Autor |
Wiadomość |
ate
|
Są fora,gdzie przy rejestracji podaje sie płeć i wtedy pod nickiem jest krzyżyk z kółeczkiem albo strzałka .
|
Śr maja 17, 2006 17:18 |
|
|
|
 |
klarowna
|
No a jak ktoś jest obojnakiem (tacy też się zdarzają) i co wtedy  ?
Śr maja 17, 2006 21:17 |
|
 |
ate
|
Wtedy niech nie wypełnia tego punktu... 
|
Śr maja 17, 2006 21:49 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Forum ma administratora - co stroi na przeszkodzie, aby on to zrobił (mam na myśli Saxona)
W regulaminie stoi, że administratorem jest także Jo_tka - choć w profilu widać tylko "moderator".
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Śr maja 17, 2006 22:08 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Administratorem jest jo_tka. Saxona możesz nazywać asystentem kościelnym  Swoją drogą w Jego profilu też masz " tylko" moderator 
|
Śr maja 17, 2006 22:12 |
|
|
|
 |
jlp
|
co mowi profil to bez znaczenia, osoba majaca uprawnienia ftp na server czyli ta, ktora moze zrobic uopdate plikow, lub je edytowac na poziomie systemu operacyjnego moze wykonac takie zmiany.
przepraszam ale nie mam zaosbu polskich slow w tej dziedzinie.
na zyczenie moge udostepnic mod z opisem jego instalacji.
|
Cz maja 18, 2006 0:49 |
|
 |
ate
|
Nie chce zakładać nowego tematu więc napiszę to tu,gdyż to mój wątek.Jest tu tyle tematów ,trudno wszystkie sprawdzić,wszystkie podstrony .Więc jesli chce załozyc nowy temat wto mam czytać wszystko,czy już taki jest?Niemozliwe,zeby człowik siedział pół dnia i szukał w podstronach takiego lub podobnego wątku.Druga sprawa,jeśli nawet temat był np.o sensie zycia czy czy bogactwie kościoła to kazdy widzi to inaczej i o sens życia moze zapytać"Jak mam zyć","Poradzcie,nie widzę sensu","Ja i mój sens życia",nie widze powodów aby czyjś temat prezyklejac czy przenosic.A poza tym zawsze łatwiej zacząc brac udział w nowym temacie o podobnym problemie niż w starym o 8 podstronach,które trzeba przewijac bez końca...
|
So maja 20, 2006 15:25 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Ate - jest taka opcja "Szukaj" u góry 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
N maja 21, 2006 9:19 |
|
 |
ate
|
A ja bym chciała miec swój temat ,chociaż podobny juz jest,gdzie rozmawialiby ze mną ci co mnie lubia,ci co niecierpia ,których intryguje i którzy sie ze mna zgadzają. 
|
N maja 21, 2006 10:28 |
|
 |
jo_tka
|
Najprościej założyć własne forum
Wtedy będziesz miała tylko swoje tematy...
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
N maja 21, 2006 10:33 |
|
 |
ate
|
Jo_tka,ja równiez bardzo sie ciesze,że tu jesteś. 
|
N maja 21, 2006 14:25 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ate wiesz, że to jest forum dyskusyjne? Jeśli Cię interesuje jakiś temat, który już był dyskutowany, to powinnaś się cieszyć, bo masz szansę uzyskać odpowiedź wśród już napisanych listów. Jeśli jeszcze coś będzie Cię interesowało, to możesz przygotować swoją wypowiedź i się dołączyć do dyskusji. Jeżeli zaś nie podoba Ci się to, że temat, który Cię interesował był akurat wałkowany tzn. że on Ciebie średnio interesuje. Cóż to w ogóle znaczy, że Tobie zależy na tym, by rozmawiali z Tobą ludzie, którzy Ciebie lubią i nie lubią? 
|
N maja 21, 2006 14:52 |
|
 |
ate
|
Właściwie to nie wiem co miałam na myśli pisząc to.Moze zwykla kobieca kokieteria..? 
|
N maja 21, 2006 17:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ponieważ wtedy nie rozpoznałem Twojego stanu, że piszesz coś czego znaczenia nie rozumiesz, nie mam pewności, czy i teraz tak nie jest. Czy w nowym liście wiesz co to jest kobieca intuicja i czym się różni od intuicji innych (i czy umiesz je wymienić), czy też znowu nie?
|
N maja 21, 2006 17:54 |
|
 |
ate
|
PTRqwerty napisał(a): Ate wiesz, że to jest forum dyskusyjne? Cóż to w ogóle znaczy, że Tobie zależy na tym, by rozmawiali z Tobą ludzie, którzy Ciebie lubią i nie lubią? 
Właśnie pisząc słowa powyższe meże to był rodzaj kokieterii z mojej strony.
Forum dyskusyjne,intuicja?Czy chcesz definicji?Jestem właśnie na forum nie w szkole,tę skończyłam dośc dawno.I życze więcej pogody w życiu,takiej wewnętrznej bo to naprawde pomaga ,człowiek jest lepszy,ma piękniejszy wyraz twarzy,zjednuje sobie ludzi .  O to w życiu chodzi.
|
N maja 21, 2006 18:08 |
|
|
|