Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt sie 12, 2025 13:07

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 498  Następna strona
 Wzajemne uwagi - między użytkownikami 
Autor Wiadomość
Moderator

Post Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Wszystko jest jasno wyjaśnione.

A tutaj wyżej znowu twierdzisz, że ostrzeżenie przyznane zostało z innych przyczyn niż podałem w uzasadnieniu.

Oczywiście nie za tę jedną rozmowę, tylko za częste takie zagrywki i to od dłuższego czasu.

~ Pink Floyd, "Hey you"

Pn maja 26, 2014 22:57

Czyli nawet nie można uważać, że zostało się niesprawiedliwie potraktowanym i tego wyrazić????!!!!

Proponuję dopisać punkt do regulaminu:

Wszelka krytyka działań moderacji jest zakazana i będzie skutkowała banem.

Wówczas wszystko byłoby jasne.

Pn maja 26, 2014 22:58
Moderator

Przecież nic takiego nie wyrażałeś. Wyrażasz natomiast, że przyczyny były inne, niż były faktycznie.

~ Pink Floyd, "Hey you"

Pn maja 26, 2014 23:03

No bo były! Chyba, że twierdzisz iż WIESZ LEPIEJ co miałem na myśli! Medieval zdaje się chciałby dopisać punkt do regulaminu, że każdorazowe użycie słowa 'bóg' wymaga podania imienia tego boga oraz panteonu, z którego pochodzi, zaś używanie słowa 'bóg' w formie ogólnej jest niedopuszczalne. Medieval twierdzi wręcz otwarcie, że "Nie ma czegoś takiego jak "każdy bóg"". :o
Akruk zresztą pierwszy podniósł, że mareta ostrzeżenia w niemal identycznej sytuacji nie dostała. No ale tam mody wiedziały przecież, że mareta miała na myśli zwykłego, szeregowego szatanka, no a ja jakiegoś tam boga na myśli mieć nie mogłem i cały czas myślałem o Jahwe czy Jezusie. Dziwny brak równowagi, nie sądzisz?

Uważam, więc, tak jak napisałem powyżej, że zostałem potraktowany bardzo niesprawiedliwie. Co chyba uzasadniłem, a i nie tylko ja zauważyłem. No a Twoje ostatnie ostrzeżenie jest kuriozalne. Mam chyba prawo uważać, że powody nękania mnie są inne niż ich oficjalne uzasadnienie? Czy też nie można tak uważać? I tego wyrażać? Gdybym jeszcze kogoś obraził, nawrzucał modowi, powiedział co o nim myślę, przeklinał czy może sugerował niedorozwój umysłowy, to bym jeszcze zrozumiał. A ja, grzeczniutko. I za to mam ostrzeżenie...Ja wiem, byście woleli żebym wybuchł i mięsem rzucił... a potem byście powiedzieli: ten Jajko to zwykły cham i prostak był, musieliśmy go wywalić, bydła tu nie chcemy.... ale sorki, nie ma szans :D

Pn maja 26, 2014 23:14

Post Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Jajko napisał(a):
Chyba nikt nie zaprzeczy??!!

Oczywiście, że zaprzeczy, ja zaprzeczam - nie jesteś zainteresowany absolutnie niczym poza obrażaniem i dworowaniem sobie z religii i wierzących, plus zamieszczaniem "niewygodnych" newsów na temat Kościoła.

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Wt maja 27, 2014 11:12
Poniewaz ja traktuje wypowiedzi @Jajka smiertelnie powaznie i serio, to przyznaje mu racje. @Jajko jest zainteresowane tylko PROBLEMAMI zwiazanymi z religia. Dyskusje rzeczowe go nie interesuja.

Wt maja 27, 2014 11:18

A to o problemach nie można dyskutować rzeczowo? Bo mnie się wydaje że można. Tylko mało kto tego chce, bo większość woli problemy przemilczeć.

Wt maja 27, 2014 11:32
Mozna. Ale trzeba to robic.
Nie kazdy to potrafi. Niektorzy maja .... antywirusa na rzeczowe informacje o Kosciele.

Wt maja 27, 2014 11:42
Kael napisał(a):
@Jajko jest zainteresowane tylko PROBLEMAMI zwiazanymi z religia. Dyskusje rzeczowe go nie interesuja.
:o Więc zdaniem Kaela dyskusje o problemach nie mogą być rzeczowe, rzeczowe mogą być tylko "dyskusje" polegające na słodkim miziu-miziu. Broń Boże, aby mówić przy tym o problemach! Zawsze mi się wydawało, że dyskusja zachodzi wtedy, kiedy strony się różnią co do poglądów i że to właśnie problemy wymagają dyskusji. Ale co ja tam wiem...

Wt maja 27, 2014 12:17
A @akruk przeczytal i zrozumial moj wpis bezposrednio przed jego?

Wt maja 27, 2014 12:48
Chyba nie, @akruk ma z kolei antywirusa na te wpisy katolików, z którymi musiałby się zgodzić :D

Wt maja 27, 2014 12:54
MARIEL napisał(a):
Chyba nie, @akruk ma z kolei antywirusa na te wpisy katolików, z którymi musiałby się zgodzić :D
Nie chce mi się szukać wpisów, kiedy się z tobą zgadzałem. Wyszukiwarka na forum jest niewygodna.

Wt maja 27, 2014 13:46
akruk napisał(a):
Wyszukiwarka na forum jest niewygodna.

http://bit.ly/1puwu0V

-- tak wiem, ich brak prywatności jest wkurzający... ---

Wt maja 27, 2014 14:29
brunero napisał(a):
Zglaszam naruszenie regulaminu przez uzytkownika akruk w watku "idziemy na wybory", protekcjonalny i poniżający ton wypowiedzi.

To jeszcze ja:

MARIEL napisał(a):
@Johnny, Ty chyba się upiłeś tymi siedmioma procentami :D My - mamy - im - ją - dawać?
Jacy Wy i co dawać?

Zgłaszam naruszenie regulaminu przez użytkowniczkę MARIEL w wątku "idziemy na wybory", niekulturalny i poniżający ton wypowiedzi.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tłumacząc z gaazkamowego na polski: @brunero, wydaje mi się, że przesadzasz z tym zgłoszeniem. Ale w sumie po co ja się wtrącam...? :co:

Ah, i żeby nie było, to absulutnie moim zamiarem nie było oskarżanie Mariel o cokolwiek :)

Wt maja 27, 2014 14:37

Nękana to powinna się czuć moderacja - nękana przez użytkownika Jajko.
Jajko chciałby być traktowany wyjątkowo, moderacja jest ciągle "wzywana do tablicy", bo Jajko znowu czegoś nie zrozumiał. Wciąż musimy coś tłumaczyć, wyjaśniać; zdaje się, że żaden inny użytkownik nie robi tyle szumu w okół własnej osoby, żadnemu z użytkowników nie musimy poświęcać tyle czasu co użytkownikowi Jajko.

Wt maja 27, 2014 18:07
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 498  Następna strona