Autor |
Wiadomość |
Witold
|
 Re: Uwagi do moderacji II
Witam ponownie.
Pytanie z okazji wygaśnięcia mojego bana tymczasowego (jakkolwiek tylko funkcjonalnego, bo widzę że dalej figuruję jako "zablokowany")
Jakie konkretnie specjalne chody ma na tym forum użytkownik mały_kwiatek, że w wyniku jego permamentnego donosicielstwa, czepialstwa i nieznoszenia krytyki jego własnych zachowań i wypowiedzi, dwie osoby dostały bana czasowego i a jedna - jak sądzę również z tego powodu - stałego?
Wreszcie czy na forum dopuszczalne jest krytykowanie małego_kwiatka i pisanie postów, które jemu sie nie podobają, czy też może istnieje pozaregulaminowy konwenans, że mały_kwiatek jest nietykalny i zadzierać z nim nie wolno?
Tak tylko pytam, bo takie właśnie odniosłem wrazenie.
|
Wt lip 05, 2011 9:55 |
|
|
|
 |
saxon
|
mały_kwiatek był już czasowo zbanowany w lutym po 3 ostrzeżeniach, teraz ma na koncie jedno ostrzeżenie - jak każdy otrzyma następne jeśli jego wypowiedzi będą niezgodne z regulaminem forum i zostaną zauważone przez moderację lub zgłoszone przez użytkowników
|
Wt lip 05, 2011 17:06 |
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
saxon napisał(a): mały_kwiatek był już czasowo zbanowany w lutym po 3 ostrzeżeniach, teraz ma na koncie jedno ostrzeżenie - jak każdy otrzyma następne jeśli jego wypowiedzi będą niezgodne z regulaminem forum i zostaną zauważone przez moderację lub zgłoszone przez użytkowników Owszem, otrzymałem ostrzeżenie za następujący post: viewtopic.php?f=26&p=606807#p606807I nie rozumiem, dlaczego Renata 155 się obraziła za to, że zestawiłem sobie dwa jej własne posty. Jak widać, ludzie na forum bywają drażliwi, a wrażliwość małego kwiatka na chamstwo, kłamstwo i głoszenie chwały Szatana na forum, nie jest niczym nadzwyczajnym. Najlepiej przeczytać regulamin ze zrozumieniem i po prostu do niego się stosować.
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
Wt lip 05, 2011 21:13 |
|
|
|
 |
CzłowiekBezOczu
|
Krótka piłka viewtopic.php?f=43&t=28822Naciągacz na trzydzieści złotych.
|
Śr lip 06, 2011 11:05 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ta "promocja" umieszczona jest od kilku dni, w różnych działach forum.
|
Śr lip 06, 2011 11:54 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Szanowna moderacjo Chciałbym dołaczyć do "zgłoszenia do moderacji" jakie poczynił mały_kwiatek. Otóz w temacie "Radio Maryja" forumowicz mały_kwiatek w sosób bezczelny i cyniczny manipuluje słowami i kłamie w żywe oczy. Prosze o uwzglednienie mojego zgłoszenia. pozdrawiam 
|
Śr lip 06, 2011 20:02 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: I nie rozumiem, dlaczego Renata 155 się obraziła za to, że zestawiłem sobie dwa jej własne posty. Tak z ciekawości: jaki punkt regulaminu, łamał twój tamten post? 
|
Śr lip 06, 2011 20:07 |
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
apriori napisał(a): Tak z ciekawości: jaki punkt regulaminu, łamał twój tamten post?  Nie dostałem wyjaśnienia, dlatego przypuszczam, że Renata155 poczuła się obrażona i zgłosiła ten post do moderacji, a moderacja przyznała ostrzeżenie.
