Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
lokis
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Zmien "bylby" na jest i masz moja aprobate.  Mam takie przeswiadczenie, ze w ostatnim czasie KrK, jak to sie mowi, zwariowal. Nie chodzi mi o nowe cele np. walka z gender, ale forme przekazu. Przeciez ksieza (szczegolnie "modni medialnie") sa ludzmi wyksztalconymi! Czemu mowi sie o dzisiejszym powrocie sredniowiecza (tarot, wrozby) kiedy w poczatkach XX wieku w multum roznych "seansow" glowy panstw, krolowie brali udzial? Czemu ksiadz Oko klamie jakoby model rodziny byl zasluga chrzescijanstwa i judaizmu? Czemu Kosciol przyzwala na, mowiac szczerze, wredne ataki slowne w stosunku do innych? Tonacy brzytwy sie chwyta?
|
So lut 01, 2014 12:13 |
|
|
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
ErgoProxy napisał(a): Super. Jak znajdujesz babeczki? Wolę tu odpowiedzieć, bo zaraz jakiś cienką czcionką pisany będzie miał pretekst... Nie przepadam za kremami, więc raczej nie bardzo mi pasują. No ale największy zonk to brak fotek owych babeczek.
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
N lut 02, 2014 2:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jak skusisz autorkę do odpowiedzi w komentarzach, zobaczysz króliczka. ^_^
|
N lut 02, 2014 2:54 |
|
|
|
 |
Soul33
Moderator
|
ErgoProxy napisał(a): Choćby dialog z gaazkam mógłby być bardzo owocny pod tym względem. Twoja teza jest dość wątpliwa zważywszy na fakt, że gdy tylko gaazkam przyparł do muru UnioDivina, ten zaraz stwierdził, że rozmowa "nie ma sensu" i zmył się z forum. ErgoProxy napisał(a): chory, żeby zgłosić się samodzielnie do lekarza, musi najpierw zdawać sobie sprawę, że lekarza potrzebuje. Dotąd nie zauważyłem, aby kogoś, kto uważał, że wszystko z nim w porządku, przekonano na forum do konsultacji u psychiatry. Zauważyłem natomiast zdobywanie różnych "zwolenników", którzy mogą utwierdzać potencjalnie chorą osobę w jej urojeniach. . Wiem też, że ludzie, którzy starają się radzić sobie z problemami, mogą stanowić dla siebie nawzajem bardzo duże wsparcie. Ale w innym przypadku, gdy się o to nie starają, często się tylko nakręcają. (na marginesie, ze względu na wyrażane przez Ciebie wątpliwości, zaznaczam że doświadczenia mistyczne nie są urojeniami; zdarza się jednak, że urojenia brane są za doświadczenia mistyczne). ----------- Val napisał(a): ...plucie, obrażanie, wyśmiewanie i trolling Nie tylko plucie, obrażanie, wyśmiewanie i trolling ale nawet wulgaryzmy. Proponuję własne spostrzeżenia w pierwszej kolejności zastosować do siebie: viewtopic.php?p=766775#p766775Wtedy nie usunąłem tego wpisu, ponieważ: 1. Wiedziałem, że adresat wypowiedzi już ją przeczytał, więc nic by to nie zmieniło. 2. Ręce mi opadły poniżej piwnic (jak mawiał kiedyś Rutus).
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Pn lut 03, 2014 18:33 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Soul33 napisał(a): Nie tylko plucie, obrażanie, wyśmiewanie i trolling ale nawet wulgaryzmy. Jesteś w stanie odróżnić szacun dla cudzych poglądów(które opierają się na co najmniej nieweryfikowalnych podstawach), gdzie celowo nie obraża się innych, od braku szacunku do poglądów opartych na kłamstwach? Ciekawa jestem w jaki sposób wykazałbyś, że to co pisze UD jest nieprawdą  . Co do wulgaryzmów. Serio masz taką do nich awersję, że nawet gdy są wykropkowane, rażą Cię? S33 napisał(a): Wtedy nie usunąłem tego wpisu, ponieważ: Tłumaczenie się po prawie roku, dlaczego nie usunąłeś wpisu jest nieszczere. Dzień później robiłeś porządki. Mój post został.
