baranek napisał(a):
Wybacz, ale nikt z nas nie ma pamięci z gumy , dlatego odnosimy się do tego, co było bezpośrednio przed ukazaniem się uwagi

- i to proszę zapamiętać. Na tej samej samej zasadzie nie jestem w stanie odniść się do PW wysłanego przed rokiem
jeśli masz problemy z zapamiętywaniem - rób sobie notatki lub po prostu zachowuj skasowane posty ...
najłatwiej skasować, a później rozkładać rączęta i z błogą minką mówić - "nie pamietam co tam było" ... to ma być moderacja ? chyba żarty jakieś ...
baranek napisał(a):
Cytuj:
na podstawie którego punktu regulaminu ograniczasz możliwość wypowiedzi w danym temacie ?
ad 3 i 7 ( o głoszeniu już była mowa )
nie zrozumiałem tego kodu .. chyba za tępy jestem, więc proszę o zacytowanie odpowiedniego fragmentu regulaminu
baranek napisał(a):
Cytuj:
baranek napisał(a):
We wszystkich innych uznajemy definicję sekt , którą podałam w temacie przyklejonym
tylko pytanie - która definicja ze strony CPM ? bo jest ich tam kilka
Myślę, że wytłuszczenie starczy za odpowiedź ...
po raz kolejny proszę o podanie, która z kilku definicji obowiązuje tutaj na forum ... czy proszę o rzecz niemożliwą do wykonania ?
baranek napisał(a):
I nie twierdzę, że ktoś wkleja identyczne posty, ale że w każdym temacie pisze to samo = to rozumiem przez wklejanie tych samych postów. W Sektach w wielu tematach powtarza się stwierdzenie, że KK jest sektą. I to jest owo wklejanie.
ja nie rozmawiam o
wszystkich użytkownikach, tylko o własnym przypadku ... nie obchodzi mnie co robią inni userzy, czy wklejają czy nie ... stosujesz tu odpowiedzialność zbiorową ? jaki punkt regulaminu to dopuszcza
gdybym napisał samo "KK jest sektą", to rozumiem że moderacja ma przesłankę by to uznać za głoszenie i wyciąć ... ja jednak podałem argumentację, z którą można sie było zgodzić lub nie, i podjąć polemikę .. ale po co ... skoro można wywalić ... przynajmniej nie trzeba się wysilać i ryzykować, że te obce argumenty do nas trafią ...
klapy na oczy i sekator - oto atrybuty moderacji na wiara.pl