Autor |
Wiadomość |
kinokijuf
|
 Re: Uwagi do moderacji II
Ponieważ moderacja też się lubi pośmiać.
|
N cze 24, 2012 9:25 |
|
|
|
 |
Iwona19
|
Osoba o nicku miseczka kimkolwiek jest chyba zwariowała.
_________________ "Wszystko badajcie! Trzymajcie się tego, co dobre, a unikajcie wszystkiego, co złe" (1 Tes 5, 21-22)
|
Śr lip 04, 2012 10:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Iwona19 to zapewne R77.
|
Śr lip 04, 2012 10:28 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Iwona19 napisał(a): Osoba o nicku miseczka kimkolwiek jest chyba zwariowała. Ta osoba to R77 i zwariowała już wczoraj 
|
Śr lip 04, 2012 10:29 |
|
 |
szumi
Moderator
|
Dla wyjaśnienia pewnej sytuacji forsowanej przez R77 i jeszcze kilka jego klonów: Ani kuria w Katowicach, ani Gość Niedzielny, ani portal wiara.pl nie jest moim pracodawcą. Jestem tu jedynie moderatorem. Nie mam z tego pieniędzy, nie mam innych profitów (poza kartką z życzeniami na święta od portalu  ). A konkursy organizowane przez wiara.pl czasem mnie zainteresują i w nich udział wezmę. Choć, gdyby rozpatrzyć ilość wygranych do ilości konkursów w których startowałem, to pewnie mieszczę się w granicach normy (wygrałem tylko raz  ). Pewnie to mu nie wystarczy, ale obawiam się, że musi. Pozdrawiam.
_________________ Η αληθεια ελευθερωσει υμας...
Veritas liberabit vos...
Prawda was wyzwoli...
(J 8, 32b)
|
Śr lip 04, 2012 12:49 |
|
|
|
 |
Johnny99
|
Nie widzę powodu, dla którego użytkownik forum albo jego moderator miałby nie mieć prawa brać udziału w konkursach organizowanych przez portal wiara.pl. Nie widzę w tym ani "nieetycznej sytuacji", ani nawet jej groźby.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Śr lip 04, 2012 12:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie widzisz, bo opis klasycznego dość konfliktu interesów we wspomnianej sytuacji, jaki zamieściłem, został właśnie usunięty z forum.
Przy okazji, nie jestem ani klonem R77, ani Nim samym.
|
Śr lip 04, 2012 13:02 |
|
 |
Johnny99
|
R77 napisał(a): Nie widzisz, bo opis klasycznego dość konfliktu interesów we wspomnianej sytuacji, jaki zamieściłem, został właśnie usunięty z forum. To prześlij mi na PW, bo nie wydaje mi się, żebym przegapił. Cytuj: Przy okazji, nie jestem ani klonem R77, ani Nim samym. Nie brnij, bo za daleko zabrniesz.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Śr lip 04, 2012 13:05 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Skoro opis został usunięty, wraz z 5 moimi postami, to skąd mam Ci go wziąć? Mogłeś czytać uważnie zamiast się gorączkować nie wiadomo o co. Mam nadzieję, że cała historia wymiany zdań i argumentów w tej sprawie pozostaje gdzieś schowana w archiwach forum, aby przełożeni moderatora mogli sobie wyrobić osobisty pogląd na to co tu się stało i działo.
To jest mój siódmy post, o czym wzmiankuje informacja przy moim nicku, jednak dostępne do przeglądania są tylko dwa posty, niniejszy i poprzedni. Zaiste cuda się tu dzieją na tym forum.
|
Śr lip 04, 2012 13:10 |
|
 |
Johnny99
|
Pouczenie na przyszłość - każdy, kto wchodzi na jakiekolwiek forum i zaczyna je zaśmiecać swoim spamem, musi się liczyć z takimi "cudami" 
|
Śr lip 04, 2012 13:13 |
|
 |
Asienkka
|
"Przełożonym" moderatorów jestem ja  Osobisty pogląd mam już wyrobiony. Proponuję, zgodnie z tym co sam zalecasz - nie gorączkuj się nie wiadomo o co 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Śr lip 04, 2012 13:14 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
il_mondo_create znasz regulamin konkursu? Czy uważasz, że zakaz brania udziału w konkursie powinien dotyczyć moderatorów forum.wiara.pl czy może każdego z użytkowników tego forum? Jaki konflikt interesuje powstaje, gdy moderator forum, nie będący w żaden sposób pracownikiem, bierze udział w konkursie?
W to, że nie jesteś klonem R77, to wybacz ale ciężko uwierzyć, no chociaż możesz być jego znajomym.
|
Śr lip 04, 2012 13:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kacperek, przecież to Ty założyłeś wczoraj temat R77, w którym spamowałeś niemiłosiernie prowokując innych do obrażania R77 i samemu go obrażając. Czy mógłbyś oszczędzić czytelnikom i moderatorom czytania Twojego spamu? Niniejszy temat jest do moderacji a nie do mnie. Szumi wyjaśnienie złożył, kontrowersyjną dyskusję odłożył do archiwum do wglądu przełożonych i na tym sprawę wypada na forum zatrzymać, a nie jątrzyć ją w nieskończoność. Reszta należy do przełożonych Szumiego.
|
Śr lip 04, 2012 13:20 |
|
 |
Johnny99
|
<brawa>
|
Śr lip 04, 2012 13:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
szumi napisał(a): Dla wyjaśnienia pewnej sytuacji forsowanej przez R77 i jeszcze kilka jego klonów: Ani kuria w Katowicach, ani Gość Niedzielny, ani portal wiara.pl nie jest moim pracodawcą. Jestem tu jedynie moderatorem. Nie mam z tego pieniędzy, nie mam innych profitów (poza kartką z życzeniami na święta od portalu  ). A konkursy organizowane przez wiara.pl czasem mnie zainteresują i w nich udział wezmę. Choć, gdyby rozpatrzyć ilość wygranych do ilości konkursów w których startowałem, to pewnie mieszczę się w granicach normy (wygrałem tylko raz  ). Pewnie to mu nie wystarczy, ale obawiam się, że musi. Pozdrawiam. Pierwszy raz słyszę że wygrałeś, choć jestem kilka lat na forum i brałam udział w konkursie. Alternatywa - jestem gapa i nie załapałam....nie interesowałam się danym personalnymi laureatów - ze wskazaniem drugiej opcji A wygranej gratuluję 
|
Śr lip 04, 2012 16:26 |
|
|
|