Nieodpowiedni podpis użytkownika...
Autor |
Wiadomość |
filippiarz
|
Teresse napisał(a): Forumowicze protestujecie przeciwko znieważaniu świętości!!! Forum wcale nie jest święte...
_________________ "Diabolus enim et alii daemones a Deo quidem natura creati sunt boni, sed ipsi per se facti sunt mali"
 "Inter faeces et urinam nascimur".
|
Wt paź 24, 2006 20:41 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: nagorliwie się czymś podjarałaś.
Nie jaram bracie i jestem abstynentką... Dziękuję jeszcze za poparcie Gimlasowi i Markowi Zubekowi... Cytuj: A najlepiej niech to zrobi historia po zamknięciu tego tematu.
Tak, tak...Wazne by były otwarte tematy o ateistach i rzyganiu wódką...To jest wasza tolerancja.... 
|
Wt paź 24, 2006 20:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A czemuz to jeszcze nasz "A." sie nie obruszyl ? 
|
Wt paź 24, 2006 20:45 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Forum wcale nie jest święte
Wiem...Ale rozmawiamy o świętych rzeczach...
Jest coś takiego jak decorum...tzn. w tym konkretnym przypadku, aby używać slów odpowiadających tematowi...
To nie jest pub pełen licealistów płci męskiej...tylko forum katolickie...
Miało być : Protestujcie !
|
Wt paź 24, 2006 20:49 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: A czemuz to jeszcze nasz "A." sie nie obruszyl ?
Może sam się wypowiesz?
Czy A. to dyżurny polemista?
|
Wt paź 24, 2006 20:50 |
|
|
|
 |
rozalka
Moderator
|
Teresse, powiedz może dokładnie w jaki sposób podpis Crosisa Cię obraża, bo zupełnie nie rozumiem. I co obrzygana prostytutka ma do uczuć religijnych?
Wybacz, ale jestem brutalna. I odpowiadam teraz jako zwykły user, a nie moderator.
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
Ostatnio edytowano Wt paź 24, 2006 20:54 przez rozalka, łącznie edytowano 1 raz
|
Wt paź 24, 2006 20:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A. mnie po prostu denerwuje stylem swoich wypowiedzi.
A do do tematu - owszem, moge sie wypowiedziec  Nie podoba mi sie podpis Crosisa, i zachowuje to dla siebie. Ocene i dzialanie pozostawiam moderacji.
|
Wt paź 24, 2006 20:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Oczywiscie, powyzszy post byl odpowiedzia dla Teresse, rozalka mnie uprzedzila.
Pozdrawiam wszystkich 
|
Wt paź 24, 2006 20:54 |
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Oh, szalony- po mojej śmierci pozwalam wam pielgrzymkować na mój grób
Widać humoru też nie masz. Jak powiedział Julek Cezar- strzeżcie się ludzi, którzy się nie śmieją.
Cytuj: .To jest wasza tolerancja Pomijając, że nie jestem ateistą  To nie ma tematów o rzyganiu wódą(jakie to życiowe), a o ateistach to normalne, że się dyskutuje. Więc nadal nie rozumiem Twojego toku myślenia, pewnie zbyt fanatycznego, a co za tym idzie ograniczonego. Łeeee. Decorum jest złe. A przynajmniej nie modne w sztuce i nie obowiązujące od łohohohohooo... Aha i nie bracie. Cytuj: A czemuz to jeszcze nasz "A." sie nie obruszyl ?
Sorry, miałem ważniejsze rzeczy na głowie- zmieniałem podpis;]
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Wt paź 24, 2006 20:57 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Atmosfera caly czas sie rozgrzewa  Czuje ze niedlugo rozprezy sie adiabatycznie, co poskutkuje znaczym ochlodzeniem (tzn zamknieciem watku). Ja tymczasem bede sie przesuwal w kierunku  ,a pozostalym zycze owocnej dyskusji 
|
Wt paź 24, 2006 21:02 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ale sie popisało  TRZY strony bezsensownej dyskusji
Wszelkie podpisy traktujcie po prostu jak medialna reklamę. Czyli zwykły chłam.