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
Śr lip 06, 2011 20:10 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Przepraszam za drugi post, ale własnie trafiłem na przykład kłastwa i manipulacji małego_kwiatka Oto jego post w innym temacie: Cytuj: Liza, uważaj z deklaracjami odmawiania Różańca w trakcie jazdy samochodem. Kiedy ja napisałem w wątku Radia Maryja, że bardzo lubię to radio, bo dzięki niemu uczestniczę często we Mszy Świętej, gdy jadę samochodem, to dowiedziałem się, że usiłuję zaliczać uczestnictwo we Mszy niedzielnej przy okazji jazdy samochodem, tak, jakbym gotował zupę ogórkową viewtopic.php?f=47&t=28810&start=0Mam nadzieję, ze moderacja upomni małego_kwiatka, aby przestał kłamac i rzucac bezpodstawne oszczerstwa na innych.
|
Śr lip 06, 2011 21:14 |
|
 |
saxon
|
|
Cz lip 07, 2011 16:16 |
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
Otrzymałem po raz kolejny ostrzeżenie za korzystanie przeze mnie z mojego prawa do wolności osobistej i prawa do swobody wypowiedzi na tematy forumowe z poszanowaniem wszystkich zainteresowanych.
Piszę "po raz kolejny", gdyż raz dostałem tu ostrzeżenie i w ślad za nim bana, za moją deklarację patriotyzmu, tak jak ja go rozumiem. Podejrzewam, ze ta deklaracja nie spodobała się w owym czasie kamali i administracji, stad ostrzeżenie i ban.
Obłędne ataki na moja osobę i na Radio Maryja zostały uruchomione dlatego, że radio nadaje Msze Święte kilka razy dziennie, a ja mam okazję uczestniczyć w nich dzięki radiu i pochwaliłem ten stan rzeczy.
Administracja, zamiast wezwać konkretne osoby do powstrzymania się od ataków i insynuacji (bo insynuowano m.in. że nie mam żadnego wykształcenia, że nie mam prawa uczestniczyć w tych mszach, bo one rzekomo są tylko dla chorych, oraz że uczestnictwo we Mszy Świętej przez radio nie ma żadnej wartości), zastosowała jako środek karny wobec mnie - ostrzeżenie za odważne stwierdzenie, że Radio Maryja jest potrzebne, bo daje możliwość uczestniczenia we Mszy ludziom, którzy nie mogą uczestniczyć w niej bezpośrednio.
Już kiedyś pytałem, czy to jest portal katolicki? Dziś ponawiam to pytanie. Z Bogiem.
|
Cz lip 07, 2011 23:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
SAXON, proszę i apeluję o bardziej wnikliwą analizę wątku w wypadku, gdy wchodzi w rachubę nakładanie kar. Moderacja została bowiem chytrze wprowadzona w błąd przez agresora. humalog w dyskusji używa inwektyw ( niemal wyłącznie ). W bardzo niegrzecznej formie zwracał się do Gity, do malego_kwiatka i do mnie. Wybrnął z tego skarżąc się moderacji, że został rzekomo o coś pomówiony. Nie jest to zgodne z prawdą. To humalog pomówił mnie o to, że słucham Mszy Świętej gotując zupę ogórkową , jednak w takim kontekście ogólnym, że zarzut dotyczyć mógł raczej malego_kwiatka ( bo to na malym_kwiatku zacisnęły się szczęki humaloga, i to tak, że ofiara nie była w stanie się uwolnić ) viewtopic.php?f=36&t=13673&p=609214#p609214Jakby nie próbować zrozumieć tego, co w tym wątku wypisywał humalog - faktem jest, że nie dałam mu żadnych podstaw do tego pomówienia. Zbagatelizowałam to i okazało się to błędem, gdyż następnym krokiem humaloga było oskarżenie malego_kwiatka. SAXON, przy takim sposobie rozsądzania sporów strach pisać na tym forum. Najpierw można zostać ofiarą kogoś, kto ma wielkie poczucie misji i nic poza tym. Potem się okazuje, że nie ma metody, żeby się uwolnić od prześladowcy. Na koniec za próbę uwolnienia się z czyichś zaciśniętych szczęk można zostać ukaranym.
|
Cz lip 07, 2011 23:56 |
|
 |
saxon
|
Niestety, ale na manię prześladowczą nic nie jestem w stanie poradzić.
|
Pt lip 08, 2011 6:13 |
|
 |
jo_tka
|
Ocenzurowano śmierć  a poważnie: gdyby komuś w miejscu tego słowa wyskoczyło w poście (censored) proszę o dopisanie polskich znaków 
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
N lip 10, 2011 7:37 |
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
Proszę o przyjrzenie się tematowi: Ks dr hab Piotr Natanek
Od dłuższego czasu toczą się tam różne dyskusje, zupełnie nie związane z tematem.
|
N lip 10, 2011 12:24 |
|
|
|