Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Chciałbym przypomnieć Kael, że Regulamin forum ZOBOWIĄZUJE jego uczestników do podawania polskich tłumaczeń cytowań obcojęzycznych. Proszę więc Kael o dopełnienie obowiązku w tym wątku: viewtopic.php?p=834835#p834835
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
So lis 01, 2014 21:02 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zadbaj lepiej o swoja regulaminowosc trollu.
|
So lis 01, 2014 21:11 |
|
 |
Jajko
|
Dzięki Kael za tłumaczenie. Gdybyś zauważyła, że ja złamię jakiś paragraf, to wal śmiało.
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
So lis 01, 2014 21:26 |
|
|
|
 |
Jajko
|
ErgoProxy napisał(a): Właśnie nic, Jajko, tylko że lódzie ciem nie lóbiom. : P Zapisałbyś się choć raz na grupę różańcową. : P Gdybym zapisał się na tę grupę, to to byłoby faktyczne trollowanie. A ja nie trolluję. Tylko piszę niezbyt wygodne rzeczy. I to najbardziej wkurza 
|
So lis 01, 2014 21:30 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Piszesz tendencyjnie i niemerytorycznie. A szukanie faktow zostawiasz innym. Poza tym zachoweujesz sie jak niewychowany nastolatek a nie jak dorosly mezczyzna. Poniewaz man akurat takiego nastolatka w domu to akurat mnie szczegolnie razi.
|
N lis 02, 2014 9:20 |
|
|
|
 |
Jajko
|
Piszę tendencyjnie - to niezaprzeczalny fakt. Ale niemerytorycznie?? Z tym się absolutnie nie zgodzę. Choćby moje ostatnie 2 wątki (a te zakładam od wielkiego, nomen omen, święta) są jak najbardziej merytoryczne! Jeden traktuje o religijności polskiej wsi a drugi o zwyczajach związanych ze świętem zmarłych. Oba wątki są niemalże cytatami z badań lub czyichś wypowiedzi, a nie są to li tylko moje urojenia. Gdzie Ci brakuje tu merytoryki??
A niemerytorycznie to piszesz nader często Ty i jeszcze kilka osób, modów nie wyłączając, kiedy odnosicie się do mojej osoby, a nie tematu, czy też wstawiacie wypowiedzi od czapy (mareta w tym króluje, a ostatnio rekord pobił Soul bredząc coś o Burkina Faso, co zawstydzony szybko skasował).
Belka, belka!
|
N lis 02, 2014 10:21 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko napisał(a): Piszę tendencyjnie - to niezaprzeczalny fakt. Ale niemerytorycznie?? Z tym się absolutnie nie zgodzę. Choćby moje ostatnie 2 wątki (a te zakładam od wielkiego, nomen omen, święta) są jak najbardziej merytoryczne! Jeden traktuje o religijności polskiej wsi a drugi o zwyczajach związanych ze świętem zmarłych. Oba wątki są niemalże cytatami z badań lub czyichś wypowiedzi, a nie są to li tylko moje urojenia. Gdzie Ci brakuje tu merytoryki??
A niemerytorycznie to piszesz nader często Ty i jeszcze kilka osób, modów nie wyłączając, kiedy odnosicie się do mojej osoby, a nie tematu, czy też wstawiacie wypowiedzi od czapy (mareta w tym króluje, a ostatnio rekord pobił Soul bredząc coś o Burkina Faso, co zawstydzony szybko skasował).
Belka, belka! A wszystkie jedynie z racji podbudowania swojego ateizmu, bo oba tematy praktycznie nic nie wnoszą w istotę wiary.
|
N lis 02, 2014 11:03 |
|
 |
Jajko
|
Nie wiem co masz na myśli pisząc 'istota wiary', ale chyba nie zaprzeczysz, że oba tematy mają bezpośredni związek z tematyką forum?
A co w istotę wiary wnosi jechanie po RM i jego szefie??
|
N lis 02, 2014 11:05 |
|
 |
Jajko
|
 Re: Ulubione cytaty świętych, błogosławionych, mistyków
Maria-Magdalena napisał(a): Słuszna uwaga Jajko.
Fora pomyliłam:) Tobie się nie zdarza?
By się zrehabilitować:
"Daj mi Panie wiedzieć to co jest godne wiedzy, kochać to co godne kochania, chwalić to co się Tobie podoba, szanować to co Tobie bliskie, ganić to co w Twoich oczach nikczemne" Tomasz a Kempis "O naśladowaniu Chrystusa'
Miłego dnia Jajko;) To Ty tak na wielu forach wklejasz setki "ulubionych" cytatów?? A mnie się nie zdarza, bo działam na jednym forum tylko. Ale żeby tak post pod postem i to jeszcze w formie cytatu...dziwne to
|
N lis 02, 2014 11:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dziwne to jest dla Jajka Nie dla Marii-Magdaleny. Ale zauważ jak ładnie się komponuje z Tomaszem a Kempis.
Idę do kościoła. Zabrać cię po drodze?
Jak Ci to polepszy nastrój to dopisz sobie + 1 do licznika jajkowych zmażdżeń. Naraka Jajko
Ostatnio edytowano N lis 02, 2014 12:12 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
N lis 02, 2014 12:10 |
|
 |
Jajko
|
No, dla mnie jest dziwne, jak ktoś cytuje sam siebie wpis pod wpisem i tego nie zauważa  A zmiażdżenia nie było. Zmiażdżenie jest wtedy, gdy ktoś mi coś zarzuca, a potem okazuje się, że to jednak ja miałem rację, a ten ktoś się mylił. Ostatnio forumowicze są nieco ostrożniejsi 
|
N lis 02, 2014 12:21 |
|
 |
mareta
|
Jajko napisał(a): Piszę tendencyjnie - to niezaprzeczalny fakt,wstawiacie wypowiedzi od czapy (mareta w tym króluje, Belka, belka! Piszesz tendencyjnie, zgadzam się, nie będę się kłócić, bo to nieładnie. Proszę wyjaśnić bardziej konkretnie co znaczy "od czapy". I co za czort owa czapa ( czapka, to wiadomo).Chyba, że uważasz się za Czapajewa, lub chodzi o czapkowanie. Może być, że chodzi Ci czy o czapę z betonu na nieczynnym reaktorze w Czarnobylu 
|
N lis 02, 2014 14:36 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Po co karmicie trolla?
|
N lis 02, 2014 14:46 |
|
 |
Jajko
|
|
N lis 02, 2014 14:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@Yarpen_Zirgin pewien poziom bezczelnosci trudno tylko ignorowac. Jajko chce koniecznie uswiadomic wszystkim jacy to katolicy sa ciemni, glupi i niekulturalni i to na katolickim forum. Moderacja uwaza ze to ok a w koncu wszyscy poza moderacja jestesmy tu goscmi.
Ja chamstwo mojego syna tez czasem ignoruje ale czasem mi nerwy puszczaja. U mojego syna widac (wolny bo wolny ale jednak) postep. U Jajka sytuacja jest beznadziejna i nie ma co wierzyc ze jak sie go bedzie tylko ignorowac to rozum i kultura mu kiedys wroci.
Ostatnio edytowano N lis 02, 2014 14:58 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
N lis 02, 2014 14:57 |
|
|
|