Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz paź 09, 2025 22:09

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7463 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 498  Następna strona
 Wzajemne uwagi - między użytkownikami 
Autor Wiadomość
Post Re: Deklaracja wiary lekarzy - mam mieszane uczucia
Kael, widzę że na tym forum gdzie jesteś użytkownikiem szczególnie chronionym, nie można z Tobą rozmawiać, poruszać tego jak bronisz Platformy i dziwnym trafem Twoje opinie, poglądy zawsze skręcają w stronę interesów partii. Nie można o tym wspominać i w ogóle rozmowa z Tobą staje się niemożliwa bo większość moich wypowiedzi jest cenzurowana i kasowana, gdzie nie ma nieprzyzwoitych słów a nieprzychylne odniesienie się to tego co reprezentujesz. Skoro rozmawiać nie można z Tobą wspominając o pewnych rzeczach, nie pisz już do mnie wcale bo wolę rozmawiać z użytkownikami z którymi można rozmawiać, odnosić się do ich opinii, komentować....

Pt cze 06, 2014 11:56
Post Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
quas napisał(a):
Kael, widzę że na tym forum gdzie jesteś użytkownikiem szczególnie chronionym, nie można z Tobą rozmawiać, poruszać tego jak bronisz Platformy i dziwnym trafem Twoje opinie, poglądy zawsze skręcają w stronę interesów partii. Nie można o tym wspominać i w ogóle rozmowa z Tobą staje się niemożliwa bo większość moich wypowiedzi jest cenzurowana i kasowana, gdzie nie ma nieprzyzwoitych słów a nieprzychylne odniesienie się to tego co reprezentujesz. Skoro rozmawiać nie można z Tobą wspominając o pewnych rzeczach, nie pisz już do mnie wcale bo wolę rozmawiać z użytkownikami z którymi można rozmawiać, odnosić się do ich opinii, komentować....

@quas mozesz ze mna rozmawiac na temat tego o czym sa watki. Niestety tu piszesz o tym co ty sobie na moj temat wyobrazasz.
Na temat twoich pogladow o mnie mozesz sobie pisac w watku do tego przeznaczonym. Czyli tu.
Na temat PO tez watek jest i tam mozesz sobie pisac. Niekoniecznie o mnie.

Pt cze 06, 2014 12:47
Jak Twoje opinie zawsze skręcają w stronę interesów Platformy, to se tego nie wyobrażam. Mogę pisać czemu tak to widzę, argumentować, odnoszę się do tego.....ale z Tobą nie można pisać bo jesteś na forum wybitnie chroniona, moje wypowiedzi są cenzurowane i kasowane, więc niestety ale z Tobą dobitnie utrudnia mi się rozmowę, a nawet ją uniemożliwia.

Więc dziękuje że mi pozwalasz do siebie pisać, ale po prostu się nie da, jak z nikim innym, bo wypowiedzi są kasowane. Więc skoro ja nie nie mogę się odnosić do Twoich opinii, rozmawiać, to nie pisz do mnie, nie odnoś się do moich wypowiedzi, nie cytuj, bo mi się to uniemożliwia.

Pt cze 06, 2014 13:48
No trudno. Jezeli dla ciebie nic poza PO nie istnieje, to mnie ignoruj. Ja ci tego nie obiecam...

Pt cze 06, 2014 14:01

Cytuj:
, bo wypowiedzi są kasowane.

Tu masz racje, moje tez. Z tym, ze jestem optymista. Niebawem nowe wybory, przyjdzie Pan Prezes, to ich pogonimy! Glowa do gory niedoceniony nieszczesniku! :)

Pt cze 06, 2014 22:17
Post Re: Platforma Nieobywatelska
@Witold zapomnij o rzeczowej rozmowie z @gita. Ona tylko pluc i wysmiewac potrafi.
Pytan niewygodnych nie potrafi przeczytac i jej "dyskusja" to poprostu monolog.
Forum dyskusyjne z blogiem pomylila.

Ale przeciez to nie ona jest arogancka i chamska. Skad!
@gita zna prawo na wylot i wie, ze chwilowy byle "kandydat-na-premiera-jak-wygramy-wybory" ma prawo niezbywalne do przemawiania w Sejmie RP. Ale tylko kiedy rzadzi PO. Jak wygra PiS, to kazdego takiego kijem wygonimy! Wtedy to bedzie prawo i sprawiedliwosc!

@gita, dziekuje za lekcje, ktorej mi udzielilas. Jest to wrecz bezcenna wiedza o ludziach. Tyle lat zyje, a ciagle swiat mnie zadziwia. Dus sie dalej swoja nienawiscia.

