Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt wrz 12, 2025 22:00

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 437  Następna strona
 Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji 
Autor Wiadomość
Post Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
O jakich reklamach mówisz? Ja nie mam zadnych. Ustawiłam sobie ad blocka i spokój.

N wrz 25, 2016 9:53
Mamy nowego goscia na forum, ktory nieswiadomie, badz ... swiadomie ignoruje regulamin.

Nickiem tez.
viewtopic.php?p=923272#p923272
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Samael_(imię_demona)

Cytuj:
7. Login i/lub podpis użytkownika nie może naruszać regulaminu forum. Nie może on zawierać imion Bożych lub nazw demonów, jak również imion, które są uważane za święte w jakiejkolwiek religii. W przypadku rejestracji loginu sugerującego status osoby duchownej lub zawierającego imię i nazwisko osoby powszechnie znanej Administrator zażąda udostępnienia danych umożliwiających potwierdzenie tożsamości. Odmowa ich udostępnienia spowoduje skasowanie konta. Sprawdzenie tożsamości dotyczy również tych, którzy mając login neutralny podają się za takie osoby w treści napisanych wiadomości.

Pn wrz 26, 2016 19:37
Moderator

Chyba masz rację

Pn wrz 26, 2016 20:29
Zobacz profil WWW

Otrzymałem od niejakiego medievala kuriozalną wiadomośc na priv:

Cytuj:
Obraźliwe wypowiedzi pod adresem "żołnierzy wyklętych".
REGULAMIN FORUM WIARA.PL
§ I: Zasady ogólne:
4. Zabrania się wypowiedzi o charakterze obraźliwym,
§ II: Prawa i obowiązki użytkownika:
4. Na forum zabrania się:
- łamania prawa;
- wypowiedzi wulgarnych, obraźliwych, ośmieszających lub poniżających;

Oczywiście jakiegokolwiek przykładu "żołnierza wyklętego", który by się poczuł obrażony wpisem pilastra, medieval nie przytoczył.

Bo przecież i nie o to chodzi. Medieval najwyraźniej odebrał od przełożonych polecenie, aby pilastra się z forum pozbyć i teraz konsekwentnie je realizuje. Dokładnie tak samo było z niejakim "roburem" na "katoliku"

Niech się zatem medieval nie krepuje, nie kryguje i nie udaje, tylko po prostu pilastra zbanuje.

?Będzie mógł wtedy dumnie zameldować o wykonaniu zadania. :)

Jest inaczej - Blog człowieka leniwego

N paź 09, 2016 20:15
Pilaster ma wysokie mniemanie o sobie, zbyt wysokie. Pilaster nie jest pępkiem świata i nie zagraża suwerenności kraju, tudzież nie zagraża temu portalowi, aby chciec go za wszelką cenę stąd wykopać.
Pilaster chyba powinien zobaczyć belkę w swoim oku, miast zajmować się drzazgą w oku bliźniego.
Po pierwsze: niestosowne jest oskarżanie nieobecnych (tu moderatora z innego forum).
Po drugie: w stosunku do owego moderatora to zwykłe oszczerstwo
Po trzecie: mimo, że z poglądami politycznymi m_m nie jest mi po drodze, to widzę, że nie wiąże on sporów politycznych z moderowaniem. Gdyby było inaczej, na pewno już nie raz dostałabym osta, jeśli nie bana, a jednak nie dostałam.
Reasumując:
Pilaster zieje nienawiścią do PiSu, że aż robi się niedobrze nawet mnie, której z PiSem kompletnie nie jest po drodze.

N paź 09, 2016 20:32

Helenka napisał(a):
Pilaster ma wysokie mniemanie o sobie, zbyt wysokie..

Zaraz się przekonamy, czy faktycznie jest ono zbyt wysokie :) Jeżeli okaże się że Helenka ma rację, pilaster chętnie to przyzna. :)

Cytuj:
Pilaster zieje nienawiścią do PiSu,

Owszem, można to tak określić. Trudno pilastrowi inaczej traktować organizację, która ma na celu totalne zniszczenie i zgnojenie kraju w którym pilaster mieszka i doprowadzenie go do poziomu Ukrainy czy Białorusi, a w dodatku ten swój plan konsekwentnie i z determinacją realizuje. :-(

Tak jak w III Rzeszy obowiązkiem każdego przyzwoitego Niemca było zwalczanie rządów NSDAP, a obowiązkiem każdego przyzwoitego Rosjanina było zwalczanie ZSRR,tak dzisiaj obowiązkiem każdego przyzwoitego Polaka jest zwalczanie PIS. :(

N paź 09, 2016 20:42
Dolacze do Helenki: nie wierze w zadnych przelozonych medievala, ktorych sobie pilaster wymyslil.
Medieval ma przekonania jakie ma, tak jak pilaster ma jakie ma, bez przelozonych (no chyba, ze pilaster ma jakiegos???)
Po co pilaster przegina? Zeby poczuc sie (wydumana) ofiara PiSu?

