Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Uwagi do moderacji II
Soul33, może ciebie to śmieszy ale ja żyję w diasporze otoczony ludźmi którzy takie bzdury od czasu do czasu chlapną. Pół biedy gdy się zreflektują, gorzej gdy ida w zaparte. Wierz mi, wcale nie jest mi do śmiechu, ponad połowa mojej rodziny zginęła w obronie Ojczyzny.
|
Cz maja 03, 2012 12:40 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kozioł napisał(a): Soul33, może ciebie to śmieszy ale ja żyję w diasporze otoczony ludźmi którzy takie bzdury od czasu do czasu chlapną. Pół biedy gdy się zreflektują, gorzej gdy ida w zaparte. Wierz mi, wcale nie jest mi do śmiechu, ponad połowa mojej rodziny zginęła w obronie Ojczyzny. Do tych co idą w zaparte zastosuj zasadę nie dyskutuj z głupim, bo sprowadzi cię do swego poziomu i pobije doświadczeniem.
|
Cz maja 03, 2012 15:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
N maja 06, 2012 17:19 |
|
|
|
 |
Asienkka
|
Posty dotyczące powtarzających się tematów - przeniesione: viewtopic.php?f=18&t=31358
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Śr maja 09, 2012 13:24 |
|
 |
kinokijuf
|
 tommy
Użytkownik tommy ma wulgaryzmy w linku podanym w sygnaturce: tommy napisał(a): (censored), ale to (censored) juz!
|
Cz maja 10, 2012 19:08 |
|
|
|
 |
Otto_Katz
Dołączył(a): Wt sty 03, 2012 14:37 Posty: 574 Lokalizacja: racjonalista@op.pl
|
User 5pako5 namiętnie reklamuje swoją prywatę za darmochę, lub cierpi na amnezję. Założone wczoraj: znalazłem ciekawą stronkęDzisiejszy replay: Stronka o czystości ciała i prawidłowym przeżywaniu miłości
_________________ 1. Religijność to postawa, w której BOHATERSKO pokonuje się trudności nieznane osobom bezwyznaniowym - trawestacja ze Stefana Kisielewskiego 2. Gdzie mod nie może - admina pośle? -
|
So maja 12, 2012 13:34 |
|
 |
WIST
|
Dziwi mnie tylko u 5pako5 że tak się zachowuje i tak reaguje. Bezproblemowo robi sobie darmową reklamę, a jeśli już przejmie się tym co się do niego pisze, to raczej od strony co ktoś do niego "pierdzieli". Przykre świadectwo dajesz i nie będzie to tutaj tolerowane.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
So maja 12, 2012 13:57 |
|
 |
kinokijuf
|
Robi to znowu: Wyznanie wiary
|
Śr maja 16, 2012 20:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Wt maja 22, 2012 20:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wygląda na to, że maturzyści postanowili dać upust swoim frustracjom i wyżywają się na tym forum Userka Ada12 jest tego przykładem: 1. Tworzy offtopy nastawione na prowokację2. Brak merytorycznej dyskusji3. Brak elementarnej kultury : "A tak w ogóle to Bóg jest kobietą. Dlatego wybiera sobie samych młodych chłopców po czym ich brutalnie zabija . W Kościele Katolickim nazywa się tych chłopców świętymi."
|
Śr maja 23, 2012 17:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Maturzyści? Masz fantazję, ja bym się raczej sugerowała nickiem 
|
Śr maja 23, 2012 18:06 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
hmm... czy ktoś wie, gdzie się podział temat, który wczoraj założyłam o deklaracji Dominus Iesus? jeśli został przyłączony do innego, to gdzie? a jeśli wyrzucony, to może choć słowo wyjaśnienia od moderacji?
|
Cz maja 24, 2012 1:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
ok. już znalazłam, choć mój temat miał lepszy tytuł..ale niech wam będzie..
|
Cz maja 24, 2012 1:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Czy moderacja mogłaby przenieść temat "Platforma Nieobywatelska" do tematu "Polska Zjednoczona Platforma Obywatelska"? Niczym się między sobą nie różnią, a nowi userzy mogą mieć problem, gdy zechcą napisać coś na temat tej partii, skoro są dwa dublujące się tematy. 1. Polska Zjednoczona Platforma Obywatelska2. Platforma Nieobywatelska
|
Pt maja 25, 2012 18:47 |
|
 |
kry-sia
|
Cytuj: WIST Moderator
Re: Najświętsza Maryja Panna Wspomożycielka Wiernych
Ciekawe i ważne słowa o tym że powinniśmy uciekać się i prosić o wstawiennictwo Maryi, lecz o czym chcesz dyskutować? _________________ No cóż, nie przypuszczałam że trzeba dyskutować można podzielić się swoją opinią na temat np: „Czasy nasze potrzebują szczególnej opieki Matki Bożej a Kościół Chrystusa Jej szczególnej pomocy”. Również pozdrawiam.
|
N maja 27, 2012 16:18 |
|
|
|