Śr lip 02, 2014 20:12
Post Re: Platforma Nieobywatelska
Przypominam Kaelowi, że tematem wątku jest:Platforma Nieobywatelska, a nie gita.
Jeśli Kael tak jest zafascynowany gitą, niech założy wątek o tym tytule.

Śr lip 02, 2014 20:19
zefciu napisał(a):
Cawilian napisał(a):
Nie osądzam bliźniego, tylko jego wypowiedzi.
Łżesz. Napisałeś o "sercu obrośniętym futrem". Podmiotem zdania było serce, a nie wypowiedź. Gdybyś napisał "Twoja wypowiedź jest debilna" - OK. Ale pojechałeś po mnie osobiście.
Czyli potwierdzasz, że do ciebie pasuje? Bo mam wrażenie, że to co sobą reprezentujesz nie jest nawet produktem jednego człowieka, skądinąd zapewne delikatnego, czułego i łagodnego, który postanowił w ten sposób wypowiadać się na forum, aby innym ludziom dać możliwość dookreślenia swoich poglądów. Nie, ja sądzę, że jest to osobowość mnoga, swego rodzaju eksperyment socjologiczny, w której uczestniczy kilku osobników prezentujących się na zmianę. Nie wyobrażam sobie nawet, że jeden człowiek mógłby być antypatycznym megalomanem, narcyzem, egocentrykiem, furiatem i paranoikiem jednocześnie.

Gdyby bowiem tak się działo, to sugerowałbym mu jak najszybszą wizytę u psychiatry. Możliwe że mielibyśmy w tym wypadku do czynienia ze schizofrenią paranoidalną¹⁾.

A zatem: upierasz się, że jesteś tożsamy z tym co piszesz, czy przyznajesz się do tego, że w rzeczywistości jesteś kimś zupełnie innym, bądź w ogóle eksperymentalnym konstruktem?

Cz lip 03, 2014 13:33
Chciałbym przypomnieć, że chrześcijaństwo nie zabrania kochać odstępów od wiary ale zabrania traktować, nie podzielających nasze zdanie, w kategorii psychopatów.

Cz lip 03, 2014 14:09
Jeszcze się nie zdeklarował, a ja uważam go roboczo za osobę delikatną, czułą i łagodną.

Cz lip 03, 2014 14:48
Cawilian napisał(a):
Nie, ja sądzę, że jest to osobowość mnoga, swego rodzaju eksperyment socjologiczny, w której uczestniczy kilku osobników prezentujących się na zmianę. Nie wyobrażam sobie nawet, że jeden człowiek mógłby być antypatycznym megalomanem, narcyzem, egocentrykiem, furiatem i paranoikiem jednocześnie.

Gdyby bowiem tak się działo, to sugerowałbym mu jak najszybszą wizytę u psychiatry. Możliwe że mielibyśmy w tym wypadku do czynienia ze schizofrenią paranoidalną¹⁾.

A zatem: upierasz się, że jesteś tożsamy z tym co piszesz, czy przyznajesz się do tego, że w rzeczywistości jesteś kimś zupełnie innym, bądź w ogóle eksperymentalnym konstruktem?

To moze faktycznie nie sadz, tylko po prostu czytaj tekst napisany?
Zaloz NAPRAWDE, a nie tylko do momentu osadzenia, ze @zefciu jest osoba delikatną, czułą i łagodną i tak z nim rozmawiaj.

Po co sie w ta cala psychologie bawisz?

Cz lip 03, 2014 14:57
Bo jestem ciekaw prawdy. Prawdy o tożsamości @zefcia

Cz lip 03, 2014 15:12
A o sobie prawde znasz?
To napisz pod ktora definicja mozesz sie podpisac....

Jezeli ktokolwiek mialby takie problemy, to myslisz ze mialby ochote poinformowac o tym nie tylko ciebie, ale takze caly internet?

Cz lip 03, 2014 15:27
Kael napisał(a):
A o sobie prawde znasz?
To napisz pod ktora definicja mozesz sie podpisac....

Jezeli ktokolwiek mialby takie problemy, to myslisz ze mialby ochote poinformowac o tym nie tylko ciebie, ale takze caly internet?
Och, ja mogę napisać o sobie dowolne rzeczy. Np., że wcale nie jestem łysy, tylko pod opieką psychiatry, z ciężką depresją (i skłonnościami do furii), uzależnieniem od komputera i podejrzeniem schizofrenii paranoidalnej. No i co z tego?

Cz lip 03, 2014 16:48
Jak to co?
Bedziemy znac prawde o tobie.

Taka sama ja ty o @zefciu, jezeli ci odpowie.

Cz lip 03, 2014 17:05
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 7463 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 498  Następna strona