Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Domyslam sie, ze terezjusz przeczytal wpis beti przed skasowaniem i wie o czym pisze.
Jesli mimo to uwazasz, ze nie wazne co jest napisane, ale wazne kto to napisal, to gorszy sort uwaza jednak inaczej. Poboznosc nie zwalnia z szacunku. A beti uzyla obrazliwych sformulowan wprost, bez cudzyslowa. Jesli zauwazysz u mnie podobny styl, to zglos to moderacji. Po to ten watek jest.
|
Śr mar 30, 2016 20:05 |
|
|
|
 |
terezjusz
|
Kael, co konkretnie obraźliwego napisała Beti? Intencję modlitewną za Tomka? A może chodzi o to, że Tomek nie jest katolikiem - że niby zrobiła to w sposób pyszny, uważając się za lepszą od niego?
W takim razie do Ciebie mam pytanie - czy odmawiasz Nowennę do Miłosierdzia Bożego, która właśnie trwa, czy ją odrzucasz? Bo wczorajszy dzień Nowenny był za "braci odłączonych". "heretyków" i "odszczepieńców" - w cudzysłowie, ponieważ te określenia użyte są w rozważaniach do Nowenny.
Jeśli więc modlitwa za tych, co opuścili Kościół jest czymś obraźliwym, to Pan Jezus prosząc o nią nieźle pojechał po bandzie.
P.S. Przez 8 lat rządów PO tacy jak ja, wyborcy PIS-u, byli gorszym sortem, i jakoś nikt na ulicę nie wychodził bronić pseudo-demokracji, trzeba było z tym żyć. A tak w ogóle to z tym gorszym sortem jesteście śmieszni - chyba że identyfikujesz się z donosicielami z czasów wojennych, powojennych i PRL-u, o których wspominał Kaczyński w wywiadzie (patrz CAŁY wywiad a nie wyrwane z kontekstu zdanie).
P.S.2. Co do zgłaszania Cię do Moderacji - w przeciwieństwie do Ciebie Kael nie czuję potrzeby donoszenia na każdego, to pisze nie po mojej myśli.
|
Śr mar 30, 2016 20:58 |
|
 |
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
hej... tu są uwagi do moderacji, a nie kolejny wątek polityczny...
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
Śr mar 30, 2016 22:23 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
medieval_man napisał(a): hej... tu są uwagi do moderacji, a nie kolejny wątek polityczny... Ok, przepraszam. Proszę, przenieś nasze spory do odpowiedniego wątku.
|
Śr mar 30, 2016 22:29 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
terezjusz napisał(a): P.S.2. Co do zgłaszania Cię do Moderacji - w przeciwieństwie do Ciebie Kael nie czuję potrzeby donoszenia na każdego, to pisze nie po mojej myśli. Gdy moderacja nie reaguje - źle. Gdy ktoś zgłasza coś do moderacji - źle. Czy nie ma w tym jakiejś sprzeczności? Komunizm się skończył. Moderacja to nie jest komunistyczna prokuratura, żeby zgłoszenie było jakąś podłością i nożem w plecy. Tera to tylko wyraz dbania o wspólne dobro, jakim jest miejsce naszych rozmów w postaci forum.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Śr mar 30, 2016 23:07 |
|
|
|
 |
Soul33
Moderator
|
Helenka napisał(a): Ok, przepraszam. Proszę, przenieś nasze spory do odpowiedniego wątku. Może po prostu kontynuujcie tutaj: viewtopic.php?p=895147#p895147
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Śr mar 30, 2016 23:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
znikają moje wpisy....
|
So kwi 09, 2016 10:02 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Masz IP jak co najmniej trzech innych userów, z których jeden był, nazwijmy go, spamerem. To i poniekąd prowokacyjny nick było przyczyną usunięcia postów. Być może jednak była to pomyłka. Jeśli zamierzasz zwyczajnie rozmawiać, nie będzie problemu.
|
So kwi 09, 2016 10:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Mam pytanie - kto i dlaczego, usnął cytat z memoriału T. Kościuszki z wątku "Platforma Nieobywatelska"??
|
N kwi 10, 2016 16:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus, przeciez jest viewtopic.php?p=896938#p896938Tylko medieval umknal z odpowiedzia
|
N kwi 10, 2016 17:59 |
|
 |
medieval_man
Moderator
|
Medieval już kiedyś na to pytanie odpowiedział i czuje się zwolniony z obowiązku powtarzania swoich wypowiedzi.
|
N kwi 10, 2016 18:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
medieval_man napisał(a): Medieval już kiedyś na to pytanie odpowiedział i czuje się zwolniony z obowiązku powtarzania swoich wypowiedzi. Nie na te wczoraj cytowane. Kael napisał(a): Alus, przeciez jest viewtopic.php?p=896938#p896938
Tylko medieval umknal z odpowiedzia No to mi komputer zrobił psikusa..... a teraz cytat jest na swoim miejscu...cuda niewidy 
|
N kwi 10, 2016 19:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: PiS wraca do władzy. Polska po wyborach 2015
medieval_man napisał(a): @zefciu Dlaczego wkładasz w moje usta słowa, których nie wypowiedziałem? Jak to nie wypowiedziałeś? Cytuj: nie widzę różnicy między sytuacją, gdy pracownik TK wypowiada się na temat instytucji, którą reprezentuje, a tą, gdy dziennikarz wyraża swoje zdanie na temat instytucji, w której pracuje Może masz rację. Tym niemniej TK sprawuje reżim, a media - nie. Autorytet TK bierze się z konsekwencji realizowania jego postanowień. Autorytet mediów - z pluralizmu. Cytuj: Zaczynam podejrzewać, że Yarpen miał rację gdy oskarżał cie o fałszowanie cudzych wypowiedzi. Ależ oczywiście! Niech żyje Whispernight i jego sekciarskie głoszenie! Zobacz - wszyscy zrozumieli moją parafrazę, wszyscy widzą, że to parafraza, a Ty potrafiłeś się do niej odnieść i merytorycznie polemizować z myślą, którą wyraziłem. Więc po co te czerwone literki i grożenie?
|
Wt maja 17, 2016 6:33 |
|
 |
medieval_man
Moderator
|
zefciu napisał(a): medieval_man napisał(a): @zefciu Dlaczego wkładasz w moje usta słowa, których nie wypowiedziałem? Jak to nie wypowiedziałeś? To może podaje mi miejsce, w którym te słowa, jakie umieściłeś pomiędzy znacznikami "quote" (oznaczającymi cytat), znalazłeś?
|
Wt maja 17, 2016 7:49 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Powtarzam - skoro wszyscy rozumieją o co chodzi, to po co to straszonko? Możemy udawać, że rzeczywiście parafrazy są mylące i zakazane - uczyni to dyskusje nudniejszymi, ale jestem gotów na to pójść. Tylko po cholera od razu wyjmować argumenty siłowe?
|
Wt maja 17, 2016 7:59 |
|
|
|