Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt wrz 05, 2025 11:39

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220 ... 222  Następna strona
 Uwagi do moderacji II 
Autor Wiadomość

Post Re: Uwagi do moderacji II
Ponieważ moderacja też się lubi pośmiać.

N cze 24, 2012 9:25

Osoba o nicku miseczka kimkolwiek jest chyba zwariowała.

Śr lip 04, 2012 10:26
Iwona19 to zapewne R77.

Śr lip 04, 2012 10:28
Iwona19 napisał(a):
Osoba o nicku miseczka kimkolwiek jest chyba zwariowała.

Ta osoba to R77 i zwariowała już wczoraj :D

Śr lip 04, 2012 10:29
Moderator

Dla wyjaśnienia pewnej sytuacji forsowanej przez R77 i jeszcze kilka jego klonów: Ani kuria w Katowicach, ani Gość Niedzielny, ani portal wiara.pl nie jest moim pracodawcą. Jestem tu jedynie moderatorem. Nie mam z tego pieniędzy, nie mam innych profitów (poza kartką z życzeniami na święta od portalu ;) ). A konkursy organizowane przez wiara.pl czasem mnie zainteresują i w nich udział wezmę. Choć, gdyby rozpatrzyć ilość wygranych do ilości konkursów w których startowałem, to pewnie mieszczę się w granicach normy (wygrałem tylko raz ;) ).

Pewnie to mu nie wystarczy, ale obawiam się, że musi.
Pozdrawiam.

(J 8, 32b)

Śr lip 04, 2012 12:49

Nie widzę powodu, dla którego użytkownik forum albo jego moderator miałby nie mieć prawa brać udziału w konkursach organizowanych przez portal wiara.pl. Nie widzę w tym ani "nieetycznej sytuacji", ani nawet jej groźby.

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Śr lip 04, 2012 12:59
Nie widzisz, bo opis klasycznego dość konfliktu interesów we wspomnianej sytuacji, jaki zamieściłem, został właśnie usunięty z forum.

Przy okazji, nie jestem ani klonem R77, ani Nim samym.

Śr lip 04, 2012 13:02

R77 napisał(a):
Nie widzisz, bo opis klasycznego dość konfliktu interesów we wspomnianej sytuacji, jaki zamieściłem, został właśnie usunięty z forum.

To prześlij mi na PW, bo nie wydaje mi się, żebym przegapił.

Cytuj:
Przy okazji, nie jestem ani klonem R77, ani Nim samym.

Nie brnij, bo za daleko zabrniesz.

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Śr lip 04, 2012 13:05
Skoro opis został usunięty, wraz z 5 moimi postami, to skąd mam Ci go wziąć?
Mogłeś czytać uważnie zamiast się gorączkować nie wiadomo o co.
Mam nadzieję, że cała historia wymiany zdań i argumentów w tej sprawie pozostaje gdzieś schowana w archiwach forum, aby przełożeni moderatora mogli sobie wyrobić osobisty pogląd na to co tu się stało i działo.

To jest mój siódmy post, o czym wzmiankuje informacja przy moim nicku, jednak dostępne do przeglądania są tylko dwa posty, niniejszy i poprzedni. Zaiste cuda się tu dzieją na tym forum.

Śr lip 04, 2012 13:10

Pouczenie na przyszłość - każdy, kto wchodzi na jakiekolwiek forum i zaczyna je zaśmiecać swoim spamem, musi się liczyć z takimi "cudami" ;)

Śr lip 04, 2012 13:13

"Przełożonym" moderatorów jestem ja :)
Osobisty pogląd mam już wyrobiony.
Proponuję, zgodnie z tym co sam zalecasz - nie gorączkuj się nie wiadomo o co :)

Śr lip 04, 2012 13:14
il_mondo_create znasz regulamin konkursu? Czy uważasz, że zakaz brania udziału w konkursie powinien dotyczyć moderatorów forum.wiara.pl czy może każdego z użytkowników tego forum? Jaki konflikt interesuje powstaje, gdy moderator forum, nie będący w żaden sposób pracownikiem, bierze udział w konkursie?

W to, że nie jesteś klonem R77, to wybacz ale ciężko uwierzyć, no chociaż możesz być jego znajomym.

Śr lip 04, 2012 13:15
Kacperek, przecież to Ty założyłeś wczoraj temat R77, w którym spamowałeś niemiłosiernie prowokując innych do obrażania R77 i samemu go obrażając. Czy mógłbyś oszczędzić czytelnikom i moderatorom czytania Twojego spamu?
Niniejszy temat jest do moderacji a nie do mnie.
Szumi wyjaśnienie złożył, kontrowersyjną dyskusję odłożył do archiwum do wglądu przełożonych i na tym sprawę wypada na forum zatrzymać, a nie jątrzyć ją w nieskończoność. Reszta należy do przełożonych Szumiego.

Śr lip 04, 2012 13:20

<brawa>

Śr lip 04, 2012 13:24
szumi napisał(a):
Dla wyjaśnienia pewnej sytuacji forsowanej przez R77 i jeszcze kilka jego klonów: Ani kuria w Katowicach, ani Gość Niedzielny, ani portal wiara.pl nie jest moim pracodawcą. Jestem tu jedynie moderatorem. Nie mam z tego pieniędzy, nie mam innych profitów (poza kartką z życzeniami na święta od portalu ;) ). A konkursy organizowane przez wiara.pl czasem mnie zainteresują i w nich udział wezmę. Choć, gdyby rozpatrzyć ilość wygranych do ilości konkursów w których startowałem, to pewnie mieszczę się w granicach normy (wygrałem tylko raz ;) ).

Pewnie to mu nie wystarczy, ale obawiam się, że musi.
Pozdrawiam.

Pierwszy raz słyszę że wygrałeś, choć jestem kilka lat na forum i brałam udział w konkursie.
Alternatywa - jestem gapa i nie załapałam....nie interesowałam się danym personalnymi laureatów - ze wskazaniem drugiej opcji :)
A wygranej gratuluję :brawo:

Śr lip 04, 2012 16:26
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220 ... 222  Następna strona