Autor |
Wiadomość |
CzłowiekBezOczu
|
 Re: Uwagi do moderacji II
Ratunku. Ile razy wchodzę na forum to mam takie coś. Masz trzy prywatne wiadomości. Jak to usunąć ? Wszystkiego już próbowałem.
|
Pn gru 27, 2010 23:37 |
|
|
|
 |
Johnny99
|
Hmm, moze je po prostu przeczytać?
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Pn gru 27, 2010 23:38 |
|
 |
Elbrus
|
CzłowiekBezOczu napisał(a): Ratunku. Ile razy wchodzę na forum to mam takie coś. Masz trzy prywatne wiadomości. Jak to usunąć ? Wszystkiego już próbowałem. A próbowałeś je odczytać? Możesz też je zaznaczyć, wybrać jedną z trzech opcji i kliknąć Przejdź (w prawym dolnym rogu): - Zaznacz/odznacz jako ważne- Usuń zaznaczone- Przenieś zaznaczone do Saved messages
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
Ciemny lut to skupi. (Bardzo Wielki Elektronik)
|
Pn gru 27, 2010 23:39 |
|
|
|
 |
CzłowiekBezOczu
|
Johnny Za bardzo Cię cenię żeby dyskutować. Peace.
|
Pn gru 27, 2010 23:44 |
|
 |
CzłowiekBezOczu
|
Próbowałem otwierać ale nic to nie pomaga. Może to faktycznie wina grzechu z jedną laską.
|
Pn gru 27, 2010 23:49 |
|
|
|
 |
kenfollett
zbanowany na stałe
|
Geonides napisał(a): Zwracam się z uprzejmą prośbą o przyjrzenie się stronie 24 oraz 25 wątku Homoseksualizm. Wydaje mi się, że Panu norman43 przydałoby się parę dni odpoczynku na spokojne przemyślenie stwierdzenia: "ilość nie znaczy jakość". Wspaniała ta moderacja!!!! Kiedy ja napisałem, że islamskich fundamentalistów (czytaj: terrorystów), należy bezwględnie wysyłac na łono Mahometa (eliminować), to dostałem ostrzeżenie i bana. Natomiast norman nazywający Kamyka pederastą dalej sobie siedzi bezkarnie. Pogratulować moderacji wspaniałego poczucia humoru i manipulowania wyciętymi postami (patrz komentarz jotki odnosnie mojego posta).
|
Wt gru 28, 2010 8:18 |
|
 |
CzłowiekBezOczu
|
Dziękuję za podpowiedzi. Okazało się że miałem skrzynkę zapchaną i nowe ostrzeżenia się nie mieściły 
|
Wt gru 28, 2010 8:36 |
|
 |
jo_tka
|
Do kenfolleta i zaangażowanych w dyskusję: norman jest zbanowany od wczoraj.
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Wt gru 28, 2010 11:27 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Czy można prosić na przyszłość o reakcję na kwiatki takiej, jak w wątku od viewtopic.php?p=571993#p571993? leunamme888 napisał(a): A sama się wykastruj jędzo. To do małego_kwiatka. W racje nie wnikam, chodzi o formę.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Śr gru 29, 2010 14:38 |
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
Ja mam wrażenie, że moderacja po prostu świętuje, mniej więcej od Wigilii. I nic nie mówię, bo w końcu ma prawo, jak każdy. Tylko, że to wykorzystują różne osoby głosząc kult Szatana na forum na przykład. Nic to. Przyjdzie Saxon i zrobi porządek. Wesołych Świąt 
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
Śr gru 29, 2010 14:50 |
|
 |
ToMu
|
Od posta viewtopic.php?p=572401#p572401 słownictwo niejakiego leunamme888 jest poniżej krytyki. Cytuj: I przeczytaj to dziewucho, bo tyczy się to i Ciebie pod adresem Marii-Magdaleny Ripostę Marii Cytuj: Lum888 lecz się, (...) jestem w stanie zrozumieć. Ale pan z 888 w nicku nie daje za wygraną: Cytuj: Skąd się bierze taki kolaborancki śmieć? A co z § I pkt 4 regulaminu? Drugi raz zwracam uwagę na kolesia (poprzednio - 2 posty wyżej) który najwyraźniej obecność na niniejszym forum wykorzystuje głównie do obrażania i lżenia innych  Chyba się tu męczy. Pomożecie? 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
|
Śr gru 29, 2010 16:20 |
|
 |
ToMu
|
Edytować się nie da, więc piszę osobno. Dziękuję za szybką reakcję, nie wiem komu jeszcze. Ban na stałe 
|
Śr gru 29, 2010 16:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ja bym poprosił moderację o spojrzenie na wątek: Ks. St. Małkowski - wybitny Polak i kapłan viewtopic.php?f=2&t=27150
|
Śr gru 29, 2010 18:09 |
|
 |
ToMu
|
A konkretnie viewtopic.php?p=572521#p572521 - jakoś dziwnie podobne do usera, który już dzisiaj został zbanowany.
|
Śr gru 29, 2010 20:03 |
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
Dziękuje za interwencję i proszę o kolejną. W tematach o katastrofie smoleńskiej i Radiu Maryja, praktycznie nie da się dyskutować z uwagi na off-topy wprowadzane tam wciąż i od nowa przez te same osoby.
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
Cz gru 30, 2010 16:34 |
|
|
|