Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz sie 14, 2025 3:09

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
 łamanie regulaminu przez moderację - przykład 
Autor Wiadomość
baranek napisał(a):
1. Twoja uwaga pojawiła się dokładnie po skasowaniu postów zacytowanych przez jo_tkę - gdyż były nie na temat.

kiedyś musiały sie ukazać, a skasowanie ooftopowych postów nie ma z tym nic wspólnego ... tak jak narodzimy młodego lemura w tokijskim ZOO

Wybacz, ale nikt z nas nie ma pamięci z gumy , dlatego odnosimy się do tego, co było bezpośrednio przed ukazaniem się uwagi :) - i to proszę zapamiętać. Na tej samej samej zasadzie nie jestem w stanie odniść się do PW wysłanego przed rokiem :D

Cytuj:
na podstawie którego punktu regulaminu ograniczasz możliwość wypowiedzi w danym temacie ?

ad 3 i 7 ( o głoszeniu już była mowa )

Cytuj:
baranek napisał(a):
We wszystkich innych uznajemy definicję sekt , którą podałam w temacie przyklejonym

tylko pytanie - która definicja ze strony CPM ? bo jest ich tam kilka

Myślę, że wytłuszczenie starczy za odpowiedź ...

Cytuj:
baranek napisał(a):
- tak więc uporczywe wklejanie postów jakoby KK miał być sektą w każdym temacie w dziale Sekty jest głoszeniem, a nie dyskusją- i takie posty są usuwane - także jako niezgodne z tematem .

nie jest prawdą to co wypisujesz - nie wklejam moich postów do każdego tematu .. nie kłam ... skoro cały dział nazywa się "Problem sekt", to dlaczego miałbym jakoś inaczej traktować poszczególne tematy ?

Pewnie dlatego, że każdy jest o czymś innym ;) I nie twierdzę, że ktoś wkleja identyczne posty, ale że w każdym temacie pisze to samo = to rozumiem przez wklejanie tych samych postów. W Sektach w wielu tematach powtarza się stwierdzenie, że KK jest sektą. I to jest owo wklejanie.

Pn wrz 04, 2006 12:25

Wybacz, ale nikt z nas nie ma pamięci z gumy , dlatego odnosimy się do tego, co było bezpośrednio przed ukazaniem się uwagi :) - i to proszę zapamiętać. Na tej samej samej zasadzie nie jestem w stanie odniść się do PW wysłanego przed rokiem :D

jeśli masz problemy z zapamiętywaniem - rób sobie notatki lub po prostu zachowuj skasowane posty ...
najłatwiej skasować, a później rozkładać rączęta i z błogą minką mówić - "nie pamietam co tam było" ... to ma być moderacja ? chyba żarty jakieś ...
baranek napisał(a):
Cytuj:
na podstawie którego punktu regulaminu ograniczasz możliwość wypowiedzi w danym temacie ?

ad 3 i 7 ( o głoszeniu już była mowa )

nie zrozumiałem tego kodu .. chyba za tępy jestem, więc proszę o zacytowanie odpowiedniego fragmentu regulaminu
baranek napisał(a):
Cytuj:
baranek napisał(a):
We wszystkich innych uznajemy definicję sekt , którą podałam w temacie przyklejonym

tylko pytanie - która definicja ze strony CPM ? bo jest ich tam kilka

Myślę, że wytłuszczenie starczy za odpowiedź ...

po raz kolejny proszę o podanie, która z kilku definicji obowiązuje tutaj na forum ... czy proszę o rzecz niemożliwą do wykonania ?
baranek napisał(a):
I nie twierdzę, że ktoś wkleja identyczne posty, ale że w każdym temacie pisze to samo = to rozumiem przez wklejanie tych samych postów. W Sektach w wielu tematach powtarza się stwierdzenie, że KK jest sektą. I to jest owo wklejanie.

ja nie rozmawiam o wszystkich użytkownikach, tylko o własnym przypadku ... nie obchodzi mnie co robią inni userzy, czy wklejają czy nie ... stosujesz tu odpowiedzialność zbiorową ? jaki punkt regulaminu to dopuszcza ??
gdybym napisał samo "KK jest sektą", to rozumiem że moderacja ma przesłankę by to uznać za głoszenie i wyciąć ... ja jednak podałem argumentację, z którą można sie było zgodzić lub nie, i podjąć polemikę .. ale po co ... skoro można wywalić ... przynajmniej nie trzeba się wysilać i ryzykować, że te obce argumenty do nas trafią ...

klapy na oczy i sekator - oto atrybuty moderacji na wiara.pl

Pn wrz 04, 2006 13:21

Jeśli piszesz: "Dlaczego usunięto moje posty?" to oczekuję, że określisz które. To znaczy, na przykład, podasz w którym temacie się one znajdowały - i jeśli odnosisz się do postów starszych niż ostatnio napisane (i usunięte) - to również oczekuję informacji, kiedy to było.

Skoro kwestionujesz domniemanie, że chodzi o ostatnie usuwane posty, to dopóki takiej informacji nie otrzymam, niczego nie będę w stanie wyjaśnić ani na nic odpowiedzieć. Zatem zwyczajnie nie będę odpowiadać. Weź to proszę pod uwagę.

Definicja której oczekujesz znajduje się w przyklejonym temacie we wspomnianym dziale. Dyskutowanie o definicji w każdym temacie uniemożliwia prowadzenie jakiejkolwiek sensownej rozmowy - zatem przyjęcie jednej definicji (i ewentualne dyskutowanie jej w jednym wątku) uważam za logiczne. Jeśli oczywiście ktoś chce dyskutować na temat.

To chyba na tyle.

Pn wrz 04, 2006 20:45
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3