Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 29, 2025 22:33

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 437  Następna strona
 Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji 
Autor Wiadomość
Moderator

Post Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
gita napisał(a):
Dlaczego cenzura moderatora wyrzuciła mój komentarz o Lechu Wałęsie?

Wałęsa masonem?

Następnym razem takie rzeczy wrzucaj do wątku z dowcipami.

Zresztą, nawet gdyby Wałęsa faktycznie oszalał i został "masonem", to nieładnie żartować z ludzi chorych, nieprawdaż?

~ Pink Floyd, "Hey you"

Wt maja 24, 2016 11:40
Cytuj:
Zresztą, nawet gdyby Wałęsa faktycznie oszalał i został "masonem", to nieładnie żartować z ludzi chorych, nieprawdaż?

A Ty co tak deprecjonujesz najlepszy przed IV RP, rząd J. Olszewskiego?

Wt maja 24, 2016 13:09
Soul33 napisał(a):
gita napisał(a):

Wałęsa masonem?

Nie wiem, czy Wałęsa oszalał, wiele na to wskazuje, ale sam na facebooku chwali się, że został honorowym członkiem Klubu Rotary.
Wiem natomiast, że Soul nie złamał Konstytucji, a tylko regulamin forum kasując komentarz z linkiem, który nie mógł być skasowany.
Tutaj artykuł, w którym Wałęsa szczyci się honorowym członkostwem w Klubie Rotary:

http://wpolityce.pl/spoleczenstwo/29396 ... szawa-city

Wt maja 24, 2016 14:39
Moderator

Aha, czyli został członkiem jakiegoś klubu, który podobno ma związki z masonerią, o czym zapewniają specjaliści (?) od masonerii.

Dla mnie to zaśmiecanie forum bzdetami.

~ Pink Floyd, "Hey you"

Wt maja 24, 2016 14:54
gita napisał(a):
Soul33 napisał(a):
gita napisał(a):

Wałęsa masonem?

Nie wiem, czy Wałęsa oszalał, wiele na to wskazuje, ale sam na facebooku chwali się, że został honorowym członkiem Klubu Rotary.
Wiem natomiast, że Soul nie złamał Konstytucji, a tylko regulamin forum kasując komentarz z linkiem, który nie mógł być skasowany.
Tutaj artykuł, w którym Wałęsa szczyci się honorowym członkostwem w Klubie Rotary:

http://wpolityce.pl/spoleczenstwo/29396 ... szawa-city

Na pewno nie byłby szalony gdyby zechciał zostac honorowym członkiem loży Kopernik prowadzonej ponad 30 lat przez wielkiego kanclerza J. Olszewskiego - najlepszego premiera w wolnej Polsce, oczywiście poza Kaczyńskim.

Wt maja 24, 2016 14:55
No i gita przemycila swoj link.

Dla niektorych osob nie do pojecia jest, ze honorowe czlonkostwo w klubie, ktory ma jakiestam korzenie (a niechby i masonskie), nie oznacza rownoczesnie stania sie pelnowtajemniczonym np masonem.

Gdyby Rumie zalozyl mason, to honorowe obywatelstwo Rumiii tez byloby godne odrzucenia na wieki wiekow?
Pewnie dla gity tak.

Wt maja 24, 2016 15:16
Soul33 napisał(a):
Aha, czyli został członkiem jakiegoś klubu, który podobno ma związki z masonerią, o czym zapewniają specjaliści (?) od masonerii.

Wałęsa nie uważa, że to bzdet, chwali się tym na facebooku.

Wt maja 24, 2016 16:03
Kael napisał(a):

Dla niektorych osob nie do pojecia jest, ze honorowe czlonkostwo w klubie, ktory ma jakiestam korzenie (a niechby i masonskie), nie oznacza rownoczesnie stania sie pelnowtajemniczonym np masonem.