Ostatnio edytowano Pn lut 03, 2014 18:56 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
Pn lut 03, 2014 18:47 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@Val, ty chcesz w ten sposob osiagnac, ze zostaniesz moderatorem? Twoja awersja do Soula33 ma znamiona obsesji.
|
Pn lut 03, 2014 18:54 |
|
 |
lokis
|
Uwaga! Pierwszy w zyciu wiersz grafomana! Jak w temacie, z bluznierstwem o moderowaniu. Wielu uczciwie spelnia swa role Jest rola rolnika, uprawna rola Jest rola aktora, kultury rola Jest rowniez rola moderatora Ten pierwszy plugiem to wyraza Ten drugi slowem, madre czy glupie Tylko ten trzeci sie nie przyklada Woli po prostu miec ja w d... .  Mozna oceniac, ale w granicy od 6 do 5!
|
Pn lut 03, 2014 20:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
0
Widze, ze kolejny kandydat na perfekcyjnego moderatora sie pcha na afisz. Wysyp krytyki, jakby sami zapoznani genialni moderatorzy nie mogli sie doczekac zaprosin przez administracje.
|
Pn lut 03, 2014 20:12 |
|
 |
lokis
|
E tam! Na moderatora ida stracency i ludzie z betonu. Ja jestem delikatny, nie nadaje sie. 
|
Pn lut 03, 2014 20:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ale krytykowac lubisz? Na zoladek ci by zaszkodzilo, gdybys komu szpili nie wbil?
Zeby na forach internetowych pisac, to trzeba miec nerwy jak postronki i skore jak nosorozec. Inaczej przepadniesz. A ty, jak widze, ciagle aktywny. To moze hipochondryk, z ta "delikatnoscia"?
|
Pn lut 03, 2014 20:18 |
|
 |
lokis
|
Cytuj: To moze hipochondryk, z ta "delikatnoscia"? Moze i tak. A ty widzisz wlasne wady?  Ja jestem czlowiekiem wyrafinowanym. Jesli dzisiaj wbije szpile, to celowo! Jutro nie nie wbije i czuje spelnienie dobrego uczynku! Po co mi wplacac na WOSP czy inne Caritasy?
|
Pn lut 03, 2014 20:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@lokis, ja mam same wady  Dlatego nie lubie, jak ktos sie przyczepia do uzytkownikow i innych forumowiczow, bo zawsze sie boje, ze zaczna mi i moje wady wypominac. Wiesz, prawem serii. Jakos nie lubie dyskuksji o moich potknieciach. To zapewne tez wada.... A ty lubisz, jak cie ktos analizuje i rozklada na czynnkik pierwsze? Z tymi dobrymi uczynkami to moze nie przesadzaj. Jak bedziesz taki skuteczny w "dzialaniu pozytywnym", to jeszcze nam system emerytalny naprawisz 
|
Pn lut 03, 2014 20:46 |
|
 |
Aga2003
|
ErgoProxy napisał(a): Jak skusisz autorkę do odpowiedzi w komentarzach, zobaczysz króliczka. ^_^ O mnie chodzi?????? Miałam króliczka przez pewien czas
_________________ Pozdrawiam Aga2003 Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.Jan Paweł Drugi
|
Wt lut 04, 2014 20:33 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
lokis napisał(a): Ja jestem czlowiekiem wyrafinowanym. Jesli dzisiaj wbije szpile, to celowo! Jutro nie nie wbije i czuje spelnienie dobrego uczynku! Po co mi wplacac na WOSP czy inne Caritasy? Trafi swój na swego...Jestem też dobra we wbijaniu szpil. Możesz mi posłużyć za manekina? Zwykle nie pytam o zgodę. Twardziele czasem wytrzymywali rok, potem się totalnie obrażali na amen. Tylko nie wiem na czym się znasz, bo zwykle piszesz o niczym. 
|
Wt lut 04, 2014 20:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Aga2003 napisał(a): O mnie chodzi?????? Miałam króliczka przez pewien czas Tak... ale Jajko się chyba przestraszył i nie wpisał w komentarzach (wstydź się, Jajko! : P )
|
Wt lut 04, 2014 20:51 |
|
|
|