Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 24, 2025 23:42

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 498  Następna strona
 Wzajemne uwagi - między użytkownikami 
Autor Wiadomość

Post Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Szacun za przyznanie się do błędu. Niewielu na to stać.

N sty 13, 2013 18:55
Jajko skarbie, przeciez to byl moj link do wynikow wyszukiwarki, kiedy szuka autora pierwszego watku. Kloc sie z wyszukiwarka, nie ze mna.

Ja oskarzam bezpodstawnie, ze ty klamiesz?

Jajko napisał(a):
Biedacy. "Nękałem" ich DWA RAZY W MIESIĄCU. Doprawdy nie do wytrzymania.

Prosze bardzo: Wrzesien 2012
viewtopic.php?f=2&t=32181&p=700730#p700730
viewtopic.php?f=4&t=32174&p=700642#p700642
viewtopic.php?f=36&t=32201&p=701342#p701342
viewtopic.php?f=2&t=32217&p=701917#p701917
viewtopic.php?f=36&t=32323&p=704598#p704598
viewtopic.php?f=4&t=32277&p=703600#p703600

A, i ten tez
viewtopic.php?f=36&t=32185&p=700837#p700837

No i twoja "troska" tu, tez jest hmmm..."podejrzana"
viewtopic.php?f=37&t=32230&p=702397#p702397

Naprawde mam szukac dalej? Nie potrafisz przyznac sie do klamstwa (moze byc, ze miales pomrocznosc jasna :D )

N sty 13, 2013 19:03
Lurker napisał(a):
Mike29: Jajko nie ma monopolu na bezczelnośc. ^_^

Tworzy tematy, w których ludzie chcą się wypowiadać. Temu służy forum dyskusyjne. Twoja ocena merytoryczna jego tematów nie ma tu nic do rzeczy w związku z tym jak został potraktowany przez moderację. Tymczasem Ty próbujesz z tego zrobić argument usprawiedliwiający knebel na usta Jajko, co jest moim zdaniem karygodne.

Cała ta licytacja ile stworzył tematów nie wiem czemu ma służyć? A niech sobie robi i 10 tematów dziennie, skoro są chętni, by się w nich udzielać. Z tego co wiem w regulaminie nie ma limitu tematów na dzień, tydzień, czy miesiąc. Równie żenujące jest rozliczanie Jajko z liczby tematów o ZŁU. To jest wyłącznie jego widzmisie, czy będzie pisał tematy o złu i dobru, czy tylko o złu lub dobru. Nic Wam do tego. Najistotniejsze pod kątem moderacji i zasad forum powinno być
- zgodność merytoryczna tematu z działem
- podstawy/dowody/linki zawartych w temacie informacji
- czy w wypowiedziach tematu użytkownicy się nie obrażają

Nic innego Was nie powinno interesować. Tymczasem Was interesuje właśnie cała reszta, co de facto obnaża Waszą postawę.

Ostatnio edytowano N sty 13, 2013 19:12 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 2 razy

N sty 13, 2013 19:09

Zaraz, zaraz Kael, pytałem o grudzień i październik. A Ty odpowiadasz o wrześniu... września nie sprawdzałem, możliwe że faktycznie było tam więcej negatywnych informacji

A owe "dwa razy w miesiącu" to był wynik mojej analizy 3 ostatnich miesięcy. Nie przypuszczam by w ciągu 4 lat było tego znacząco więcej, choć mogły się zdarzać "lepsze" miesiące, nie przeczę. Ale patrzmy na całokształt a nie na wybrany okres. Zresztą byłem proszony o powstrzymanie się od takiej liczby negatywnych wątków, co zrobiłem, jak wydaje się pokazywać statystyka ostatnich miesięcy. Najwyraźniej nie zrozumiałem, że chodziło o ograniczenie do zera...

Ostatnio edytowano N sty 13, 2013 19:13 przez Jajko, łącznie edytowano 1 raz

N sty 13, 2013 19:10
@Mike29 Zapomniales o drobiazgu: zgodnosc z regulaminem, ktory nakazuje

11. Przed założeniem nowego tematu użytkownik powinien sprawdzić, czy nie istnieje temat podobny. Wyszukiwarka znajduje się tutaj: search.php

Jak rowniez wiele innych spraw.
Regulamin nie jest po to, zeby go ignorowac.

