Autor |
Wiadomość |
gregx09
czasowo zablokowany
|
 Re: Uwagi do moderacji II
WIST miał okazje dziś rano po sobie posprzątać nie zrobił tego! Czemu nie dostał upomnienia? Tylko robi to innym a sam nie jest ok ! Ja może jeszcze raz wkleje tutaj móją uwage , na końcu jest dodane Witam chciałem złożyć doniesienie na użytkownika WIST który twierdzi że na forum "wierzyć, nie wierzć?" "Sprząta " Jeżeli podglądniemy wszystkie posty WISTA tylko na pierwszych dwóch stronach znalazłem 4 wątki które w 100% nie wnoszą nic, ani słowa do tematu, dalszych nie przeglądałem gdyż jest ich ponad 350 Osoba która nie umie sprzatać po sobie nie powinna zajmować takiej pozycji na forum. Jest już kilka skarg na tą osobę w tej samej sprawie WIST twierdzi "Mam prawo ingerować w każdym temacie, szczególnie w swoich działach." ( mnie chodzi o usuwanie cudzych postów i uważam że WIST może ingerować tylko w swoim wątku bo właściciele danego wątku nie zgłaszali do WISTA żadnych skarg, tylko on ma jakiś problem jeżeli go poproszą niech wtedy ruszy cztery litery)
Grzmot napisał "Udzieliłem odpowiedzi. Odpowiedź była na temat i nie naruszała zasad działu. Dlaczego została skasowana " WIST " została usunięta ponieważ w mojej ocenie nic " Otóż okazuje się że wśród nas ktoś się bawi w krytyka Właścicel wątku nie zgłaszał żadnych uwag Prosze aby WIST pilnował siebie i posprzątał po sobie Jeżeli uważa że "sprząta" Oto posty WISTa którymi zabrudził forum
Re: Wiara innych wyznań "gregx09 jesteś dziecinny. A co do tego co napisałeś, takie są zasady tego forum (wbrew temu co chcesz narzucić, zasadą jest pisanie na temat). Nie będziesz ich przestrzegał, nie będziesz tu pisać. Nie trać też czasu na kolejne offtopy. Polecą, podobnie jak te pana amadeus35 . Wypowiedz grzmota też ... "
"Zanim to usunę czy możesz mi powiedzieć po co wklejasz swoją wypowiedz z innego tematu i to nie na tematu? " ( tak po tym nie była taka sama, czytaj ze zrozumieniem ) Usunoł Tylko moje posty a swoje to co, pies posprząta? Prosze o wyjaśnienia
|
Śr sie 18, 2010 11:07 |
|
|
|
 |
szumi
Moderator
|
Regulamin napisał(a): § III: Moderacja forum:
[...]
7. Interwencje moderatora mogą przybierać następujące formy: - publiczne zwrócenie uwagi użytkownikowi w danym temacie; - upomnienie poprzez wysłanie PW lub e-mail’a; - poproszenie użytkownika o wyjaśnienie stanowiska lub w skrajnych przypadkach przeproszenie przez użytkownika innych forumowiczów; - zablokowanie tematu; - wycięcie lub zmiana części postu użytkownika z wyraźnym zaznaczeniem, w którym miejscu nastąpiła ingerencja (w drobnych przypadkach interwencje moderatora są oznaczane przez [...] – (czyli nawias kwadratowy z wielokropkiem, pisany kursywą); - usunięcie pojedynczego postu; - usuwanie wszystkich postów danego użytkownika z całego forum do czasu wywiązania się przez niego z narzuconych mu obowiązków; - usunięcie całego tematu
_________________ Η αληθεια ελευθερωσει υμας...
Veritas liberabit vos...
Prawda was wyzwoli...
