Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
Soul33
Moderator
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
To raczej nie ma związku. A czym ten problem się objawia?
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Cz cze 30, 2016 11:52 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Po prostu nie ma opcji: kopiuj adres img (kiedyś miałam taka moziwość), a jest kopij adres obrazka, który po skopiowaniu jest linkiem a nie obrazkiem. W sumie to nie jest mi ta opcja niezbędna, bo już mnie to nie bawi. Minął okres fascynacji tym "gadżetem". Chyba wydoroślałam  .
|
Cz cze 30, 2016 15:46 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Taki adres obrazka wystarczy tylko wkleić pomiędzy tagi img. W ten sposób:
[img]adres_obrazka[/img]
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Cz cze 30, 2016 15:49 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tak własnie próbowałam i nie wkleja się. Pojawia się informacja, ze adres niewłasciwy. Na prawdę nie jest to mi do zbawienia koniecznie potrzebne  .
|
Cz cze 30, 2016 16:08 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Adres musi być kompletny i wskazywać na plik graficzny. Czyli np. taki: Kod: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/09/Bekanntmachung_General_Government_Poland_1942.jpg Jego wklejenie za pomocą [img] da efekt: 
|
Cz cze 30, 2016 17:06 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Yarpen_Zirgin napisał(a): Czyli np. taki:
Ok, skoro chcesz mi pomóc mimo wszystko, to powiedz mi, który z wyrazów adresu wskazuje na plik graficzny https://www.bing.com/images/search?q=ob ... ajaxhist=0wklejony w img powoduje, że pojawia się na czerwowo: obraz obrazka jest ... jakis tam i niemozliwy do wklejenia. Natomiast klikając prwym przyciskiem myszy na obrazek i kopiuj adres obrazu: http://3.bp.blogspot.com/-pWmzayPNJAY/T ... ikachu.png wklejony w img wygląda tak: [img]http://3.bp.blogspot.com/-pWmzayPNJAY/T2znSM3NbcI/AAAAAAAAAoM/xgwCt5CU45o/s1600/Pikachu.png[img] Niektóre obrazki natomiast wklejane ostatnim sposobem wklejają sie jak obrazki i dlatego nie mam pojęcia od czego to zależy.
|
Cz cze 30, 2016 17:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A nie pokazał ci się tam napis: "Obrazki mogą mieć maksymalnie 600 pikseli szerokości"? W takim przypadku skrypt forum, mimo prawidłowego adresu, nie pokaże obrazka.
|
Cz cze 30, 2016 17:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Yarpen_Zirgin napisał(a): A nie pokazał ci się tam napis: "Obrazki mogą mieć maksymalnie 600 pikseli szerokości"? W takim przypadku skrypt forum, mimo prawidłowego adresu, nie pokaże obrazka. Fakt, był taki napis, ale kiedyś wklejałam każdy obrazek, a teraz okazuje się, że prawie każdy obrazek jest większy niż 600 pikseli. Dlatego myślałam, że cos jest nie tak z tym moim wklejaniem.
|
Cz cze 30, 2016 17:37 |
|
 |
Marek_Piotrowski
|
Mam ciekawy komunikat w nagłówku forum: "0 nowych wiadomości, Nieprzeczytane wiadomości: -1" Tak! Minus jeden! Czyżbym przeczytał o jedną wiadomość więcej niż dostałem? 
_________________ pozdrawiam serdecznie Marek
|
Cz cze 30, 2016 19:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tak się czasem zdarza. Wystarczy wysłac do siebie wiadomość i ją odebrać, a ten komunikat zniknie.
|
Cz cze 30, 2016 19:51 |
|
 |
Marek_Piotrowski
|
Dzięki, zadziałało! (tak jak obiecałem, bez "brawo"  ) Myślę, że to powstaje wówczas, gdy ktoś wyśle do kogoś wiadomość, po czym ją skasuje przed odebraniem przez adresata.
_________________ pozdrawiam serdecznie Marek
|
Cz cze 30, 2016 20:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Marek_Piotrowski napisał(a): Dzięki, zadziałało! (tak jak obiecałem, bez "brawo" )  tak trzymać Marek_Piotrowski napisał(a): Myślę, że to powstaje wówczas, gdy ktoś wyśle do kogoś wiadomość, po czym ją skasuje przed odebraniem przez adresata.
możliwe.
|
Cz cze 30, 2016 21:15 |
|
 |
Andy72
|
JedenPost usilnie reklamuje narkotyki
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
So lip 02, 2016 14:00 |
|
 |
JedenPost
|
Kupujcie, kupujcie!
A tak serio - Andy'emu chodzi o to, że w temacie o Urokach śmierci piszę o podobieństwach NDE i doświadczeń psychodelicznych oraz o badaniach nad wykorzystaniem psychodelików w terapii lęku u chorych w fazie terminalnej.
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
So lip 02, 2016 14:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Właśnie. Natomiast Andy usilnie reklamuje swoje prywatne fantazmaty jako drogę uniwersalną dla każdego śmiertelnika, tzn. że każdy ma cierpieć i się wstydzić. Andy, ja ciebie bardzo proszę – oflaguj się jako satanista albo ktoś, bo z chrześcijańską miłością, z miłosierdziem twoja postawa nie ma wspólnego NIC.
|
So lip 02, 2016 15:32 |
|
|
|