N paź 09, 2016 20:46
pilaster napisał(a):
Zaraz się przekonamy, czy faktycznie jest ono zbyt wysokie Jeżeli okaże się że Helenka ma rację, pilaster chętnie to przyzna.

Mogę zapewnić Pilastra, że gdybym była moderatorem, Pilaster dostałby ode mnie bana za język nienawiści, za personalne obraźliwe odnoszenie się do mających inne poglądy (tu m_m jest o niebo wyżej Pilastra, bo odnosi się z szacunkiem), wreszcie za oszczerstwa i pomówienia.

N paź 09, 2016 20:52

Kael napisał(a):
nie wierze w zadnych przelozonych medievala, ktorych sobie pilaster wymyslil.

to dlatego, że Kael i chyba też nikt inny nie przeczytała tego, co PIS (czyli konkretnie Kaczyński) w swoim programie napisał.

A poza innymi rzeczami był tam tez zawarty postulat, że PIS musi być kierowany z jednego decyzyjnego centrum i musi być w nim tylko jeden ośrodek władzy, który będzie w stanie podejmować szybko wiążące dla całego PIS decyzje i konsekwentnie wcielać je w życie.

W rezultacie otrzymujemy w internecie falę prawie identycznych memów i wypowiedzi wyznawców PIS, którzy jednocześnie wypowiadają sie na te same tematy, używając nawet jednakowych słów, ustawionych w jednakowym szyku. I jednocześnie też, jak na komendę (bo to właśnie jest na komendę) zmieniają zdanie, kiedy tylko zmieni je owo "decyzyjne centrum", tak jak właśnie zrobili to w sprawie aborcji. :-(

Zatem cokolwiek jakikolwiek genetyczny patriota napisze, czy zrobi, to zrobi tak, ponieważ takie właśnie dostał z "centrum" polecenie, a przynajmniej przyzwolenie.

N paź 09, 2016 21:00
pilaster napisał(a):
Zatem cokolwiek jakikolwiek genetyczny patriota napisze, czy zrobi, to zrobi tak, ponieważ takie właśnie dostał z "centrum" polecenie, a przynajmniej przyzwolenie.

:lol: Zdaniem Pilastra m_m przed napisaniem posta na forum konsultuje jego treść z Kaczyńskim :D.
Oj Pilaster, Pilaster, ta nienawiść najpierw zniszczy Ciebie.

N paź 09, 2016 21:16

Helenka napisał(a):
Mogę zapewnić Pilastra, że gdybym była moderatorem, Pilaster dostałby ode mnie bana za język nienawiści, za personalne obraźliwe odnoszenie się do mających inne poglądy (tu m_m jest o niebo wyżej Pilastra, bo odnosi się z szacunkiem), wreszcie za oszczerstwa i pomówienia.

Moge zapewnić, że ode mnie przynajmniej opeera by dostał. Ba, kiedyś dostawał. Ale wtedy nie preszkodziło mu to w uprawianiu "forumowej partyznatki". Mam tylko nadzieję, że tym razem zefciu nie da sie tak łatwo wciągnąć, jak ostatnim razem.

...

(Koh 3:1nn)

Pn paź 10, 2016 3:32
bert04 napisał(a):
ode mnie przynajmniej opeera by dostał. Ba, kiedyś dostawał.

Ale oskarżył innego moda ... .

Pn paź 10, 2016 4:58
Nie bronię pilastra, sam potrafi, ale nie mam przekonania o pełnym obiektywizmie M_m.....wyrazem tego jest np. totalny subiektywizm w ocenie duchownych - ci publicznie sprzyjający PiS, co najwyżej są sprowokowani przez lewactwo, krytykujący PiS to starzy, niekumaci, nie znający życia, prowadzeni na sznurku PO i lewactwa.

Nie zakrzyczy się, nie zmieni faktu, ze pośród żołnierzy wyklętych byli gorący patrioci, ale i pospolici bandyci i mordercy, choćby współcześnie takim "bohaterom" mordercom stawiano w każdym mieście pomniki, nie zmieni to faktu, że mordowali niewinne kobiety i dzieci.

Ostatnio edytowano Pn paź 10, 2016 6:47 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz

Pn paź 10, 2016 6:43
Alus napisał(a):
Nie bronię pilastra, sam potrafi, ale nie mam przekonania o pełnym obiektywizmie M_m.....wyrazem tego jest np. totalny subiektywizm w ocenie duchownych - ci publicznie sprzyjający PiS, co najwyżej są sprowokowani przez lewactwo, krytykujący PiS to starzy, niekumaci, nie znający życia, prowadzeni na sznurku PO i lewactwa.

Nie zauważyłam, aby m_m używał określenia przeciwników politycznych mianem lewactwa.

Pn paź 10, 2016 6:45
Helenka napisał(a):
Alus napisał(a):

Nie zauważyłam, aby m_m używał określenia przeciwników politycznych mianem lewactwa.

Istota nie w magicznym słówku "lewactwo", to samo można wyrazić w bardziej dyplomatyczny sposób.

Pn paź 10, 2016 6:48
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 437  Następna strona