Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn wrz 15, 2025 16:14

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222  Następna strona
 Uwagi do moderacji II 
Autor Wiadomość
Post Re: Uwagi do moderacji II
Przeczytałam sporo postów a tu o co chodzi

Śr lip 04, 2012 17:32
krrokus napisał(a):

A był taki jeden ...
Nie spasował mu moderator (skasował kilka postów ostro naruszających regulamin), to próbował aferę wywołać: spamował, zakładał ciągle te same posty, słał spam do użytkowników, po prostu forumowy terrorysta. Na koniec zadzwonił do kurii i jakiemuś księdzu głowę zawracał. Nawet mi się tym pochwalił przed skasowaniem sobie konta.
Ale aby przeprosić wszystkich użytkowników za swoje zachowanie to juz mu energii i cojones zabrakło.

Śr lip 04, 2012 18:01

Kozioł napisał(a):
Nawet mi się tym pochwalił przed skasowaniem sobie konta.

Nie Tobie jednemu. W odpowiedzi na moje pytanie skąd przyszło mu do głowy, że mogłoby mnie to interesować odrzekł, że wespół z innymi zamiatam pod dywan :-D

Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.

Śr lip 04, 2012 18:06
Najpierw prośba do moderacji: Proszę tego nie kasować.
To ja - R77 i miseczka !
Wcześniej nie mogłem zabrać głosu, bo moderacja całkowicie zablokowała konta "R77" i "miseczka"
Policzyłem już łącza internetowe, do których mogę mieć swobodny dostęp.
Ale nie o to chodzi.
Szumi napisał: "Jestem tu jedynie moderatorem. Nie mam z tego pieniędzy, nie mam innych profitów ..."
I co z tego !
Każdy moderator na forum.wiara.pl jest jego przedstawicielem - nieoficjalnym urzędnikiem. Stoi jakgdyby po przeciwnej stronie - po stronie zespołu wiara.pl i udział moderatora w konkursie (w dodatku nagradzanym) jest naruszeniem przynajmniej dobrych obyczajów.
Jeżeli zostałem pomówiony w kurii katowickiej, to ja to sprostuję (pofatyguję się osobiście) i podam powyższe argumenty, nie ukrywając głębokich niechęci do Pana Pawła Szumskiego (szumi).
Pozdrawiam wszystkich i radzę moje argumenty przemyśleć !

Śr lip 04, 2012 18:30
Kozioł napisał(a):
krrokus napisał(a):

A był taki jeden ...
Nie spasował mu moderator (skasował kilka postów ostro naruszających regulamin), to próbował aferę wywołać: spamował, zakładał ciągle te same posty, słał spam do użytkowników, po prostu forumowy terrorysta. Na koniec zadzwonił do kurii i jakiemuś księdzu głowę zawracał. Nawet mi się tym pochwalił przed skasowaniem sobie konta.
Ale aby przeprosić wszystkich użytkowników za swoje zachowanie to juz mu energii i cojones zabrakło.

JedenPost napisał(a):
Kozioł napisał(a):
Nawet mi się tym pochwalił przed skasowaniem sobie konta.

Nie Tobie jednemu. W odpowiedzi na moje pytanie skąd przyszło mu do głowy, że mogłoby mnie to interesować odrzekł, że wespół z innymi zamiatam pod dywan :-D

Zagrał wam na nosie :D
Znam w realu podobnego naprawiacza świata, najbardziej oburzony jest tym, że przypięto mu łatkę pieniacza.....a on chce jedynie zwycięstwa dobra....

Śr lip 04, 2012 18:39
wkleił to samo w kilku wątkach - zablokować spamera!

Śr lip 04, 2012 18:43
Następne wcielenie R77.

Zło wyrządzasz ty i R77 robiąc aferę tam, gdzie jej nie ma!
Etyka chrześcijańska nakazuje takie sprawy załatwiac spokojnie z poszanowaniem obu stron. Tu od początku jest dążenie do konfliktu zarówno w twoich jak i w R77 postach (a może to to samo...)

