Autor |
Wiadomość |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
 Re: Uwagi do moderacji II
Proszę przyjrzeć się użytkownikowi Kamala w temacie o Prezydencie Komorowskim, na tej i następnej stronie. viewtopic.php?f=37&t=26712&start=570
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
Pt gru 31, 2010 13:04 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
O dziekuje, maly_kwiatku.
A przy okazji prosze zwrocic uwage na "merytoryczne" odpowiedzi malego_kwiatka, jak i na ow "poemat", ktory wlasnie on wkleil do tego watku.
Szczesliwego Nowego Roku zycze calej moderacji i wszystkim uzytkownikom!
|
Pt gru 31, 2010 13:35 |
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
No właśnie, a to co pisze mściciel w tym temacie, to jest zgodne z regulaminem? viewtopic.php?f=9&t=26857&start=285I pytanie ogólne do moderacji: Czy moderacja czyta forum z własnej inicjatywy, czy trzeba koniecznie takie wątpliwości zgłaszać jako "uwagi do moderacji" by nastąpiła ewentualnie jakaś interwencja?
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
Pt gru 31, 2010 14:47 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jestem rozczarowana. Moim zdaniem więcj zła i przepychanek można znaleźć na forum portalu wiara.pl niż rzeczy budujących, dążcych ku dobru. Czego można się spodziewć po necie? Mnie to nie służy. Byłabym wdzięczna gdyby mi ktoś z moderacji powiedział jak mam zlikwidować konto. Nigdy tego nie robiłam, nie wiem jak się do tego zabrać.
Pozdrawiam
|
Pt gru 31, 2010 15:56 |
|
 |
szumi
Moderator
|
maly_kwiatek napisał(a): I pytanie ogólne do moderacji: Czy moderacja czyta forum z własnej inicjatywy, czy trzeba koniecznie takie wątpliwości zgłaszać jako "uwagi do moderacji" by nastąpiła ewentualnie jakaś interwencja? Czyta. Nie mniej: nie zawsze każdy moderator jest. Nie każdy detal można zauważyć czytając masę postów.
_________________ Η αληθεια ελευθερωσει υμας...
Veritas liberabit vos...
Prawda was wyzwoli...
(J 8, 32b)
|
Pt gru 31, 2010 16:21 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Gdzie można zgłosić zażalenie na te chole...ne dzwony w reklamie? Znoszę je pokornie od kilku miesięcy, ale ostatnio częstotliwość nasiliła się tak, że posta spokojnie napisać nie można bo nawet odświeżenie strony nie pomaga...
|
Pt gru 31, 2010 17:51 |
|
 |
szumi
Moderator
|
Już było zgłaszane tutaj na forum: viewtopic.php?f=18&t=25030
_________________ Η αληθεια ελευθερωσει υμας...
Veritas liberabit vos...
Prawda was wyzwoli...
(J 8, 32b)
|
Pt gru 31, 2010 18:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A, dziękuję, nie widziałem adresu email. Napiszę tam, może pomoże...
|
Pt gru 31, 2010 18:38 |
|
 |
jo_tka
|
Mały kwiatku: Ciebie szczególnie proszę o NIE zgłaszanie uwag tą drogą. Jeśli już, to jest możliwość wysłania zgłoszenia. Wykrzyknik w prawym rogu postu. Co do dzwonów: nie mamy na nie wpływu. Niestety. 
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
So sty 01, 2011 16:40 |
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
jo_tka napisał(a): Mały kwiatku: Ciebie szczególnie proszę o NIE zgłaszanie uwag tą drogą. Jeśli już, to jest możliwość wysłania zgłoszenia. Wykrzyknik w prawym rogu postu. Co do dzwonów: nie mamy na nie wpływu. Niestety.  Jo-tka, dziękuję za informację. Odczytałem ją. Z wykrzykników będę korzystał, w razie potrzeby. Oby jak najrzadziej. A dzwony mnie się podobają. Przypominają o chrześcijańskim charakterze forum.
|
So sty 01, 2011 16:55 |
|
 |
saxon
|
Jakby co, to już "wróciłem" 
|
Pn sty 03, 2011 11:23 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
1. Tak zauważyłem, u niejakiego Fratera, w profilu dopisek (jak u zbanowanych) - "na cenzurowanym". A cóż to?  2. viewtopic.php?f=37&t=27178&start=30 - od ok połowy 2 strony się off-top robi... Nie chciałbym żeby temat zamknięto, ale czy mogę prosić o delikatne zwrócenie uwagi?
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Śr sty 05, 2011 18:13 |
|
 |
saxon
|
Ad 1 - to oznacza tzw. "ostatnią szansę"  Ad 2 - mam nadzieję, że moderator zwróci na to uwagę
|
Śr sty 05, 2011 23:13 |
|
 |
Kamyk
|
Wydaje mi się, że ten krótki offtop sam się skończył, i nie wiem, czy interwencja moderatorska jest w tej chwili potrzebna
|
Cz sty 06, 2011 22:32 |
|
 |
arcana85
|
Myślę że zamknięcie tematu to zbyt restrykcyjne działanie: viewtopic.php?f=37&t=27266Upomnienie czy wykasowanie offtopu zapewne by się przydało ale w tym drugim wątku nie ma ankiety a to było głównym powodem założenia przezemnie tematu. (choć fakt że nie wiedziałem o tamtym temacie założónym zaledwie 5 godzin wcześniej) Poza tym oba watki choć w temacie spisu dotykają innych zagadnień (jeden dotyczy metodologii drugi przewidywanych wyników) Chyba że dało by się w jakiś sposób scalić oba wątki - np do tego wczesniejszego wstawić ankietę. Choc nie wiem czy jest to tchnicznie wykonalne. Pozdrawiam arcana85
_________________ [b]Galatów 3:20 " Pośrednika jednak nie potrzeba, gdy chodzi o jedną osobę, a Bóg właśnie jest sam jeden"[/b] "Gdy mądry spiera się z głupim, ten krzyczy i śmieje się; nie ma pojednania"
|
So sty 08, 2011 13:31 |
|
|
|