Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
| Autor |
Wiadomość |
|
JTKirk
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
James Tiberius Kirk melduje, że pomyślnie wykonał misję. Jego usługi nie są już dłużej potrzebne. Od teraz będzie pisał już tylko pod swoim starym i prawdziwym nickiem. Patrz w stopce niżej. Resztę będziemy wyjaśniać z czasem. A jego schizofreniczne alter ego niedługo odleci w bezkresy galaktyki. PS: Trochę wyjaśnień na początek poniżej: viewtopic.php?p=916862#p916862
Ostatnio edytowano N sie 14, 2016 20:08 przez JTKirk, łącznie edytowano 1 raz
|
| N sie 14, 2016 20:02 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Zebys sie nie zdziwil....
|
| N sie 14, 2016 20:04 |
|
 |
|
JedenPost
|
viewtopic.php?f=46&t=38234sądzę, że w oczywisty sposób kłania się punkt 4 Regulaminu
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
| Pn sie 15, 2016 18:32 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Słuchajcie, zróbcie coś z Andym, bo jemu szajba już zupełnie odbija, za przeproszeniem, i za chwilę zacznie zachwalać pogromy, że to nic złego nie było, a w ogóle to wina zamordowanych, że preteksty dawali. Jak on jest naszym agentem i ma za zadanie ośmieszać trolle moskiewskie, albo zająć tę niszę, żeby inny troll się nie wcisnął – niech sobie będzie, ale on zaczyna iść pod rękę z ludobójcami.
|
| N sie 21, 2016 7:36 |
|
 |
|
Andy72
|
ładnie donosić do moderacji? Wystarczy powiedzieć że polityka Izraela się mi nie podoba, by być uznanym za ludobójcę?
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
| N sie 21, 2016 7:38 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Owszem, ładnie. To się nazywa: pilnowanie porządku.
|
| N sie 21, 2016 7:41 |
|
 |
|
JedenPost
|
ErgoProxy napisał(a): Słuchajcie, zróbcie coś z Andym, bo jemu szajba już zupełnie odbija, za przeproszeniem, i za chwilę zacznie zachwalać pogromy, że to nic złego nie było, a w ogóle to wina zamordowanych, że preteksty dawali. Już to w sumie swego czasu robił, przytaczając jakieś śmieciowe "objawienia".
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
| N sie 21, 2016 9:06 |
|
 |
|
Dariusz-555
|
 Re: Jaki jest Prezydent Duda?
[post przeniesiony - s33]
zadanie domowe dla Solula 33 . ile jest w powyzszych trzech postach o Andrzeju Dudzie , bo to watek o nim . wg mnie ZERO . a wg Ciebie drogi Soul 33 ?
watek jest - jaki jest Duda . a tu czytamy o spotkaniu Tusk-Jarkacz , o demontazu jakiejs instytucji , a to znowu o kwotach operacyjnych na opolszczyznie . . . .
|
| Pt wrz 02, 2016 9:12 |
|
 |
|
Soul33
Moderator
|
 Re: Jaki jest Prezydent Duda?
Nie przypominam sobie, abym wlepił ostrzeżenie tylko i wyłącznie za sam offtop. Czasem rozmowy schodzą na inny temat i uważam, że moderator powinien podchodzić do tego z rozsądkiem, aby nie przerywać użytkownikom merytorycznych dyskusji. Czyli powinno się pisać na temat wątku lub przynajmniej na temat toczącej się rozmowy.
Zupełnie innym przypadkiem jest offtop, który wziął się zupełnie znikąd i do tego jeszcze stanowi prowokację.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
| Pt wrz 02, 2016 11:49 |
|
 |
|
gaazkamm
|
viewtopic.php?p=920965Ja rozumiem, że spam był w stopce trzeciego postu z rzędu, ale usuwać cały topic z tego powodu? Czy pytanie "co sądzicie o cenzopapie" się nie kwalifikuje do tego forum? Pytanie może troszkę prymitywne, ale on-topic...? //chyba, że ktoś wywietrzył prowokację...? Ale wtedy to może raczej właściwsze byłoby poczekanie, czy podejrzenia prowokacji się sprawdzają, i jeśli tak, to dopiero zamknięcie wątku?//
_________________ Także http://forum.wiara.pl/search.php?author=gaazkam&submit=Szukaj
|
| Pn wrz 12, 2016 10:04 |
|
 |
|
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
to cały został usunięty? http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?f=22&t=36790Moim zdaniem topic jest i ma się, jak miał do tej pory
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
| Pn wrz 12, 2016 11:12 |
|
 |
|
krzysiekniepieklo
|
 Czy kneblowanie jest formą dyskusji?
Czy kneblowanie jest formą dyskusji? Ja Jestem Drogą – 1. knebel Brama - 2. knebel Eucharystia dla wszystkich - 3. Knebel Te posty chociaż zostały. Teraz post „Kto odpuszcza grzechy, Duch Święty czy człowiek?” został usunięty bez śladu i nawet nie poinformowano mnie dlaczego. Wygląda na to, że krzyśkaniepieklo się przestraszyli, bo nie potrafią odpowiedzieć na moje argumenty
|
| Pt wrz 16, 2016 18:41 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Forum to nie jest blog. Takie teksty zamieszczaj sobie w pamiętniku, na portalach społecznościowych czy blogu, a nie forum.
|
| Pt wrz 16, 2016 21:02 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Juz nie wiem, gdzie pisac. Prosze sie temu przyjrzec viewtopic.php?p=922129#p922129
|
| Wt wrz 20, 2016 14:42 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Musze napisac ze przestaje zagladac na forum z uwagi na natretne reklamy. To co sie dzieje z reklamami przekracza wszelkie normy przyzwoitosci. Nie wiem kto tak je ustawia i nie chce wiedziec, ale swiadczy to jedynie o czyjejs pazernosci.
|
| N wrz 25, 2016 9:41 |
|
|
|