Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
panMK napisał(a): a jajko bawi się dodatkowo widzę w gender ,nie dość że szydzi swymi podpisami to jeszcze tęczy mu się zachciało ,człowieku ty emanujesz nienawiścią do CHRZEŚCIJAN i wszystkiego co ŚWIĘTE. Zmieniłem ubarwienie na wielkanocną pisankę. Nie wiem co pisanka ma wspólnego z gender??
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Wt kwi 22, 2014 21:48 |
|
|
|
 |
panMK
|
chyba że tak ,to poniekąd zwracam honor
_________________ JEZU UFAM TOBIE Święta Faustyna Kowalska
|
Wt kwi 22, 2014 22:23 |
|
 |
JedenPost
|
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
Śr kwi 23, 2014 4:22 |
|
|
|
 |
Jajko
|
panMK napisał(a): chyba że tak ,to poniekąd zwracam honor poniekąd 
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Śr kwi 23, 2014 6:53 |
|
 |
panMK
|
tak poniekąd bo twój slogan o miażdżeniu  raczej nie zniknie
|
Śr kwi 23, 2014 8:51 |
|
|
|
 |
Jajko
|
zniknie zniknie....
jak stetryczeję i przestanę logicznie myśleć
|
Śr kwi 23, 2014 9:03 |
|
 |
panMK
|
 oj ty owieczko zagubiona w swej skorupce 
|
Śr kwi 23, 2014 9:33 |
|
 |
panMK
|
gdzie tu twa logika gdzie  ?? https://www.youtube.com/watch?v=R0ywm8ILDYsnie wymiguj się i powiedz w końcu
|
Śr kwi 23, 2014 9:35 |
|
 |
Jajko
|
No to ten jest lepszy: http://www.youtube.com/watch?v=hS_IlbxBL3kNo ale to poganin, jakaś bogini mu się objawia.... CO TY NA TO?
|
Śr kwi 23, 2014 9:42 |
|
 |
panMK
|
chodzi mi o potwierdzone badaniami takie rzeczy jak nie jedzenie i picie przez 50 lat ,tylko życie dzięki przyjmowaniu komunii Świętej ,jak się ustosunkujesz ,nie wklejaj farmazonów ,widzę dobrze że przyciśnięty jesteś do ściany i miotasz się proszę więc o odpowiedź rzetelną a nie zmianę tematu.
|
Śr kwi 23, 2014 9:46 |
|
 |
Jajko
|
ZAraz zaraz, jakie farmazony??? Ten poganin jest znacznie lepiej udokumentowany I DO TEGO W PEŁNI SPRAWNY, w przeciwieństwie do tamtej niepoganki, a poza tym niczego nie je i nie pije od 70 lat, więc w tym swoistym wyścigu wygrywa o kilka okrążeń. Czy KK powinien go kanonizować? Jak widać, takie dziwne przypadki się zdarzają. Nikt nie potrafi ich wytłumaczyć. Co ciekawe, zdarzają się one wyznawcom różnych bogów. CO TY NA TO?
|
Śr kwi 23, 2014 9:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko napisał(a): Tia.....ale jak WY nie będziecie się awanturować, to problemu nie będzie! Może raczej cenzuruj awanturujących się, co? @Jajko, a ty ciagle jak dziecko. Tu ukluc, tam sprowokowac, a potem krzyczec, ze INNI regulamin przekraczaja. Naprawde nie domyslasz sie, dlaczego w tym watku, mogl zniknac taki wpis? Jajko napisał(a): A "niewygodne" wpisy znikają. Nie wiem doprawdy co złego było we wpisie o unieważnieniu małżeńśtwa, którego można bez większego trudu dokonać i znów żyć w sakramentalnym związku... viewtopic.php?f=46&t=35576&p=805070#p805070Przeciez regulamin znasz na wylot.
|
Śr kwi 23, 2014 10:06 |
|
 |
Jajko
|
Nie, ja jestem mało domyślny, za to ścisły. Jeśli ktoś się awanturuje, to jego wpis powinien zniknąć, a nie wpis relacjonujący FAKTY (które mogą być dla kogoś niewygodne, więc lepiej je usunąć).
|
Śr kwi 23, 2014 10:11 |
|
 |
Jajko
|
Ależ miał się! Co niniejszym udowadniam:
Autorka martwiła się, że jeśli modlitwy o scalenie związku nie przyniosą oczekiwanego skutku, wóczas będzie musiała całe życie spędzić w samotności. Podpowiedziałem więc, że wyjściem jest unieważnienie małżeństwa, co umożliwi wstąpienie w powtórny związek sakramentalny (a tylko takie, najwyraźniej, autorka wątku uznaje) i życie w pełnej, bożej rodzinie.
Tak więc ma się do tematu wątku/problemu autorki czy nie ma??
Skoro uważasz, że nie ma sensu dyskutować o czymś to nie dyskutuj. Proste. Ale dlaczego zabraniać innym? Przecież jeśli mój wpis okazałby się zupełnie nieinteresujący i bez sensu, zostałby wówczas po prostu zignorowany. Ale sprawa nie jest taka prosta, bo to jest styk Państwo-Kościół i wielu, nawet katolików, uważa, że Sejm nie jest miejscem na takie odniesienia. Podobnie jak wielu (chyba więcej) katolików uważa, że szkoła nie jest od katechezy. Tak więc sens dyskutować chyba jest, a od dyskutujących powinno zależeć czy i o czym będą dyskutować. Tymczasem moderacja w swej nadgorliwości tnie i tnie. A niedługo dostanę bana za "trollowanie"
|
Śr kwi 23, 2014 10:26 |
|
 |
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
Jajko napisał(a): Skoro uważasz, że nie ma sensu dyskutować o czymś to nie dyskutuj. Proste. Ale dlaczego zabraniać innym? Przecież jeśli mój wpis okazałby się zupełnie nieinteresujący i bez sensu, zostałby wówczas po prostu zignorowany. Ale sprawa nie jest taka prosta, bo to jest styk Państwo-Kościół i wielu, nawet katolików, uważa, że Sejm nie jest miejscem na takie odniesienia. Podobnie jak wielu (chyba więcej) katolików uważa, że szkoła nie jest od katechezy. Tak więc sens dyskutować chyba jest, a od dyskutujących powinno zależeć czy i o czym będą dyskutować. Tymczasem moderacja w swej nadgorliwości tnie i tnie. A niedługo dostanę bana za "trollowanie" Moderacja wyraziła sie jasno, że Twoj wpis w takiej postaci (a nie tej pierwotnej) byłby trollingiem w wątku "Kanonizacja Jana Pawła II". Pewnie w innym wątku i w innym dziale, takim trollingiem mógłby nie być.
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
Śr kwi 23, 2014 11:05 |
|
|
|