Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt paź 07, 2025 21:28

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 118 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona
 Mania wycinania ... 
Autor Wiadomość

PTR moze nie dowidzisz ale to ja zaczolem w tym dziale wątek o wojsku .
A dlatego go umieścilem w wątku katolickie forum ponieważ pomysł dyskusji na tenże nasunoł mi się podczas czytania postow na katoliku.

Pn wrz 27, 2004 14:15

Krotko mowiac...cholernie Wam ostatnio odbija z tymi regulaminami

no i sama dobrze widzisz, mufko, jak to z tymi regulaminami jest w słowach samych userów :D:D:D
ty bys chciala, by go ścisle stosowac wobec wszystkich bez wyjątku, a belizariusz - wprost przeciwnie :D:D:D

i tak źle i tak niedobrze...

wierz mi, bycie moderatorem nie oznacza wcale, że - jak to pięknie zasugerował wizard - szarzy userzy sie nie liczą.... liczą sie, co jednak nie oznacza i oznaczać nie będzie, ze sie zawsze i wszędzie robi to, na czym konkretnemu userowi zależy...

Pn wrz 27, 2004 14:17

A ja własnie napisalem ostatni post na tym forum . Papa moi milusinscy mam nadzieje , ze bedziecie mnie mimo wszystko milo wspominac .

Pn wrz 27, 2004 14:19
Szkoda...ale coz to Twoja decyzja i nikt na nia wplywu mial nie bedzie.

Pozostana osoby pokorne i ciche.......i bedzie to mily zakatek dla odetchnienia, po ciezkim dniu.........brrrrrrrr

:D:D

pozdrowka

Pn wrz 27, 2004 14:22
Zejdz Wasc na ziemie i zacznij pisac ludzkim jezykiem.
Gdyz takowe grozby jakie Wacpan umieszczasz nie sa godne miana modera.

Krotko mowiac...cholernie Wam ostatnio odbija z tymi regulaminami, czy to moze efekt jesiennego "przesilenia", czy tez inne czynniki maja na to wplyw?

pozdrowka

Ty mnie tu asan nie próbuj trwożyć, bo ja na groźby nie jest czuły. Gdzie ja tu groźbami piszę? Waść racz mi je wskazać. Że u mnie wątki niesprezowane nie przechodzą nie jedna osoba wie o tym, a sądzę, iże jest to koncepcyja nie zgorsza, gdyż jasność przebiegu dyskusji w dużej mierze zależy od zarysowanego tematu. Tak oto sądząc regulamin w moim dziale pisałem i nie było nikogo kto do mnie pisał, że regulamin złym jest. Jeśli Waść sądzisz, że nam tu z regulaminami palemka jesienna odbija, to zważ że regulamin mego działu ogólnym jest i nie zmusza on do niczego innego azali do precyzyjnego zbudowania wątku.

Pn wrz 27, 2004 14:22

Nudzisz chlopcze...nudzisz ta staropolszczyzna.......

elko

Czyzbys nie zauwazyla co napisalem o regulaminie? Moze nie dojrzalas tego...no coz wroc troche wyzej to zobaczysz, co mysle o tworzeniu bzdurnych regulaminow, ktore beda musialybyc co chwila zmieniane.

Pn wrz 27, 2004 14:24

zauwazylam, ale nie wiem, czy ty zauwazyłes, ze pisałam w odpowiedzi na postulaty mufki ;)
Moze nie dojrzales tego...no coz wroc troche wyzej to zobaczysz, że mufce wcale nie chodziło o tworzenie bzdurnych regulaminow, ktore beda musialybyc co chwila zmieniane...

Pn wrz 27, 2004 14:34
A co Belizariuszu krytyka moderatorów jest rzeczowa czy tylko zupełnie subiektywna?

Wasze głosy nie są spójne. Nikt się nie pokusi o jakieś sensowne propozycje, albo o jasne kryteria podejmowania decyzji.

Wizard założył wątek, który był wieloznaczny. Mimo to Wizard utrzymuje, że wątek wieloznanczy nie był, bo Wizard rozumie swoje intencje.

Więc czepnęliście się elki.

Wizard odchodzi...
Jestem pewien, że na Katoliku nikt się nie czepnie do tego, że wątek jest wieloznaczny.

Pn wrz 27, 2004 14:43

Wt wrz 28, 2004 8:04
Prosimy :-D

Wt wrz 28, 2004 8:06

Mogę zadać pytanie?

Dlaczego moje ostatnie posty nie ukazuja się na forum?

Wt wrz 28, 2004 8:09

Nic mi o tym nie wiadomo!
Przejrzałem sobie archiwum usuniętych listów i Twoich tam nie ma, a jeśli by było coś usuwane, no to raczej by się tam znalazły.
Co więcej ja nie przypominam sobie w ogóle bym musiał kasować jakikolwiek Twój list, bo piszesz rozsądnie i po prostu przedstawiasz to jak te czy inne sprawy widzisz.
Zastanawiam się raczej, czy nie jest to wynik jakiegoś problemu przy wysyłaniu listów. Jesteś pewna, że zostały poprawnie wysłane? Otworzyło się okno z informacją, że list został wysłany i pytaniem czy chcesz zobaczyć list, czy chcesz zobaczyć forum?
Ja nie potrafię odpowiedzieć na te pytanie i nie pamiętam bym był zmuszony usuwać Twoje wypowiedzi.

Wt wrz 28, 2004 8:29

Dzisiejszych widzę chyba cztery - dwa w moderacji, i dwa w ateizmie, wczoraj wieczorem tez jedna... Pisałas coś jeszcze?

Bo nikt niczego nie usuwał...

Wt wrz 28, 2004 8:33

PTRqwerty napisał(a):
?? ?? ??
[color=indigo]
Cytuj:
Nic mi o tym nie wiadomo!
Przejrzałem sobie archiwum usuniętych listów i Twoich tam nie ma, a jeśli by było coś usuwane, no to raczej by się tam znalazły.

Nie chodzi o to, że moje posty są usuwane ale o to, że niektóre po wysłaniu nie pojawiły się na forum.

Cytuj:
Co więcej ja nie przypominam sobie w ogóle bym musiał kasować jakikolwiek Twój list, bo piszesz rozsądnie i po prostu przedstawiasz to jak te czy inne sprawy widzisz.

Dziękuję to miłe. :)

Cytuj:
Zastanawiam się raczej, czy nie jest to wynik jakiegoś problemu przy wysyłaniu listów. Jesteś pewna, że zostały poprawnie wysłane? Otworzyło się okno z informacją, że list został wysłany i pytaniem czy chcesz zobaczyć list, czy chcesz zobaczyć forum?

Być może o to chodzi. Przy wysyłaniu listów pojawiała mi się prośba o zalogowanie mimo , że już bylam zalogowana. I co najdziwniejsze nie było za każdym razem ale przy liscie o pewnej określonej treści.

Śr wrz 29, 2004 10:56
Być może o to chodzi. Przy wysyłaniu listów pojawiała mi się prośba o zalogowanie mimo , że już bylam zalogowana. I co najdziwniejsze nie było za każdym razem ale przy liscie o pewnej określonej treści.

Nie chcę Cię straszyć ale to może być wina wiruska.
Tak myślę.

Cz wrz 30, 2004 13:56
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 118 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona