Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Uwagi do moderacji II
jo_tka napisał(a): Uprzedzając pytanie: Snufkin został zbanowany na stałe, zgodnie z zasadą banowania osób które powracają jako "klony". Przepraszam, w sumie nie moja sprawa, ale... po półtora roku?
|
Śr lis 10, 2010 12:11 |
|
|
|
 |
arcana85
|
jo_tka napisał(a): Uprzedzając pytanie: Snufkin został zbanowany na stałe, zgodnie z zasadą banowania osób które powracają jako "klony". Ok, rozumiem i nie mam do tejże decyzji żadnych zastrzerzeń. Tylko sugerowałbym w takich sytuacjach uaktualniać temat "Banici": viewtopic.php?f=18&t=12869&start=180aby nie było niedomówień i wątpliwości, i aby wszyscy użytkownicy wiedzieli za co ten czy owy został zbanowany. Pozdrawiam
_________________ [b]Galatów 3:20 " Pośrednika jednak nie potrzeba, gdy chodzi o jedną osobę, a Bóg właśnie jest sam jeden"[/b] "Gdy mądry spiera się z głupim, ten krzyczy i śmieje się; nie ma pojednania"
|
Śr lis 10, 2010 12:54 |
|
 |
jo_tka
|
Liam - jak po półtora roku? Został zbanowany, wrócił bodaj w kolejnym dniu jeszcze w trakcie bana jako Zbanowany User. Uprzedziłam, bo było wcześniej pytanie...
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Cz lis 11, 2010 21:46 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A nie, jakoś miałem wrażenie że to Sunufkin jest klonem, a że datę rejestracji ma sprzed półtora roku, to się zdziwiłem. Nie widziałem tego bana.
|
So lis 13, 2010 18:38 |
|
 |
saxon
|
Informuję, że nie będzie mnie do końca roku. W tym czasie forum administrowała będzie jo_tka.
|
Śr lis 24, 2010 12:19 |
|
|
|
 |
kenfollett
zbanowany na stałe
|
To Błogosławionych, Zdrowych i Wesołych Świąt, oraz Szczęśliwego Nowego Roku 
|
Śr lis 24, 2010 12:34 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Prosze o zwrocenie uwagi uzytkownikowi osirsi, ktory w watku: viewtopic.php?f=37&t=26777&p=563990#p563990nie potrafi udowodnic swojego oszczerstwa, ze premier Tusk kiedykolwiek nawolywal do nieplacenia abonamentu RTV.
|
Cz lis 25, 2010 10:36 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kamala napisał(a): Prosze o zwrocenie uwagi uzytkownikowi osirsi, ktory w watku: viewtopic.php?f=37&t=26777&p=563990#p563990nie potrafi udowodnic swojego oszczerstwa, ze premier Tusk kiedykolwiek nawolywal do nieplacenia abonamentu RTV. To i mnie zwróćcie uwagę, bo to słyszałem  Było to oczywiście "politycznie" powiedziane, ale było.
|
Cz lis 25, 2010 10:54 |
|
 |
arcana85
|
Marek MRB napisał(a): Kamala napisał(a): Prosze o zwrocenie uwagi uzytkownikowi osirsi, ktory w watku: viewtopic.php?f=37&t=26777&p=563990#p563990nie potrafi udowodnic swojego oszczerstwa, ze premier Tusk kiedykolwiek nawolywal do nieplacenia abonamentu RTV. To i mnie zwróćcie uwagę, bo to słyszałem  Było to oczywiście "politycznie" powiedziane, ale było. Ty masz większe oszczerstwa na sumieniu: viewtopic.php?f=37&t=26833&start=60"Zbrodniarza i mordercę Jaruzelskiego" "komunistycznym folksdojczom w r0dzaju Oleksego"
_________________ [b]Galatów 3:20 " Pośrednika jednak nie potrzeba, gdy chodzi o jedną osobę, a Bóg właśnie jest sam jeden"[/b] "Gdy mądry spiera się z głupim, ten krzyczy i śmieje się; nie ma pojednania"
|
Cz lis 25, 2010 11:02 |
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
Popieram wniosek arcana85. Nie wolno publicznie szerzyć oszczerstw wobec jakichkolwiek osób, w tym osób publicznych. Jest to przestępstwo karane więzieniem do lat 2, a moderacja powinna interweniować, by nie być uznana za współwinna we sprawstwie.
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
Cz lis 25, 2010 11:14 |
|
 |
jo_tka
|
Przypominam, że to NIE JEST miejsce dyskusji. Zwłaszcza dyskusji, która przeradza się w obelgi...
|
Pt lis 26, 2010 10:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A do straszenia kogoś więzieniem za powiedzenie prawdy jest to dobre miejsce ?
|
Pt lis 26, 2010 10:58 |
|
 |
jo_tka
|
Nie uważam podania paragrafu kodeksu karnego za straszenie więzieniem. I uprzedzam, że nie będę tolerować dalszej dyskusji na ten temat.
|
Pt lis 26, 2010 11:02 |
|
 |
SweetChild
|
Pozwolę sobie zacytować wypowiedź Marka MRB, która moim zdaniem może tłumaczyć określenie generała Jaruzelskiego zbrodniarzem: Marek MRB napisał(a): Gdzie w tej "logice" mieści się 20 letnia młoda matka, której męża zabito na rozkaz Jaruzelskiego 17 grudnia 1970 roku ? Nawet nie pozwolono na jego grobie zamieścić prawdziwej daty śmierci. Pochowano go w nocy, w tajemnicy. A ów młodzieniec nawet nie uczestniczył w rozruchach - jak większość zabitych w tym dniu posłuchał wieczornego apelu telewizyjnego I sekretarza PZPR w Gdańsku (Kociołka) by rano iść do pracy. Wraz z innymi wysiadł z zatłoczonej kolejki na stacji Gdynia-Stocznia. I tu okazało się że Grudzień '70 to także walka frakcyjna w PZPR. I że Kociołek był w jednej grupie, a w ramach akcji drugiej grupy wojsko broni dostępu do Stoczni (na czyj rozkaz ? Kto był wówczas Ministrem Obrony Narodowej ? Domyślacie się ?). Stoczniowcy znaleźli się w potrzasku. A wojsko otworzyło ogień... Nie chcę tu opowiadać się po niczyjej stronie, a jedynie przytoczyć post jako dodatkowy materiał dowodowy w sprawie.
|
Pt lis 26, 2010 12:00 |
|
 |
jo_tka
|
Wystarczy. Każdy kolejny post dotyczący tej sprawy zostanie usunięty z ostrzeżeniem.
|
Pt lis 26, 2010 12:22 |
|
|
|