Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Szacun za przyznanie się do błędu. Niewielu na to stać.
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
N sty 13, 2013 18:55 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko skarbie, przeciez to byl moj link do wynikow wyszukiwarki, kiedy szuka autora pierwszego watku. Kloc sie z wyszukiwarka, nie ze mna. Ja oskarzam bezpodstawnie, ze ty klamiesz? Jajko napisał(a): Biedacy. "Nękałem" ich DWA RAZY W MIESIĄCU. Doprawdy nie do wytrzymania. Prosze bardzo: Wrzesien 2012 viewtopic.php?f=2&t=32181&p=700730#p700730viewtopic.php?f=4&t=32174&p=700642#p700642viewtopic.php?f=36&t=32201&p=701342#p701342viewtopic.php?f=2&t=32217&p=701917#p701917viewtopic.php?f=36&t=32323&p=704598#p704598viewtopic.php?f=4&t=32277&p=703600#p703600A, i ten tez viewtopic.php?f=36&t=32185&p=700837#p700837No i twoja "troska" tu, tez jest hmmm..."podejrzana" viewtopic.php?f=37&t=32230&p=702397#p702397Naprawde mam szukac dalej? Nie potrafisz przyznac sie do klamstwa (moze byc, ze miales pomrocznosc jasna  )
|
N sty 13, 2013 19:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Lurker napisał(a): Mike29: Jajko nie ma monopolu na bezczelnośc. ^_^ Tworzy tematy, w których ludzie chcą się wypowiadać. Temu służy forum dyskusyjne. Twoja ocena merytoryczna jego tematów nie ma tu nic do rzeczy w związku z tym jak został potraktowany przez moderację. Tymczasem Ty próbujesz z tego zrobić argument usprawiedliwiający knebel na usta Jajko, co jest moim zdaniem karygodne. Cała ta licytacja ile stworzył tematów nie wiem czemu ma służyć? A niech sobie robi i 10 tematów dziennie, skoro są chętni, by się w nich udzielać. Z tego co wiem w regulaminie nie ma limitu tematów na dzień, tydzień, czy miesiąc. Równie żenujące jest rozliczanie Jajko z liczby tematów o ZŁU. To jest wyłącznie jego widzmisie, czy będzie pisał tematy o złu i dobru, czy tylko o złu lub dobru. Nic Wam do tego. Najistotniejsze pod kątem moderacji i zasad forum powinno być - zgodność merytoryczna tematu z działem - podstawy/dowody/linki zawartych w temacie informacji - czy w wypowiedziach tematu użytkownicy się nie obrażają Nic innego Was nie powinno interesować. Tymczasem Was interesuje właśnie cała reszta, co de facto obnaża Waszą postawę.
Ostatnio edytowano N sty 13, 2013 19:12 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 2 razy
|
N sty 13, 2013 19:09 |
|
|
|
 |
Jajko
|
Zaraz, zaraz Kael, pytałem o grudzień i październik. A Ty odpowiadasz o wrześniu... września nie sprawdzałem, możliwe że faktycznie było tam więcej negatywnych informacji
A owe "dwa razy w miesiącu" to był wynik mojej analizy 3 ostatnich miesięcy. Nie przypuszczam by w ciągu 4 lat było tego znacząco więcej, choć mogły się zdarzać "lepsze" miesiące, nie przeczę. Ale patrzmy na całokształt a nie na wybrany okres. Zresztą byłem proszony o powstrzymanie się od takiej liczby negatywnych wątków, co zrobiłem, jak wydaje się pokazywać statystyka ostatnich miesięcy. Najwyraźniej nie zrozumiałem, że chodziło o ograniczenie do zera...
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
Ostatnio edytowano N sty 13, 2013 19:13 przez Jajko, łącznie edytowano 1 raz
|
N sty 13, 2013 19:10 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@Mike29 Zapomniales o drobiazgu: zgodnosc z regulaminem, ktory nakazuje
11. Przed założeniem nowego tematu użytkownik powinien sprawdzić, czy nie istnieje temat podobny. Wyszukiwarka znajduje się tutaj: search.php
Jak rowniez wiele innych spraw. Regulamin nie jest po to, zeby go ignorowac.
|
N sty 13, 2013 19:12 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko napisał(a): Kael: Niestety to na oskarżającym leży ciężar dowodu. Zresztą odpowiadając tu lurkerowi wykazałem, że mam rację. Ty rzucasz tylko liczby. Zacytuj tytuły wątków, to pogadamy. Na razie oskarżasz BEZPODSTAWNIE i nawet nie chce Ci się pogrzebać w wyszukiwarce. Zapewne obawiasz się, że nie masz racji, a przyznać się do tego byłoby ujmą...
