Autor |
Wiadomość |
jumik
|
 Re: Uwagi do moderacji II
Przeniosłem do działu "Wierzyć, nie wierzyć?".
_________________ Piotr Milewski
|
Śr lut 22, 2012 20:23 |
|
|
|
 |
Otto_Katz
Dołączył(a): Wt sty 03, 2012 14:37 Posty: 574 Lokalizacja: racjonalista@op.pl
|
Proszę zwrócić uwagę na usera @konik. Zarejestrowany 19 lutego. Zakłada ciągle nowe tematy, dotyczące w zasadzie tego samego "problemu" (sic!), natomiast nie kwapi się do odpowiadania w nich. (Przypuszczam, że "troll", a nie osoba szukająca pomocy).
_________________ 1. Religijność to postawa, w której BOHATERSKO pokonuje się trudności nieznane osobom bezwyznaniowym - trawestacja ze Stefana Kisielewskiego 2. Gdzie mod nie może - admina pośle? -
|
Śr lut 29, 2012 19:29 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
A ja przypuszczam, że jest bardzo młody. Popatrzy trochę w wątek i potem go gubi. Kiedyś jakaś 12-latka robiła podobnie.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Śr lut 29, 2012 19:37 |
|
|
|
 |
Otto_Katz
Dołączył(a): Wt sty 03, 2012 14:37 Posty: 574 Lokalizacja: racjonalista@op.pl
|
Soul33 napisał(a): A ja przypuszczam, że jest bardzo młody. Popatrzy trochę w wątek i potem go gubi. Kiedyś jakaś 12-latka robiła podobnie. @Soul. Wejdź w jego profil i prześledź - co i jak. Ja sobie ten niewielki trud zadałem.
_________________ 1. Religijność to postawa, w której BOHATERSKO pokonuje się trudności nieznane osobom bezwyznaniowym - trawestacja ze Stefana Kisielewskiego 2. Gdzie mod nie może - admina pośle? -
|
Śr lut 29, 2012 19:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Proszę o przyjrzenie się Inkognito- zakłada tematy typu: dlaczego Bóg jest Bogiem. Stylem pisania przypomina konika...
|
Pn mar 05, 2012 16:59 |
|
|
|
 |
saxon
|
zablokowany - dziękuję za zwrócenie uwagi
|
Wt mar 06, 2012 23:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wojujący ateiści stają się coraz bardziej bezczelni i wulgarni. W wątku:"Objawił się im Jezus" wkleili obsceniczne zdjęcia i napisali obraźliwe komentarze. W/g mnie należy im się ban.
|
Pn mar 12, 2012 18:35 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Droga Gito, jeśli pragniesz, aby Twoja skarga jak najszybciej dotarła do moderacji, to w prawym dolnym rogu wypowiedzi tego "satanisty" i nie tylko widnieje czerwony wykrzyknik. Masz tam również miejsce na komentarz dla moderacji, ale modzi to dosyć wyrozumiali ludzie, więc tak szybko ban nie nastąpi
|
Pn mar 12, 2012 20:14 |
|
 |
jumik
|
Dzięki za zwrócenie uwagi - zajęliśmy się tym.
_________________ Piotr Milewski
|
Wt mar 13, 2012 22:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Drugi dzień forum chodzi jak stara młockarnia, wątki otwierają się po dwie minuty  Myślałam, że to znowu coś u mnie nie tak, ale chyba więcej osób odczuwa to irytujące spowolnienie.
|
Wt mar 20, 2012 22:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
MARIEL napisał(a): Drugi dzień forum chodzi jak stara młockarnia, wątki otwierają się po dwie minuty  Myślałam, że to znowu coś u mnie nie tak, ale chyba więcej osób odczuwa to irytujące spowolnienie. Ja też u siebie szukałam źródła problemu.
|
Śr mar 21, 2012 11:41 |
|
 |
jo_tka
|
Mam nadzieję, że będzie lepiej.
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Pt mar 23, 2012 10:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
U mnie hula aż miło 
|
Pt mar 23, 2012 13:59 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Czy dużo pracy byłoby potrzeba, aby umożliwić korzystanie z polskich znaków w linkach? http://pl.wikipedia.org/wiki/Dobór_naturalny
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Śr mar 28, 2012 16:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dotychczas wszelkie usunięte posty były przesyłane autorom z uzasadnieniem usunięcia czy tez z ostrzeżeniem w przypadku naruszenia regulaminu. Czasem była tylko informacja w wątku o przeniesieniu czy usunięciu off-topa. Bardzo sobie to ceniłem i świadczyło to o wysokim poziomie moderacji.
Bardzo proszę o kontynuowanie tej bardzo dobrej tradycji.
|
Pt mar 30, 2012 11:59 |
|
|
|