Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz wrz 04, 2025 15:12

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170 ... 437  Następna strona
 Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji 
Autor Wiadomość
Post Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Elbrus napisał(a):
Może to być mylące dla kogoś, kto jest świadom tego, że w literaturze niektórych autorów określa się mianami 'pseudo-kogoś'...
Wtedy, kiedy może być mylące, to może być mylące, a kiedy nie, to nie... Pseudo-zefciów raczej nie ma. Chodziło mi o prosty przykład, jak wskazać jednocześnie autora oryginalnej wypowiedzi oraz nieautentyczność pozornego przytoczenia. Równie dobrze może wystąpić "prawie-że-zefcio" albo "wcale-nie-zefcio", czy jak tam kto sobie wymyśli, stosownie do potrzeb i okoliczności.

Cz maja 19, 2016 10:51

akruk napisał(a):
Pseudo-zefciów raczej nie ma.
Są za to osoby, których nicki są podobne albo podobnie piszą, albo się wzajemnie lubią/szanują etc.
Ktoś może się błędnie domyślać, że o tą drugą osobę chodzi.

akruk napisał(a):
Chodziło mi o prosty przykład, jak wskazać jednocześnie autora oryginalnej wypowiedzi oraz nieautentyczność pozornego przytoczenia. Równie dobrze może wystąpić "prawie-że-zefcio" albo "wcale-nie-zefcio", czy jak tam kto sobie wymyśli, stosownie do potrzeb i okoliczności.
Żaden z przytoczonych na moje oko nie do końca pasuje.

Jeśli ktoś będzie mnie parafrazował, a nie wymyśli czegoś lepszego, co bym zaakceptował, proszę o używanie wyraźnie odróżnialnej mowy zależnej bez znaczników 'quote' (osobom umiejętnie ją stosującym pozwalam na używanie kursywy - do odwołania).
W tym mi dopomóż Moderacja.

(Proverbs 18:17)

Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna.
(Weatherby Swann)

Ciemny lut to skupi.
(Bardzo Wielki Elektronik)

Cz maja 19, 2016 11:11
Co jest grane? Przychodzi na maila, że ktoś odpowiedział w wątku. Klikam na post i informacja: "nie masz uprawnień do ...czegoś tam". Czyżby już ustawa antyterrorystyczna działała? :D. Ale jesli tak, to słabo zabezpieczyli, bo jak kliknę w tytuł wątku, to się otwiera i w ten sposób docieram do posta.

Cz maja 19, 2016 21:48
Moderator

Z powiadomieniami do każdego wątku tak jest?

~ Pink Floyd, "Hey you"

Cz maja 19, 2016 21:59
Soul33 napisał(a):
Z powiadomieniami do każdego wątku tak jest?

Nie wiem jak w innych działach, ale w tych politycznych tak. W tym tutaj nie. Wszystko ok.
EDIT. Już jest ok.

Cz maja 19, 2016 22:10

Może od czasu otrzymania maila i zauważenia do czasu klikniecia w link jakiś moderator usunął/przeniósł rzeczony post.

Pt maja 20, 2016 7:00
Smokepsv napisał(a):
Może od czasu otrzymania maila i zauważenia do czasu klikniecia w link jakiś moderator usunął/przeniósł rzeczony post.

Możliwe, ale w tych trzech tematach, w których się udzielam, w jednym czasie? Chociaż to możliwe, zważywszy na informację jednego z moderatorów, że pewna tfurczość ląduje w koszu :D.

Pt maja 20, 2016 7:06
Na fanów histerycznej opozycji, którzy na mnie donoszą i mnie obrażają , ja donosić nie będę. Nie zniżę się do ich poziomu.

Pt maja 20, 2016 12:25
To jest Twój wybór czy zgłosisz naruszenie regulaminu, którego jesteś świadkiem. Postaraj się jednak zrozumieć, że zgłoszenie popełnienia przestępstwa nie jest donosicielstwem.

Pt maja 20, 2016 12:31
Moderator

Helenka napisał(a):
Możliwe, ale w tych trzech tematach, w których się udzielam, w jednym czasie? Chociaż to możliwe, zważywszy na informację jednego z moderatorów, że pewna tfurczość ląduje w koszu :D.

Tak, z trzech wątków wyrzuciłem wczoraj kilka postów gity, które były nie na temat.

Tylko napisałaś, że je znajdujesz, gdy wchodzisz do wątku z forum. Ale domyślam się teraz, że, po prostu, znajdywałaś kolejne posty.

~ Pink Floyd, "Hey you"

Pt maja 20, 2016 15:31
Soul33 napisał(a):
Tylko napisałaś, że je znajdujesz, gdy wchodzisz do wątku z forum. Ale domyślam się teraz, że, po prostu, znajdywałaś kolejne posty.

Napisałam nieprecyzyjnie. Wchodziłam do wątku z forum i klikałam na ostatnia stronę i wszystko działało. Nie wiem natomiast jaki był ostatni post, więc nie wiem czy znajdowałam :D. Znajdowałam ostatni wpis w wątku w ten sposób. No cóż, czasem bywam blondynką, bo nie patrzyłam na godzinę posta :D.

Pt maja 20, 2016 16:02
Chochlik zadziałał :). Proszę o usunięcie tego posta:
viewtopic.php?p=904436#p904436
Chciałam to zrobic sama, ale informacja:"nie możesz usuwac postów w tym dziale".

Pn maja 23, 2016 12:32
Moderator

OK, dubel usunięty :)

~ Pink Floyd, "Hey you"

Pn maja 23, 2016 12:44
Dziekuję :piwko:

Pn maja 23, 2016 12:52
Dlaczego cenzura moderatora wyrzuciła mój komentarz o Lechu Wałęsie?

Wt maja 24, 2016 11:08
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170 ... 437  Następna strona