Klamstwo. Jajko napisał(a): Zaraz, zaraz Kael, pytałem o grudzień i październik. A Ty odpowiadasz o wrześniu... września nie sprawdzałem, możliwe że faktycznie było tam więcej negatywnych informacji
A owe "dwa razy w miesiącu" to był wynik mojej analizy 3 ostatnich miesięcy. Nie przypuszczam by w ciągu 4 lat było tego znacząco więcej, choć mogły się zdarzać "lepsze" miesiące, nie przeczę. Ale patrzmy na całokształt a nie na wybrany okres. Zresztą byłem proszony o powstrzymanie się od takiej liczby negatywnych wątków, co zrobiłem, jak wydaje się pokazywać statystyka ostatnich miesięcy. Najwyraźniej nie zrozumiałem, że chodziło o ograniczenie do zera... No tak, grudzien i pazdziernik. Wczesniejsze miesiace ciebie nie interesuja, i zakladasz (nieslusznie), ze nie bylo tam wiecej monotematycznych watkow niz 2. Grudzien 2012 viewtopic.php?f=36&t=32826&p=719370#p719370viewtopic.php?f=2&t=32795&p=718455#p718455viewtopic.php?f=37&t=32787&p=718077#p718077viewtopic.php?f=2&t=32738&p=716388#p716388"Podejrzane": viewtopic.php?f=2&t=32815&p=719176#p719176Pazdziernik 2012 viewtopic.php?f=2&t=32408&p=706518#p706518viewtopic.php?f=2&t=32444&p=707608#p707608viewtopic.php?f=2&t=32469&p=708475#p708475Wpisuje sie w twoje zainteresowania. Raczej nie chodzilo ci o pokazanie dobrych stron religii: viewtopic.php?f=37&t=32395&p=706272#p706272viewtopic.php?f=2&t=32443&p=707604#p707604
|
N sty 13, 2013 19:22 |
|
 |
Jajko
|
Zamiast linków podawaj lepiej tytuły, bo połapać się nie można Co jest negatywnego o Kościele w wątku o grudzień: - konferencji "Zabobony, czary i magia w Kościele starożytnym?", jaka odbyła się na Wydziale Teologicznym Uniwersytetu Opolskiego??? - dyskryminacji ateistów??? - próbie odzyskania ziemi nieprawnie przyznanej przez niesławną Komisję Majątkową? I tak z 5 wątków zostały 2. październik: - Miasto nie chce sprzedać Kościołowi dworku za 1% wartości - Tania prowokacja czy  - Słowo 'ateista' to obelga w ustach Kościoła I znowu z 5 najwyżej 2.
