Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
Soul33
Moderator
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
gita napisał(a): Soul33 napisał(a): Tutejsze rekordy ilości ad personam. Choć nie wykluczam, że Twój styl wypowiedzi bardziej rzuca mi się w oczy. Na pewno nie chce mi się liczyć, kto częściej odnosi się personalnie.
Z pewnością jednak zbyt często piszesz nie na temat. W tej kwestii nie ma wątpliwości. NIE DO WIARY! Zwracając uwagę innym, że off topują??? Nie mam pojęcia, skąd bierzesz takie niedorzeczne odpowiedzi (bo to już drugi raz coś podobnego) ale nic nigdy nigdzie nie pisałem o zwracaniu uwagi na offtopy.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Wt maja 24, 2016 21:19 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Proszę o usunięcie tego posta: viewtopic.php?p=905351#p905351Edytowałam i wkleił się dwa razy (ten jako nie edytowany).
|
N maja 29, 2016 8:20 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Poniewaz wybrana ni ekwapi sie z opuszczeniem swojego watku, prosz emoderacje o doklejenie tego watku: viewtopic.php?f=9&t=37994Do identycznego juz istniejacego: viewtopic.php?f=27&t=23369Z gory dziekuje
|
Wt maja 31, 2016 9:46 |
|
|
|
 |
Soul33
Moderator
|
Taki miałem zamiar, aby te wątki połączyć, tylko stwierdziłem, że wstrzymam się przez chwilę dopóki trwała zażarta dyskusja. Na marginesie dodam, że któregoś razu postanowiliśmy, że nie będziemy łączyć aktualnych wątków z dawnymi, jeśli tamte dyskusje były lata temu pomiędzy innymi użytkownikami. Jakoś tak w ramach rozsądku. Aczkolwiek nie wiem, czy ktoś pamięta o tym drobiazgu oprócz mnie, ale tak właśnie było 
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Wt maja 31, 2016 17:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dziekuje. Ale to nie bylo “lata temu“. Ostatni wpis byl w lutym tego roku. Trudno wszystko na nowo powtarzac. wybrana chce mianowicie zaczac dyskusje od zera z teza postawiona z gory.
|
Wt maja 31, 2016 17:43 |
|
|
|
 |
Soul33
Moderator
|
Tak, ten wątek żył jeszcze niedawno. Dlatego je połączyłem.
Drugi akapit, o łączeniu wątków, dodałem tylko jako uwagę o charakterze ogólnym. Informacyjnie.
|
Wt maja 31, 2016 18:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jestem na forum wiara.pl i nadaremnie szukam wątku o spotkaniu młodych w Lednicy. Dlaczego nie mogę znaleźć?
|
So cze 04, 2016 17:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
So cze 04, 2016 19:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Skierowałam pytanie dotyczące Lednicy do moderacji i co? moderacja nic, ale za to Kael podała link do 4 komentarzy z lat 2004-2007, z których ostatni otwiera się na stronę: BŁĄD 404 Ta strona nie istnieje.
NIE DO WIARY! Czy ja jestem na katolickim forum wiara.pl, czy gdzie ja jestem???
|
N cze 05, 2016 8:20 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ty tez jestes katoliczka. Masz pelne prawo zalozyc wlasny temat o Lednicy. Nie wszystko ktos musi za ciebie i dla ciebie robic. I nie, nie musisz dziekowac za pomoc w wyszukaniu linkow 
|
N cze 05, 2016 8:24 |
|
 |
szumi
Moderator
|
gita napisał(a): Skierowałam pytanie dotyczące Lednicy do moderacji i co? moderacja nic, ale za to Kael podała link do 4 komentarzy z lat 2004-2007, z których ostatni otwiera się na stronę: BŁĄD 404 Ta strona nie istnieje.
NIE DO WIARY! Czy ja jestem na katolickim forum wiara.pl, czy gdzie ja jestem??? Cytuj: § III: Moderacja forum:
[...]
