Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Nie miałem na myśli (tylko) siebie. Nie ja jeden pisałem na forum JP2 i B16 (zarówno Ty jak i J99 używaliście skrótu JP2 na przykład) i to chyba nikomu nie przeszkadzało.
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Pt wrz 19, 2014 19:13 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ja??? Naprawde? To moze przypomnij mi kiedy.
|
Pt wrz 19, 2014 19:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Po co karmisz trolla?
|
Pt wrz 19, 2014 19:35 |
|
|
|
 |
Jajko
|
Kael napisał(a): Ja??? Naprawde? To moze przypomnij mi kiedy. Np 14 stycznia b.r. Polecam wyszukiwarkę forumową.
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Pt wrz 19, 2014 19:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zapomnij @Jajko. Znalazles? To podaj link. Sam tez tego od wszystkich wymagasz.
|
Pt wrz 19, 2014 19:59 |
|
|
|
 |
Jajko
|
O czym mam zapomnieć?
|
Pt wrz 19, 2014 21:25 |
|
 |
Jajko
|
Mój błąd (i wyszukiwarki). Kael nie pisała JP2 (jedynie cytując kogoś, ale to się nie liczy). J99 pisał. Przepraszam za wprowadzenie w błąd.
|
Pt wrz 19, 2014 22:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Przynajmniej tyle...
Na przyszlosc polecam lepiej sprawdzac zrodla informacji.
|
So wrz 20, 2014 8:29 |
|
 |
Jajko
|
Jak widzisz, Jajko ma jaja by się przyznać do błędu. I to bez ciągnięcia za język.
|
So wrz 20, 2014 10:46 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Prawie bez ciagniecia...
|
So wrz 20, 2014 10:53 |
|
 |
Jajko
|
Za to niektórzy inni do końca idą w zaparte i stosują argumenty ad personam, np. w sprawie próżności 
|
So wrz 20, 2014 11:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jest prosty sposob na to zebys TY sie dowiedzial, dlaczego ludzie takie tabliczki sobie zycza. Po prostu ich zapytaj. To ciebie tak strasznie interesuje...
Ty dopuszczasz tylko opcje proznosci i ciagle do niej wracasz jako jedynej mozliwej. Albo jestes tak ograniczony, ze nie jestes w stanie sobie innej opcji wyobrazic, albo tak uparty, zeby komus dogryzc, nawet ludziom, ktorych nie znasz, a ktorzy przynajmniej finansuja cos wiecej niz wlasna konsumpcje, albo jestes upartym trollem, o co podejrzewa ciebie coraz wiecej forumowiczow, a niektorzy ( w tym ja) sa juz tego pewni.
Co by to nie bylo, skutkiem nie sa rzeczowe dyskusje a tylko nabijanie twojego licznika wpisow.
|
So wrz 20, 2014 12:25 |
|
 |
Jajko
|
O przepraszam. To Kozioł stwierdził, że owe tabliczki są tam z próżności darczyńców, zaś Ty że na boską chwałę. I ja tylko (albo aż) prosiłem o uzasadnienie jak taka tabliczka wpływa na ową chwałę. I go nie uzyskałem. Zresztą ładnie to podsumował Otodox (coś o obłudzie wspominał i trąbieniu wszem i wobec, by uzyskać pochwałę ludzi). A Ty zaś brak argumentów maskujesz grubą warstwą personalnego pudru...
|
So wrz 20, 2014 12:33 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kolejna bzdura @Jajka. Ty naprawde nie rozumiesz tekstow. Wytlumaczylam ci lopatologicznie intencje mojego wpisu o chwale, ale ty bedziesz brnal w zaparte, ze ja napisalam wprost ze tabliczki sa na chwale Boga !
Ja nie wiem dlaczego ludzie chca miec tabliczki i dlaczego rozni, ktorzy zbieraja ofiary, taka forme podziekowania czy moze jawnosci dochodow preferuja. Rozne moga byc powody, ale troll bedzie sie upieral w kazdym wpisie, ze moze to byc tylko proznosc.
@Kozioł sie uparl, ze tylko stodola kryta strzecha jest godnym miejscem modlitw chrzescijan a raczej katolikow, a ty wbiles sobie do glowy, ze tabliczka z nazwiskami ofiarodawcy ma tylko jego ego podnosic.
Jesli wiesz to na pewno bo przepytales jakas reprezentacyjna grupe ofiarodawcow z tabliczkami i bez tabliczek (dowod badan poprosze), to sobie w to wierz.
Dla mnie to typowa jajkowa chec wykazania, ze ktos (szczegolnie katolicy) sa masowo obciazeni najgorszymi wadami, co @Jajko wbija w jakies szczegolne samozadowolenie.
|
So wrz 20, 2014 13:13 |
|
 |
Jajko
|
OK, teraz przyznałaś, że nie wiesz po co ludziom te tabliczki. My z Kozłem i Otodoxem sądzimy, że dla zaspokojenia próżności. Czy próżność MOŻE BYĆ jednym z powodów, Twoim zdaniem?
|
So wrz 20, 2014 13:21 |
|
|
|