesteś tym upomnieniem admina usatysfakcjonowana, czy kontynuujemy: Nie jestem. Mnie w ogóle nie o konkretne upomnienie admina chodzi... Raczej jeśli już, to o wspomnianą skuteczność  A tym bardziej, gdy przekłada się to na sprawiedliwość (jednej osobie upomnienia, które nic nie wnoszą... drugiej ban...  ) W tym widzę problem Moderacja powinna być sprawiedliwa Sprawiedliwie konsekwentna, albo sprawiedliwie życiowa. Tak uważam. Natomiast argumenty, że były ostrzeżenia... Sorry  Cóż to za argumenty? Zwłaszcza gdy sprawiedliwość z nich nie wypływa 
|
So paź 06, 2012 19:42 |
|
|
|