Nie ma znaczenia czy to bedzie cytat z Biblii, czy z Koranu, czy z najnowszej piosneczki punkowej grupy. Nic nie warte popisy userów.
Ot, ktos sobie coś napisał bo chciał sie dowartosciować 
|
Wt paź 24, 2006 21:02 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Mnie także podpis Crosisa nie irytuje jakoś szczególnie. - Nie ma w nim wulgaryzmów, oszczerstw , za to jest fragment rzeczywistości. Naszej, ludzkiej... bo to się zdarza. Teresse- czy uważasz, że katolicy mają rozmawiać tylko o świętych , modlitwie ? Ja jestem człowiekiem. I dopóki żyję na ziemi, będą mnie interesować także zwykłe sprawy grzesznych ludzi, do których się też zaliczam.
W chmurkach będę bujać po śmierci, mam nadzieję
Wybacz, ale na tym Forum znajdziesz dużo rzeczy, które Cię bardziej zszokują , niż ów podpis .
Cytuj: To nie jest pub pełen licealistów płci męskiej...tylko forum katolickie...
No nie jestem pewna, czy tu nie ma wielu liceastów
I odpowiem inaczej: to nie jest KIK, tylko otwarte forum dyskusyjne. Wchodząc tutaj, musisz się zgodzić na to, iż wyrażane poglądy nie zawsze będą zgodne z Twoimi.
|
Wt paź 24, 2006 21:06 |
|
 |
filippiarz
|
Sygnaturka nie ma nic wspólnego z dyskusją (a jeśli ma mieć, to polecam swoją  ), jest formą ekspresji osobowej i może dotyczyć czegokolwiek - nastroju, poglądów, chaosu myśli itp, itd...
Criosis jest szczery do bólu, zna siebie i jest pewny swoich poglądów i jest to widoczne również w jego sygnaturce... i ma tę sygnaturkę odkąd tu dołączyłem...
PS: ja jestem osobą cyniczną i umieszczam cytaty wieloznaczne, często kontrowersyjnej treści bądź źródła 
_________________ "Diabolus enim et alii daemones a Deo quidem natura creati sunt boni, sed ipsi per se facti sunt mali"
 "Inter faeces et urinam nascimur".
|
Wt paź 24, 2006 21:10 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: TRZY strony bezsensownej dyskusji
Jasne, że bezsensownej...Lepiej w tym czasie obrzygiwać wódką prostytutki...To takie życiowe...
Inteligentne, normalne
Rozalka,
Nie tylko ja jestem obrazona....Parę osób mnie poparło...
To trochę tak :jak wchodzę do porządnej restauracji np. "Chłopskie Jadło" to oczekuję smacznego jedzenia i miłej obsługi...A nie ,że podadzą mi pieczoną kupę w sosie sikowym
Jak wchodzę do baru "Pod czerwonym psem" to moje oczekiwania sa mniejsze...
Jak wchodzę na forum katolickie to nie chcę mieć do czynienia z treściami wulgarnymi których i tak jest już "w świecie" za dużo nie sądzisz?
Piszesz,że na początku też byłaś zniesmaczona...
To czemu nic nie zrobiłaś?
Zeby udowodnić paru chłopczykom słuchającym metalu, że jesteś spoko katoliczką i nie należysz do ciemnogrodu?
|
Wt paź 24, 2006 21:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wyrazy w podpisie Croisisa nie są wulgaryzmami. Swoją drogą, wyraz "chłop" ( ---> chłopskie ) kojarzy się negatywnie
Teresse, nie da się rozmawiać o życiu w oderwaniu od życia.
|
Wt paź 24, 2006 21:18 |
|
|
|