N sty 13, 2013 19:12
Jajko napisał(a):

Kael: Niestety to na oskarżającym leży ciężar dowodu. Zresztą odpowiadając tu lurkerowi wykazałem, że mam rację. Ty rzucasz tylko liczby. Zacytuj tytuły wątków, to pogadamy. Na razie oskarżasz BEZPODSTAWNIE i nawet nie chce Ci się pogrzebać w wyszukiwarce. Zapewne obawiasz się, że nie masz racji, a przyznać się do tego byłoby ujmą...

Klamstwo.

Jajko napisał(a):
Zaraz, zaraz Kael, pytałem o grudzień i październik. A Ty odpowiadasz o wrześniu... września nie sprawdzałem, możliwe że faktycznie było tam więcej negatywnych informacji

A owe "dwa razy w miesiącu" to był wynik mojej analizy 3 ostatnich miesięcy. Nie przypuszczam by w ciągu 4 lat było tego znacząco więcej, choć mogły się zdarzać "lepsze" miesiące, nie przeczę. Ale patrzmy na całokształt a nie na wybrany okres. Zresztą byłem proszony o powstrzymanie się od takiej liczby negatywnych wątków, co zrobiłem, jak wydaje się pokazywać statystyka ostatnich miesięcy. Najwyraźniej nie zrozumiałem, że chodziło o ograniczenie do zera...

No tak, grudzien i pazdziernik. Wczesniejsze miesiace ciebie nie interesuja, i zakladasz (nieslusznie), ze nie bylo tam wiecej monotematycznych watkow niz 2.

Grudzien 2012
viewtopic.php?f=36&t=32826&p=719370#p719370
viewtopic.php?f=2&t=32795&p=718455#p718455
viewtopic.php?f=37&t=32787&p=718077#p718077
viewtopic.php?f=2&t=32738&p=716388#p716388

"Podejrzane":
viewtopic.php?f=2&t=32815&p=719176#p719176

Pazdziernik 2012
viewtopic.php?f=2&t=32408&p=706518#p706518
viewtopic.php?f=2&t=32444&p=707608#p707608
viewtopic.php?f=2&t=32469&p=708475#p708475

Wpisuje sie w twoje zainteresowania. Raczej nie chodzilo ci o pokazanie dobrych stron religii:
viewtopic.php?f=37&t=32395&p=706272#p706272
viewtopic.php?f=2&t=32443&p=707604#p707604

N sty 13, 2013 19:22

Zamiast linków podawaj lepiej tytuły, bo połapać się nie można

Co jest negatywnego o Kościele w wątku o
grudzień:

- konferencji "Zabobony, czary i magia w Kościele starożytnym?", jaka odbyła się na Wydziale Teologicznym Uniwersytetu Opolskiego???
- dyskryminacji ateistów???
- próbie odzyskania ziemi nieprawnie przyznanej przez niesławną Komisję Majątkową?

I tak z 5 wątków zostały 2.

październik:
- Miasto nie chce sprzedać Kościołowi dworku za 1% wartości
- Tania prowokacja czy ??
- Słowo 'ateista' to obelga w ustach Kościoła

I znowu z 5 najwyżej 2.

N sty 13, 2013 19:32
@Jajko ty liczyc nie umiesz? Przeciez sam podales w pazdzierniku 3

Miasto nie chce sprzedać Kościołowi dworku za 1% wartości
Jajko napisał(a):
Kto dostanie zabytkowy Dwór Olszyński? Kościół, który chciałby go kupić od miasta z 99-proc. bonifikatą, czy gdański piekarz Grzegorz Pellowski, który proponuje 2,6 mln zł?

http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/ ... sciol.html

Hmm, dziwne. Miasto nie chce dać 99% bonifikaty Kościołowi???? Cud????? NIE. Bo to nie Kościół kat. aplikuje, ale jakaś sekta! I cóż, że formalnie zarejestrowana.... To wszystko wyjaśnia.

Tania prowokacja czy ??

