Autor |
Wiadomość |
Elbrus
|
 Re: Uwagi do moderacji II
Somebody napisał(a): Czemu ktoś usunął moje ogłoszenie z działu Ogłoszenia?? Odpowiedź znajdziesz w regulaminie: Miejsce na oferty pracy czy ogłoszenia mieszkaniowe znajduje się w serwisie spotkania.wiara.pl - prawa kolumna na dole.
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
Ciemny lut to skupi. (Bardzo Wielki Elektronik)
|
Cz wrz 09, 2010 20:37 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Pt wrz 10, 2010 14:11 |
|
 |
jo_tka
|
Tak.
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
So wrz 11, 2010 18:35 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Czy jest jakaś możliwość żeby powstrzymać zjednoczone siły osób kwestionujących naukę Kościoła i wręcz z pianą reagujących na wszelkie próby "zakwestionowania tego kwestionowania" aby - po wyczerpaniu im się argumentów - nie przechodziły do wycieczek osobistych ? Gdy kwestionują naukę Kościoła - to jest cool. Gdy ktos twierdzi że to co mówią jest nieprawdziwe - natychmiast pojawiają się oskarżenia o "brak tolerancji", "chęć wyrzucenia z Kościoła" a nawet... chamstwo. Jako przykład polecam wątek viewtopic.php?f=26&t=19250&p=549248#p549248 i zachowania konsorcjum Kamala+Liam (i nie tylko)
|
Cz wrz 16, 2010 10:06 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A ja bym w tym miejscu poprosił o jakieś delikatne zwrócenie uwagi panu Markowi, że obraża innych uczestników. Szkoda, bo czasem bardzo ciekawe rzeczy pisze, ale bywa że tak przykrym tonem, że czytać trudno. 
|
Cz wrz 16, 2010 11:04 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Pt wrz 17, 2010 7:29 |
|
 |
Elbrus
|
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
|
Pt wrz 17, 2010 10:08 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ja bym takze poprosil o jakies delikatne zwrocenie uwagi panu Liamowi, ze obraza innych uczestnikow a dokladnie mowiac ksiezy, kiedy stwierdza, iz rzadko mozna spotkac madrych kaplanow.Nie jest to chyba poprawne politycznie. Poprawnosc polityczna dotyczy wszystkich, jak rozumiem. Chyby ksieza nie sa z niej wylaczeni?
|
Pt wrz 17, 2010 11:48 |
|
 |
Elbrus
|
viewtopic.php?f=47&t=26274To samo co wyżej (jednopostowiec).
|
Pt wrz 17, 2010 12:01 |
|
 |
Szarotka
|
Szkoda, że nie ma opcji "zgłoś post moderacji" w rogu każdego posta. Tylko wywalamy tu swoje brudy i żale - czasem trochę jak pokrzywdzone dzieci biegnące do pani w przedszkolu. Trochę mnie to razi, ale rozumiem, że jak nie ma innej, to ta forma jest w porządku.
Pozdrawiam, A.
|
Pt wrz 17, 2010 13:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Szarotka napisał(a): Szkoda, że nie ma opcji "zgłoś post moderacji" w rogu każdego posta.
Jest opcja. Patrz na dole wykrzyknik.
|
Pt wrz 17, 2010 13:43 |
|
 |
Elbrus
|
kacperek29 napisał(a): Szarotka napisał(a): Szkoda, że nie ma opcji "zgłoś post moderacji" w rogu każdego posta.
Jest opcja. Patrz na dole wykrzyknik. O - przepraszam, zapomniałem o tym. Na przyszłość będę z tego korzystał. Szarotka napisał(a): Tylko wywalamy tu swoje brudy i żale - czasem trochę jak pokrzywdzone dzieci biegnące do pani w przedszkolu. Czasem warto uzasadnić swoje niezadowolenie i zgłoszenie zastrzeżeń do pewnych wypowiedzi.
|
Pt wrz 17, 2010 14:01 |
|
 |
Szarotka
|
Dzięki, nie zauważyłam, że jest coś takiego, (wykrzyknik jest mikroskopijnej wielkości i nie zauważyłam go). A w kwestii uzasadniania, to na jednym z for, na których się udzielam po kliknięciu "zgłaszanego postu" pojawia się właśnie okno z prośba o uzasadnienie zgłoszenia. Nie wiem, jak jest tu - nie będę teraz sprawdzać, bo nie mam teraz powodu nic zgłaszać.
|
Pt wrz 17, 2010 17:44 |
|
 |
szumi
Moderator
|
Też tak jest.
_________________ Η αληθεια ελευθερωσει υμας...
Veritas liberabit vos...
Prawda was wyzwoli...
(J 8, 32b)
|
Pt wrz 17, 2010 17:47 |
|
 |
Szarotka
|
Dzięki za wyjaśnienie.  Tylko po co w takim razie jest ten wątek?
|
Pt wrz 17, 2010 18:03 |
|
|
|