Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
mareta
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Johnny99 napisał(a): Już podałem jeden cytacik. Nie spodobał się Jajeczku - spoko. Ale ja podałem. A Jajeczko nie odpowiedział dotąd nawet na jedno pytanko. Zbyt trudne, jak widać. Niestety  Chyba oprócz was, nikt już nie wie o co chodzi 
|
N wrz 07, 2014 15:37 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@Jajko, chyba cos ci sie pomylilo? Cytuj: _________________ Nie kradnę, nie zabijam, nie wierzę - jestem szczęśliwym ateistą W wolnym czasie zadaję proste pytania, na które tak wielu nie potrafi dać odpowiedzi... Na ktore ty SAM nie potrafisz znalezc odpowiedzi. Bo gdybys potrafil, to bys nie pytal....
|
Pn wrz 08, 2014 10:13 |
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
Jakieś konkretne pytanie masz na myśli czy tylko bezpodstawnie uogólniasz i pomawiasz?
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Pn wrz 08, 2014 10:17 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko napisał(a): Jakieś konkretne pytanie masz na myśli czy tylko bezpodstawnie uogólniasz i pomawiasz? Ty siebie samego pytasz? Cytuj: W wolnym czasie zadaję proste pytania, na które tak wielu nie potrafi dać odpowiedzi...
|
Pn wrz 08, 2014 10:22 |
|
 |
Jajko
|
Sama widzisz, że zadałem Ci proste pytanie o konkret i nie potrafisz dać na nie odpowiedzi. Trafiony- zatopiony! 
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Pn wrz 08, 2014 10:25 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@Jajko, co bys sobie nie myslal, to ty nie masz monopolu na zadawanie pytan, szczegolnie glupich, a ja nie mam obowiazku na nie odpowiadac. Zreszta odpowiedzialam ... pytaniem. Pytania skierowane do siebie ignorujesz. Moze i masz racje. Sa tak proste, ze odpowiedz jest oczywista.
|
Pn wrz 08, 2014 10:29 |
|
 |
Jajko
|
Możesz podać przykład pytania, które zignorowałem?
|
Pn wrz 08, 2014 10:30 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): Jajko napisał(a): Jakieś konkretne pytanie masz na myśli czy tylko bezpodstawnie uogólniasz i pomawiasz? Ty siebie samego pytasz?Cytuj: W wolnym czasie zadaję proste pytania, na które tak wielu nie potrafi dać odpowiedzi... Pytanie konczy sie zazwyczaj pytajnikiem. A sformulowanie inaczej, dobitnie i wyraznie byloby: Czy @Jajko twierdzac, ze w wolnym czasie zadaje proste pytania, na które tak wielu nie potrafi dać odpowiedzi ma jakieś konkretne pytanie na myśli czy tylko bezpodstawnie uogólnia i pomawia?
|
Pn wrz 08, 2014 10:37 |
|
 |
Jajko
|
Sugerowałaś już wcześniej, że ignoruję pytania, więc to się nie liczy.
|
Pn wrz 08, 2014 10:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko, jesteś rąbnięty. For I am Egg Proxy, proxy of chickens? Musisz nam dzieci straszyć? : PPP
|
Pn wrz 08, 2014 10:59 |
|
 |
Jajko
|
O mój nowy wizerunek Ci się rozchodzi?
|
Pn wrz 08, 2014 11:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jakbyś zgadł. Masakra. : )
|
Pn wrz 08, 2014 11:06 |
|
 |
Jajko
|
Hyhy, starałem się. Soul zasugerował, że mój dotychczasowy wizerunek był prowokujący czy coś, więc zmieniłem na dowód, że nie ignoruję próśb modów. Mam nadzieję, że Soul będzie zadowolony 
|
Pn wrz 08, 2014 11:09 |
|
 |
Johnny99
|
Ktoś ma jeszcze wątpliwości, że Jajko to troll, pozbawiony jakiejkolwiek dobrej woli?
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Pn wrz 08, 2014 11:17 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Owszem, Jajko trolluje, ale potrafi też pisać z sensem i wywołać ciekawą dyskusję. Gdybyś się tak, Jajko, trochę jednak ogarnął, może unikniesz bana stałego lub kolejnej serii tygodniowych.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Pn wrz 08, 2014 12:40 |
|
|
|