Jajko napisał(a):
Na nagraniu, które już stało się hitem internetu, widać zakonnicę ostrożnie zbliżającą się do lodówek z piwem. Kobieta rozgląda się na wszystkie strony, a potem szybko chowa jedną butelkę i jedną puszkę do torebki.

Następnie – jak gdyby nigdy nic – odchodzi. I tu film się urywa, dlatego nie wiadomo, czy kobieta została zatrzymana przez obsługę sklepu. Nie ma także żadnych informacji, skąd pochodzi nagranie.

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/w-sieci- ... omosc.html

Wierzyć mi się nie chce za bardzo, że to prawda....

A temat o dyskryminacji ateistow, to jest pro-religii?

Magia w Kościele wciąż ma się dobrze
Jajko napisał(a):
Echa magii i zabobonów z okresu Kościoła starożytnego wciąż są obecne w Kościele współczesnym

Itd, itd

Wiesz co, mnie to nie bawi.
Probujesz naginac rzeczywistosc do twoich potrzeb, nie wiesz co i kiedy piszesz i zarzucasz innym ze klamia.
Moze najpierw zapoznaj sie z faktami, potem z tym kiedy moderacja prosila ciebie o ograniczenie jednostronnej dzialalnosci, a potem zastanow sie, czy ci to forum z jego warunkami odpowiada czy nie.

Testowo mozesz na forum homoseksualnym zalozyc 20 watkow o szkodliwosci homoseksualizmu, na racjonaliscie 20 watkow o szkodliwosci ateizmu i racjonalizmu i wtedy przyjdz sie poskarzyc, ze tylko forum wiara pozwalalo ci na wszystko 4 lata. Ale dopiero, jezeli 4 lata przetrwasz na tych innych forach.

Dobranoc

N sty 13, 2013 19:40

Kael, chyba przemęczony jesteś. Ja podałem wątki KTÓRE NIE URĄGAJĄ KOŚCIOŁOWI i wierze. Powiedz mi łaskawie co złego o wierze jest w konferencji "Zabobony, czary i magia w Kościele starożytnym?", jaka odbyła się na Wydziale Teologicznym Uniwersytetu Opolskiego???
No chyba, że wolisz nie odpowiadać na to trudne pytanie....

N sty 13, 2013 19:48
Jajko, po co zalozyles ten temat o magii?

Sam na to odpowiedziales:
Magia w Kościele wciąż ma się dobrze

Jajko napisał(a):
Echa magii i zabobonów z okresu Kościoła starożytnego wciąż są obecne w Kościele współczesnym

To mialo byc pokazanie dobrych stron wiary i religii? Czy kolejna okazja do wsadzenia szpili Kosciolowi?

N sty 13, 2013 19:57

A czy moje posty MUSZĄ być albo o złych albo o dobrych stronach religii. Uznałem, że konferencje o magii w Kościele może być interesująca dla czytelników forum o wierze i Kościele. To tak trudno zrozumieć???

N sty 13, 2013 19:59
Jajko napisał(a):
A czy moje posty MUSZĄ być albo o złych albo o dobrych stronach religii. Uznałem, że konferencje o magii w Kościele może być interesująca dla czytelników forum o wierze i Kościele. To tak trudno zrozumieć???

Dokładnie Jajko, nie wiem czemu dajesz się wkręcać w tę dyskusję. To Ty decydujesz jakie tematy zamieszczasz i nie musisz się z tego nikomu tłumaczyć. Twoja wyłączna wola, czy piszesz tylko o złych rzeczach w Kościele, czy też dobrych. Żałosne jest to, że ktokolwiek próbuje Cię z tego rozliczać supozując, że jesteś rzekomo czemuś winny.

N sty 13, 2013 20:59

Tym tłumaczeniem (się) pokazuję mą dobrą wolę :)

N sty 13, 2013 21:01
Jajko

Mam cos dla Ciebie.....może załozysz wątek?

http://demotywatory.pl/4015851

Ale nieeeee....to nie Twój klimat. Twój to podpis pod tym artykułem :)

N sty 13, 2013 21:19

To bardzo dobra wiadomość. Oby liczba takich wiadomości przyćmiła liczbę doniesień o złu wyrządzonym przez kapłanów. Zapodawaj dalsze, chętnie poczytam.

N sty 13, 2013 21:36
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 498  Następna strona