Śr lip 04, 2012 18:49

A ja nadal nie rozumiem, co jest takiego złego w udziale szumiego w jakimś konkursie...

Śr lip 04, 2012 19:26
Mój jakże drogi R77 vel Il_mondo_create vel miseczka vel krrokus

Piszesz o etyce, ale zapominasz że powołując się na coś, trzeba mieć choć odrobinę poszanowania dla tego, a więc dla etyki.

Pogwałcenie etyki stanowi:
1. Ujawnianie danych osobowych osoby prywatnej bez jej zgody i wiedzy ( i tu ostrzeżenie: to jest karalne)
2. Oczernianie i pomówienie jest w kodeksie karnym RP, tym bardziej że uporczywie podajesz dane Szumi, co Cię tym bardziej obciąża
3. Sposób propagowania tej informacji na forum
4. Zakładanie kilka kont

Podsumowując- sam zachowujesz się wbrew zasadom etycznym o których to brak oskarżasz- o ironio- portal wiara.pl

Jesteś zwykłym pieniaczem, który wie że to co robi nie ma sensu, ale poczucie przegranej (brak nagrody) powoduje że w frustracji dokonujesz czynów karalnych z punktu widzenia prawa. Zdajesz sobie z tego sprawę?

Pani w Ciemnych Okularach ma nick: Val. Taki uroczy i krótki nick, a przez klawiaturę nie przechodzi :shock: ?? Jakaś cenzura??

Śr lip 04, 2012 19:32

@il_mondo_create

Nie masz chyba za bardzo pojęcia jak funkcjonuje portal i na czym polega moderacja forum... jestem moderatorem na forum powiązanym z pewnym portalem i nie mam żadnego wglądu ani tym bardziej wpływu na kulisy samego portalu. Uprawnienia moderacyjne otrzymują użytkownicy, którzy wzbudzili zaufanie administracji (administracji forum!), w celu utrzymywania na forum porządku, to wszystko. Jestem przekonany, że tu jest podobna relacja - redakcja portalu i moderacja forum to całkowicie inna ekipa, no - chyba, że ktoś akurat ma czas i predyspozycje zajmować się jednym i drugim.

Bredniami, że "temat stał się głośny" demaskujesz się jako R77 lub przynajmniej jedna z jego osobowości, co kwalifikuje problem jako medyczny, który jako taki - nie powinien być na forum roztrząsany. O ile mi wiadomo nie ma tu lekarza.

Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.

Śr lip 04, 2012 19:33
W wątku o katechezie zrobił się niechcący offtop. Czy możnaby go przenieść mniej więcej od tego momentu
Do wątku Dziewictwo Matki Jezusa ?

Cz lip 05, 2012 7:17
Dziękuję Moderacji za rozsądne potraktowanie wiadomego tematu.

Cz lip 05, 2012 9:24

Użytkownik maly_kwiatek1 to pacynka zbanowanego użytkownika.

Cz lip 05, 2012 11:51
kinokijuf napisał(a):
Użytkownik maly_kwiatek1 to pacynka zbanowanego użytkownika.

Co więcej il mondo create to także maly_kwiatek1 czyli zbanowany mały kwiatek.

Domyślamy się też, ze to R77 i inne wcielenia. Silnie podejrzewam, że motywacją rozpętania "afera" jest zemsta.

A nam robi wykłady o etyce ... :roll:

Cz lip 05, 2012 12:30
Il_mondo_create napisał(a):
Czy można prosić o regulaminową interwencję(...)

Skoro regulaminowo, to niech będzie regulaminowo. Jak rozumiem, "Il_mondo_create" to kolejne wcielenie użytkownika, którego nie powinno tu być, gdyż ma bana.
W związku z tym i ja prosiłabym moderację o regulaminową interwencję, tyle że w tej sprawie.

Cz lip 05, 2012 15:54
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222  Następna strona