Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Dlaczego nie mogę wejść w temat: "Zasiadanie na tronie w Kościele" i pojawia mi się: Nie masz wystarczających uprawnień, aby przeglądać ten dział.
|
| N lut 21, 2016 18:05 |
|
|
|
 |
|
Soul33
Moderator
|
Kilka postów zostało usuniętych do archiwum. Widocznie tam próbuje Cię przenieść. Spróbuj wejść do wątku prostu z działu : viewforum.php?f=31
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
| N lut 21, 2016 18:45 |
|
 |
|
supahiroł
|
 to forum mam zbyt dużo tematów przez co jest nieczytelne?
proponuje to zmienić, to powinno zwiększyć ilość użytkowników wypowiadających i zarejestrowanych?
_________________ jeżeli Bóg to miłość to coś o nim wiem. Jeżeli Bóg to mądrość to go znam. Jeżeli Bóg to nadzieja, to nigdy w Niego nie zwątpiłem. Jeżeli Bóg jest jednym z nas, to lubię ludzi. Jeżeli Bóg to choroba, to zaraźliwa.
|
| Pn lut 22, 2016 16:22 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
|
| Cz mar 03, 2016 18:55 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Proszę o surowe ukaranie użytkownika gita, szkalującego mnie publicznie: viewtopic.php?p=892121#p892121gita napisał(a): akruk napisał(a): gita napisał(a): W drugim tomie też wywiady z 12 dziećmi ŻW, wśród nich syna Romualda Rajsa ps. "Bury" Syna BANDYTY I ZBRODNIARZA "Burego". Napisał potomek UBeka, który przyczynił się do zamordowania "Burego" Równocześnie informuję, że brak ODPOWIEDNIEJ reakcji ze strony moderatorów forum zostanie uznany za przesłankę do wniesienia sprawy na drodze sądowej.
|
| Wt mar 08, 2016 12:45 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Moderacja zareagowała i mnie słusznie upomniała, gdyż mnie poniosło.
Nie wiem jak zareaguje sąd na nazywanie żołnierzy podziemia niepodległościowego BANDYTAMI i ZBRODNIARZAMI. Jeśli będzie to sędzia Wojciech Łączewski akruk może liczyć nawet na pochwałę.
Jeśli to będzie sędzia sprawiedliwy, akruk może oczekiwać sprawiedliwego wyroku.
|
| Wt mar 08, 2016 13:35 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Moderacja zareagowała i mnie słusznie upomniała, gdyż mnie poniosło.
Nie wiem jak zareaguje sąd na nazywanie żołnierzy podziemia niepodległościowego BANDYTAMI i ZBRODNIARZAMI. Jeśli będzie to sędzia Wojciech Łączewski akruk może liczyć nawet na pochwałę.
Jeśli to będzie sędzia sprawiedliwy, akruk może oczekiwać sprawiedliwego wyroku. Znów pomówienie. @akruk i ja (i wielu innych) uważamy, że "Bury" popełnił zwykłe zbrodnie. Przenoszenie przez @gite tej opinii na wszystkich żołnierzy podziemia jest manipulacją, próba oczernienia nas. Zwykła podłość.
|
| Wt mar 08, 2016 13:38 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Moderacja zareagowała i mnie słusznie upomniała, gdyż mnie poniosło. Ja za podobne pomówienie z miejsca otrzymałabym ostrzeżenie, lub czasowy ban.
|
| Wt mar 08, 2016 15:42 |
|
 |
|
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
Alus napisał(a): gita napisał(a): Moderacja zareagowała i mnie słusznie upomniała, gdyż mnie poniosło. Ja za podobne pomówienie z miejsca otrzymałabym ostrzeżenie, lub czasowy ban. skarżysz się czy chwalisz się? 
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
| Wt mar 08, 2016 17:30 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
medieval_man napisał(a): Alus napisał(a): gita napisał(a): Moderacja zareagowała i mnie słusznie upomniała, gdyż mnie poniosło. Ja za podobne pomówienie z miejsca otrzymałabym ostrzeżenie, lub czasowy ban. skarżysz się czy chwalisz się?  Oceniam realia tego forum - nietypowe.....zapalczywi zwolennicy partyjni moderują watki polityczne....
|
| Wt mar 08, 2016 17:40 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Oceniam realia tego forum - nietypowe.....zapalczywi zwolennicy partyjni moderują watki polityczne.... Oj typowe, typowe nie tylko dla tego forum 
|
| Wt mar 08, 2016 17:46 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Helenka napisał(a): Alus napisał(a): Oceniam realia tego forum - nietypowe.....zapalczywi zwolennicy partyjni moderują watki polityczne.... Cytuj: Oj typowe, typowe nie tylko dla tego forum  Piszę jedynie na forum "wiara", dlatego uznałam, za nietypowe.
|
| Wt mar 08, 2016 18:09 |
|
 |
|
Soul33
Moderator
|
No cóż, zupełnym przypadkiem aktualnie nie ma kogoś, kto mógłby moderować wątki polityczne (przydałaby się tam w miarę stała obecność), a jednocześnie nie obchodziłaby go ta tematyka i nie miałby wyrobionych własnych poglądów. Ale nie powiedziałbym, że nie ma równowagi, gdy każdemu z modów zdarza się tam zajrzeć. Alus napisał(a): gita napisał(a): Moderacja zareagowała i mnie słusznie upomniała, gdyż mnie poniosło. Ja za podobne pomówienie z miejsca otrzymałabym ostrzeżenie, lub czasowy ban. Nie byłbym taki pewien. Najczęściej na początku reagujemy słownie (także przez PW), a wyraźnie rzadziej poprzez sankcje.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
| Wt mar 08, 2016 18:35 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Ja za podobne pomówienie z miejsca otrzymałabym ostrzeżenie, lub czasowy ban. Jeśli słusznie..., to żaden problem, jak dla mnie, nawet jeśli ktoś inny miałby fory. Alus napisał(a): Piszę jedynie na forum "wiara", dlatego uznałam, za nietypowe. Ciesz się, że moderacja przestrzega regulaminu i nie wciska Ci, ze jesteś wielbłądem 
|
| Wt mar 08, 2016 18:47 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
"Najczęściej" nie oznacza zawsze  .....w ciągu ostatnich lat otrzymałam 3 ostrzeżenia nie poprzedzone żadną uwagą na PW. Cytuj: Ciesz się, że moderacja przestrzega regulaminu i nie wciska Ci, ze jesteś wielbłądem  Czasem wciska 
|
| Wt mar 08, 2016 18:55 |
|
|
|