(J 8, 32b)
|
Śr sie 18, 2010 11:13 |
|
 |
gregx09
czasowo zablokowany
|
Przepraszam nie pytałem o regulamin, co z WISTem bo o niego mi chodzi?
|
Śr sie 18, 2010 11:15 |
|
|
|
 |
saxon
|
Moderator nie musi "sprzątać" swoich uwag - nawet jeśli są personalne, to jednocześnie przestrzegają innych przed podobnym zachowaniem. Poza tym moderatorzy mają prawo, a nawet obowiązek zwracać uwagę na niewłaściwe zachowanie - i nie potrzebują na to zgody autora tematu.
|
Śr sie 18, 2010 11:29 |
|
 |
gregx09
czasowo zablokowany
|
"Zanim to usunę czy możesz mi powiedzieć po co wklejasz swoją wypowiedz z innego tematu i to nie na tematu? " Ta wypowiedź nie przestrzega przed innym, podobnym zachowaniem Rozumiem że pisanie uwag nie ma sensu i faktycznie tak jak inni piszą uwagi są rzadko wysłuchiwane Dziękuje za "pomoc"
|
Śr sie 18, 2010 11:34 |
|
|
|
 |
gregx09
czasowo zablokowany
|
Na większości forum zasadą jest pisanie to co się czuje to co chce się powiedzieć bez zastanawiania się czy wirtualny krytyk usunie moją wypowiedź
|
Śr sie 18, 2010 11:38 |
|
 |
Ukyo
|
Kamyku, temat o krzyżu nadal jest zablokowany.  Chciałam coś napisac. 
|
Śr sie 18, 2010 12:19 |
|
 |
szumi
Moderator
|
Odblokowałem w zastępstwie Kamyka 
_________________ Η αληθεια ελευθερωσει υμας...
Veritas liberabit vos...
Prawda was wyzwoli...
(J 8, 32b)
|
Śr sie 18, 2010 12:39 |
|
 |
gregx09
czasowo zablokowany
|
"Zanim to usunę czy możesz mi powiedzieć po co wklejasz swoją wypowiedz z innego tematu i to nie na tematu? " Ta wypowiedź nie przestrzega przed innym, podobnym zachowaniem Rozumiem że pisanie uwag nie ma sensu i faktycznie tak jak inni piszą uwagi są rzadko wysłuchiwane Dziękuje za "pomoc" Przepraszam ale jestem uparty
|
Śr sie 18, 2010 12:57 |
|
 |
saxon
|
Wcześniej było jedno ostrzeżenie. Teraz dochodzą następne: drugie za pisanie kolejny raz posta pod postem w czasie gdy można skorzystać z opcji EDIT i trzecie za wklejanie tego samego.
Tak więc po trzech ostrzeżeniach ban na dwa tygodnie
|
Śr sie 18, 2010 13:33 |
|
 |
Kamyk
|
Ukyo napisał(a): Kamyku, temat o krzyżu nadal jest zablokowany.  Chciałam coś napisac.  Przepraszam, napisałem że odblokowuję i zapomniałem faktycznie odblokować... Jednocześnie dzięki szumi 
|
Śr sie 18, 2010 14:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Bardzo proszę o usunięcie moich postów z tego wątku: viewtopic.php?f=27&t=26077&start=15 Poniosło mnie, przepraszam. Niemniej powtórzę tu swoją sugestię o ocenzurowaniu słowa. Wprawdzie chodziło mi o wyrażenie "pieprzyć głupoty," ale i tak mało to eleganckie. I jak przypuszczam niewielkie jest prawdopodobieństwo użycia rzeczonego czasownika w kulinarnym znaczeniu.
|
Śr sie 25, 2010 17:10 |
|
 |
saxon
|
usunąłem cały temat wraz z jego autorem
|
Śr sie 25, 2010 21:39 |
|
 |
Sheeta
|
Cytuj: 4. Na forum zabrania się: - wypowiedzi wulgarnych, obraźliwych, ośmieszających lub poniżających; Proszę przejrzeć temat: http://www.forum.wiara.pl/viewtopic.php?f=26&t=25748&start=270renata155 napisał(a): kategoria sucz jest jasna..kobieta..facet,,dwóch facetów..jak suczka po prostu..jeszcze te twarze tych gości..oblech totalny--to tylko dziwka idzie z każdym za kasę..jak ta właśnie. to tylko urywek... (pogrubione moje) Jest to już druga uwaga, którą zgłaszam, wobec czego proszę przemyśleć sens zezwalania na pisanie na forum takim użytkownikom.
So sie 28, 2010 18:32 |
|
 |
saxon
|
Ostrzeżenie zostało przyznane.
I tak dla informacji: nie ma mnie do 15 września - w tym czasie zastępuje mnie jotka
|
Pn sie 30, 2010 9:18 |
|
|
|