Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 18, 2025 0:46

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
 Manifestacja czy hipokryzja? 
Autor Wiadomość

Po pierwsze: mam prawo do wyrazania swojej opinii na temat osob publicznych, bo min, do tego sluzy forum...a zyjemy w wolnym kraju i mam prawo do WLASNEGO ZDANIA...
po drugie Lars nie robisz NIC INNEGO jak tylko oceniasz - przyznajesz sobie prawo do tego ??
Za kogo sie uwazasz ??
Na forum dyskutuje sie w temacie - a o Jankowskim BYL TEMAT
natomiast o mnie nie bylo wiec jakim prawem piszesz o mnie na forum publisznym ??
Po trzecie PROSZE saxona o wycinanie osobitych przytyczek Larsa do mnie...
Mnie sie wycina z tego powodu...

Pt sty 14, 2005 14:11

Baranku forum jest również miejscem publicznym i każdy piszący tu również jest osobą publiczną.
Skala tej <publiczności> jest mniejsza, co nie zmienia faktu, że zasady są takie same.

A obrażanie ks. Jankowskiego jeszcze wisi – ja uważam, że przede wszystkim ten post należało by skasować.

Pt sty 14, 2005 14:23
Lars, osoba publiczna to osoba pełniąca funkcje publiczne.... a my jesteśmy zwykłymi userami. Jeżeli chcesz szukać osób publicznych na Forum, to można tak nazwać moderatorów ( i jak widać, ich działania w związku z pełnioną przez nich funkcją -podlegają krytyce- o czym świadczy założenie podforum, na którym się znajdujemy) .

I jeszcze drobna uwaga- nawet w przypadku osób publicznych szanuje się ich prywatność i krytyka może dotyczyć tylko ich zachowań w związku z pełnioną przez nich funkcją.

Każdy może pisać listy do redakcji, ale przez to nie staje się osobą publiczną.

Pt sty 14, 2005 14:56

Baranku – współtworzenie forum jest udostępnianiem swoich myśli, poglądów jak też dzielenie się tym, co jest nam znane, przeczytane, bądź doświadczone osobiście.
Jeśli ktoś wypowiada się na forum – tzn. publicznie jest również osobą w stosunku, do której wypowiedzi należy się odnieść. Niezależnie jak to nazwiesz i jakie temu przypiszesz definicje forum jest <wymiana poglądów> i Ty wielokrotnie robiłaś to, co tu <krytykujesz> a może tylko zaznaczasz i pouczasz.
Pomijam fakt obrażania, bo mnie to nie dotyczy nie wyzywałem nikogo od idiotów, szmaciarzy etc.
Natomiast podałem konkretne dowody, czyli postu – moim zdaniem obelżywego i w złym guście a Ty jakoś nie raczyłaś zająć się konkretami tylko mną.
Proszę wypowiedz się o kulturze osoby, która wyzywa od jw. i jeszcze kilka innych epitetów, – bo mnie już pouczyłaś.

Pan tez jest i moim Pasterzem :yes: wiec chyba jestes mi siostra :D

Pt sty 14, 2005 16:04

Proszę wypowiedz się o kulturze osoby, która wyzywa od jw. i jeszcze kilka innych epitetów, – bo mnie już pouczyłaś.

prosze dalszą rozmowę kontynuowac miedzy sobą na priv... bede usuwała dalsze wątki w tym temacie wszystkich zainteresowanych rozmówców...

Pt sty 14, 2005 17:04

Ja także proponuję uspokojenie się trochę - zwłaszcza Larsa i szklanego.

Lars - jeśli chcesz to możesz siedzieć sobie na forum i na czacie choćby i 24 h na dobę, ja na to nie mam czasu. Więc daruj sobie tę "uszczypliwość" odnośnie czasu mojej reakcji. Jeśli nie podobają Ci się czyjeś wypowiedzi na czacie - napisz PW do moderatora danego działu. Jak na razie bowiem widzę, że pomijając zwykłe drogi postępowania piszesz od razu na ogólnym. Poza tym chciałbym zauważyć, że obrazić kogoś, dotknąć, wyśmiać - można doskonale wcale przy tym nie używając słów niecenzuralnych. Tak więc nie udawaj zdziwionego i pokrzywdzonego tym, że niektóre Twoje posty czy fragmenty są wycinane.
Przypominam po raz kolejny, że PW oznacza PRYWATNĄ wiadomość i właśnie w taki sposób owe wiadomości się przekazuje.

szklany - można wyrażać swoje opinie na forum, jednakże nie pozwolę, abyś robił to w sposób obraźliwy, chamski i wulgarny - co niestety czasem Ci się zdarzało

Co do wspomnianego postu: w całym temacie tyle jest obraźliwych wypowiedzi, że cały zostaje przeniesiony z Tematów zamkniętych do Archiwum

I jeszcze jedna kwestia - dziwi mnie, że można uważać iż poprzez pisanie na forum ktoś staje się automatycznie osobą publiczną.

To tyle jeśli chodzi o moje zdanie w tym temacie - dyskusji kontynuować nie zamierzam.

Pt sty 14, 2005 23:51
Co do wspomnianego postu: w całym temacie tyle jest obraźliwych wypowiedzi, że cały zostaje przeniesiony z Tematów zamkniętych do Archiwum

Epitety to tam były...nie przecze.......ale zeby zaraz wszystko do Archiwum????

Zreszta....jak juz wszystko to i Jankowskiego trzaby do...Archiwum. W końcu to on był główna przyczyna tego tematu....:D

...a SORYYYYY to przecie "czlowiek roku 2004".........wkrótce bedzie wisiał jego portret pomiędzy Lepperem, a Predatorem (portret w kształcie butelki)
;) )

So sty 15, 2005 0:18
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3