3. Zadaniem moderatora jest czuwanie nad porządkiem na forum. NIE JEST natomiast obowiązkiem animowanie dyskusji wytłuszczenie moje - szumi. Moderator nie jest zobowiązany do zabierania głosu w danym wątku, szukania argumentów do dyskusji czy podsumowań tematu. A tutaj masz miejsce, gdzie możesz nadrobić braki innych użytkowników: załóż temat o Lednicy
_________________ Η αληθεια ελευθερωσει υμας...
Veritas liberabit vos...
Prawda was wyzwoli...
(J 8, 32b)
|
N cze 05, 2016 10:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
U mnie sie wszystkie 4 watki otwieraja bez bledu.
|
N cze 05, 2016 11:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Szumi! Moje dramatyczne pytanie:Czy ja jestem na katolickim forum.... dotyczy nie tylko braku wątku o Lednicy, gdzie spotyka się młodzież, a nie babcie takie jak ja, ale również innych tzwn. tematów religijnych, które w dużej części są prowokacyjne, a nawet obrażające uczucia religijne. Uważam, że jest za dużo tolerancji dla zła jakie tu się panoszy. Prawdą jest, że ja komentuję przede wszystkim w tematach politycznych oraz RM i Telewizji Trwam, ale tam zmniejszam moją aktywność, ponieważ np. w temacie TVTrwam nie będę dyskutować sama z sobą, a w politycznych dolewać paliwa fanom totalnej opozycji. Co do Lednicy, to kompromitacją dla młodych byłby fakt, gdyby wątek założyła wiekowa osoba, kompromitacją jest również to, że tego wątku w ogóle nie ma.
|
N cze 05, 2016 12:09 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): tzwn. tematów religijnych, które w dużej części są prowokacyjne, a nawet obrażające uczucia religijne. Co to znaczy, co to są tzw. tematy religijne? Tym stwierdzeniem obraziłas moje uczucia religijne, bo żaden wątek dla katolika nie powinien byc tzw. religijny, a w kazdym wątku powinien miec na uwadze Ewangelie. Jezeli ktokolwiek obrazą Twoje uczucia, to na pewno nie religijne, a partyjne nie zgadzając się z polityką PiSu. gita napisał(a): Uważam, że jest za dużo tolerancji dla zła jakie tu się panoszy. Widzę, że gicie marzy sie [...], gdzie niepoprawni politycznie są zgodnie z przykazaniem miłości odsądzani od czci i wiary. Może zgłos ten fakt (nadmiernej tolerancji) do ministra i prokuratora generalnego Ziobro. Wszak maja bloowac niewygodne strony, to może tę też zablokuje i zajmie sie odpowiednio tymi, którzy mają inne tzw. reli..., pfu,tzw. partyjne zdanie?
|
N cze 05, 2016 21:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Szumi! Moje dramatyczne pytanie:Czy ja jestem na katolickim forum.... dotyczy nie tylko braku wątku o Lednicy, gdzie spotyka się młodzież, a nie babcie takie jak ja, ale również innych tzwn. tematów religijnych, które w dużej części są prowokacyjne, a nawet obrażające uczucia religijne. Jeżeli uważasz, że jakiś temat na forum narusza regulamin, to zgłoś go do moderacji korzystając z odpowiedniej funkcji na forum lub wiadomości PW. Zostanie on wtedy sprawdzony pod tym kątem, a w przypadku stwierdzenia naruszenia regulaminu podejmiemy odpowiednie działania. Cytuj: Co do Lednicy, to kompromitacją dla młodych byłby fakt, gdyby wątek założyła wiekowa osoba, kompromitacją jest również to, że tego wątku w ogóle nie ma. Pretensje skieruj do młodych, że nie uważają za konieczne istnienie takiego tematu. Moderacja, jak już zwrócił uwagę szumi, nie ma obowiązku zakładania tematów, których wg. użytkowników brakuje na forum.
|
Pn cze 06, 2016 7:00 |
|
|
|