|
N sty 13, 2013 19:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@Jajko ty liczyc nie umiesz? Przeciez sam podales w pazdzierniku 3 Miasto nie chce sprzedać Kościołowi dworku za 1% wartościJajko napisał(a): Kto dostanie zabytkowy Dwór Olszyński? Kościół, który chciałby go kupić od miasta z 99-proc. bonifikatą, czy gdański piekarz Grzegorz Pellowski, który proponuje 2,6 mln zł? http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/ ... sciol.htmlHmm, dziwne. Miasto nie chce dać 99% bonifikaty Kościołowi???? Cud????? NIE. Bo to nie Kościół kat. aplikuje, ale jakaś sekta! I cóż, że formalnie zarejestrowana.... To wszystko wyjaśnia. Tania prowokacja czy  Jajko napisał(a): Na nagraniu, które już stało się hitem internetu, widać zakonnicę ostrożnie zbliżającą się do lodówek z piwem. Kobieta rozgląda się na wszystkie strony, a potem szybko chowa jedną butelkę i jedną puszkę do torebki. Następnie – jak gdyby nigdy nic – odchodzi. I tu film się urywa, dlatego nie wiadomo, czy kobieta została zatrzymana przez obsługę sklepu. Nie ma także żadnych informacji, skąd pochodzi nagranie. http://wiadomosci.onet.pl/kraj/w-sieci- ... omosc.htmlWierzyć mi się nie chce za bardzo, że to prawda.... A temat o dyskryminacji ateistow, to jest pro-religii? Magia w Kościele wciąż ma się dobrzeJajko napisał(a): Echa magii i zabobonów z okresu Kościoła starożytnego wciąż są obecne w Kościele współczesnym
Itd, itd Wiesz co, mnie to nie bawi. Probujesz naginac rzeczywistosc do twoich potrzeb, nie wiesz co i kiedy piszesz i zarzucasz innym ze klamia. Moze najpierw zapoznaj sie z faktami, potem z tym kiedy moderacja prosila ciebie o ograniczenie jednostronnej dzialalnosci, a potem zastanow sie, czy ci to forum z jego warunkami odpowiada czy nie. Testowo mozesz na forum homoseksualnym zalozyc 20 watkow o szkodliwosci homoseksualizmu, na racjonaliscie 20 watkow o szkodliwosci ateizmu i racjonalizmu i wtedy przyjdz sie poskarzyc, ze tylko forum wiara pozwalalo ci na wszystko 4 lata. Ale dopiero, jezeli 4 lata przetrwasz na tych innych forach. Dobranoc
|
N sty 13, 2013 19:40 |
|
 |
Jajko
|
Kael, chyba przemęczony jesteś. Ja podałem wątki KTÓRE NIE URĄGAJĄ KOŚCIOŁOWI i wierze. Powiedz mi łaskawie co złego o wierze jest w konferencji "Zabobony, czary i magia w Kościele starożytnym?", jaka odbyła się na Wydziale Teologicznym Uniwersytetu Opolskiego??? No chyba, że wolisz nie odpowiadać na to trudne pytanie....
|
N sty 13, 2013 19:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko, po co zalozyles ten temat o magii? Sam na to odpowiedziales: Magia w Kościele wciąż ma się dobrzeJajko napisał(a): Echa magii i zabobonów z okresu Kościoła starożytnego wciąż są obecne w Kościele współczesnym To mialo byc pokazanie dobrych stron wiary i religii? Czy kolejna okazja do wsadzenia szpili Kosciolowi?
|
N sty 13, 2013 19:57 |
|
 |
Jajko
|
A czy moje posty MUSZĄ być albo o złych albo o dobrych stronach religii. Uznałem, że konferencje o magii w Kościele może być interesująca dla czytelników forum o wierze i Kościele. To tak trudno zrozumieć???
|
N sty 13, 2013 19:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko napisał(a): A czy moje posty MUSZĄ być albo o złych albo o dobrych stronach religii. Uznałem, że konferencje o magii w Kościele może być interesująca dla czytelników forum o wierze i Kościele. To tak trudno zrozumieć??? Dokładnie Jajko, nie wiem czemu dajesz się wkręcać w tę dyskusję. To Ty decydujesz jakie tematy zamieszczasz i nie musisz się z tego nikomu tłumaczyć. Twoja wyłączna wola, czy piszesz tylko o złych rzeczach w Kościele, czy też dobrych. Żałosne jest to, że ktokolwiek próbuje Cię z tego rozliczać supozując, że jesteś rzekomo czemuś winny.
|
N sty 13, 2013 20:59 |
|
 |
Jajko
|
Tym tłumaczeniem (się) pokazuję mą dobrą wolę 
|
N sty 13, 2013 21:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko Mam cos dla Ciebie.....może załozysz wątek? http://demotywatory.pl/4015851Ale nieeeee....to nie Twój klimat. Twój to podpis pod tym artykułem 
|
N sty 13, 2013 21:19 |
|
 |
Jajko
|
To bardzo dobra wiadomość. Oby liczba takich wiadomości przyćmiła liczbę doniesień o złu wyrządzonym przez kapłanów. Zapodawaj dalsze, chętnie poczytam.
|
N sty 13, 2013 21:36 |
|
|
|