Gdyby Rumie zalozyl mason, to honorowe obywatelstwo Rumiii tez byloby godne odrzucenia na wieki wiekow?
Pewnie dla gity tak.

Kael, fanka histerycznej opozycji jest ciężko chora, ma obsesję na tle gity, czy moderacja tego nie zauważyła?

Wt maja 24, 2016 16:07
Moderator

Kael napisał(a):

Głupie linki nie przesadzają, o ile nie są w wątkach z dyskusjami.

gita napisał(a):
Kael, fanka histerycznej opozycji jest ciężko chora, ma obsesję na tle gity, czy moderacja tego nie zauważyła?

Faktem jest, że zbyt często odnosicie się do siebie nawzajem i dlatego usuwam nieraz całe przepychanki, ale wydaje mi się, że Ty i Dariusz bijecie tutejsze rekordy (choć u Dariusza jest pewna poprawa od ostatniej rozmowy).

~ Pink Floyd, "Hey you"

Wt maja 24, 2016 16:35
Oczywiscie powinnam takie uwagi jak chocby ta ostatnia: “Kael, fanka histerycznej opozycji jest ciężko chora, ma obsesję na tle gity“ ignorowac i uwazac ze jest to merytoryczny tekst na forum dyskusyjnym?
Moze tak merytoryczny, jak ten wpis?
viewtopic.php?p=904662#p904662

Wt maja 24, 2016 16:53
Soul33 napisał(a):
Kael napisał(a):

Głupie linki nie przesadzają, o ile nie są w wątkach z dyskusjami.

gita napisał(a):

Faktem jest, że zbyt często odnosicie się do siebie nawzajem i dlatego usuwam nieraz całe przepychanki, ale wydaje mi się, że Ty i Dariusz bijecie tutejsze rekordy (choć u Dariusza jest pewna poprawa od ostatniej rozmowy).

Bijemy rekordy czego?
To fakt, że nie jesteśmy fanami histerycznej opozycji, ale zaraz rekordy?
To, że nie należę do Twojego klubu fanów Platformy, to nie znaczy, że biję rekordy. Po prostu jesteś nieobiektywny i fanom totalnej opozycji zdecydowanie na więcej pozwalasz, taka jest prawda.
U Ciebie są równi i równiejsi, widać to gołym okiem.

Wt maja 24, 2016 16:59
Moderator

Tutejsze rekordy ilości ad personam. Choć nie wykluczam, że Twój styl wypowiedzi bardziej rzuca mi się w oczy. Na pewno nie chce mi się liczyć, kto częściej odnosi się personalnie.

Z pewnością jednak zbyt często piszesz nie na temat. W tej kwestii nie ma wątpliwości.

~ Pink Floyd, "Hey you"

Wt maja 24, 2016 17:45
Soul33 napisał(a):
Tutejsze rekordy ilości ad personam. Choć nie wykluczam, że Twój styl wypowiedzi bardziej rzuca mi się w oczy. Na pewno nie chce mi się liczyć, kto częściej odnosi się personalnie.

Z pewnością jednak zbyt często piszesz nie na temat. W tej kwestii nie ma wątpliwości.

NIE DO WIARY! Zwracając uwagę innym, że off topują???

Wt maja 24, 2016 18:32
gita napisał(a):
Soul33 napisał(a):

NIE DO WIARY! Zwracając uwagę innym, że off topują???

Mt 7,3-5

Wt maja 24, 2016 19:15
gita napisał(a):
Soul33 napisał(a):

Wałęsa nie uważa, że to bzdet, chwali się tym na facebooku.

A Ty tak się brzydzisz masonami, a non stop udajesz iż nie dostrzegasz, że najważniejszy polski mason, który potajemnie reaktywował zakazaną w PRL masonerię i prowadził przez ponad 30 lat, był wedle Ciebie ponoć najlepszym premierem.....nie czujesz dyskomfortu :o

Wt maja 24, 2016 19:28
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 437  Następna strona