Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Ejże! Katolicy nie mają przykazane dążyć do zgodności świeckiego prawa z nauczaniem Kościoła?
|
Cz lis 13, 2014 12:37 |
|
|
|
 |
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
A gdzie to wyczytałeś?
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
Cz lis 13, 2014 13:33 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Między wierszami. ; )
A serio zapytawszy, to jest urban legend?
|
Pt lis 14, 2014 23:45 |
|
|
|
 |
medieval_man
Moderator
|
|
So lis 15, 2014 11:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Powiedz, quas, jak się żegnasz, to ciągniesz rękę do pępka, czy kreślisz sobie na ciele diabelski, odwrócony krzyż?
|
Śr lis 26, 2014 15:27 |
|
|
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
mareta napisał(a): Tusk wielokrotnie opowiadał bzdury, przepraszam składał obietnice bez pokrycia. Jak choćby ta, że w trzy miesiące nauczy się biegle mówić po angielsku.  No i co? W ostatnim wywiadzie po angielsku jakoś dawał radę* *oczywiście, można powiedzieć, że czytał z promptera, a ze względu na to, że się ciągle mylił, to wywiad jest taki pocięty.... w zamach smoleński też można wierzyć....
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Śr gru 03, 2014 20:14 |
|
 |
Jajko
|
medieval_man napisał(a): Darowałbyś sobie te tanie, sentymentalne chwyty. viewtopic.php?p=838780#p838780Proponuję MODOWI aby osobiste uwagi umieszczał w stosownym wątku lub wysyłał je na PW, a nie zaśmiecał nimi forum.
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Śr gru 03, 2014 22:44 |
|
 |
medieval_man
Moderator
|
Z Regulaminu:
7. Interwencje moderatora mogą przybierać następujące formy: - publiczne zwrócenie uwagi użytkownikowi w danym temacie;
|
Cz gru 04, 2014 13:11 |
|
 |
Jajko
|
Ja nadal podtrzymuję wyżej sformułowaną propozycję. Nie twierdziłem wszak, że mod złamał regulamin prawda12 napisał(a): Kto by uwierzył 257 osób obejrzało temat,komputer stał sie Bogiem.Nagle potem szybko ,nawet nie wiemy kiedy:)pojawił sie administrator w stroju Mikołaja zwany dalej Wist:) i zamknął temat,czyzby Mikołaj przeszedł na strone złych mocy:)))Nie martwcie sie kochani,Bóg nie pozwoli by Fałszywy Mikołaj zbanował świeta:)Pamietajcie kochani czyli wy 257 osób,nie dajcie sie sprowokować do kłótni ,kochajcie administratora,by wrócił na właściwą droge:)) Nie znam tej konkretnej sprawy, ale Wist jest akurat najporządniejszym modem na tym całym portalu. Skoro zamknął, to musiał mieć poważny powód. On za byle co, w przeciwieństwie do wielu innych modów, których ksywek nie wymienię w obawie przed ich zemstą (która i tak mnie zaraz dopadnie) nie jest nadpobudliwy czy niedowartościowany, żeby głupio reagować na bzdury. Powód, musi, był!
|
Cz gru 04, 2014 17:31 |
|
 |
medieval_man
Moderator
|
Jajko napisał(a): Ja nadal podtrzymuję wyżej sformułowaną propozycję. Nie twierdziłem wszak, że mod złamał regulamin A ja nie twierdzę, że zarzucałeś mi złamanie Regulaminu lecz podtrzymuję to, co napisałem, a mianowicie, że mod ma prawo do zwrócenia uwagi bezposrednio w temacie, z czego mod skorzystał, korzysta i ma zamiar korzystać
|
Cz gru 04, 2014 17:44 |
|
 |
Jajko
|
Jasne, masz prawo zaśmiecać. Maluczcy nie. A propos. Może byś uporządkował wątek "Wiara źródłem moralności?" na zaśmiecenie końcówki którego zwróciłem wczoraj uwagę?
|
Cz gru 04, 2014 17:46 |
|
 |
Jajko
|
Acro napisał(a): A teraz prosty test na to, czy Kael wie, o czym pisze. Albo czy czyta co, komentuje. Zacytuj jakieś moje stwierdzenie o niezasadności zwrotu majątku Kościołom. Zostaniesz zignorowany albo Kael się wykręci sianem - standard. Dokonałeś zmiażdżenia Kael i ona uda że tego nie zauważyła. [ciach - pohamuj się trochę - s33] najwyżej można liczyć na atak personalny.
|
Pn gru 08, 2014 22:38 |
|
 |
mareta
|
Jajko napisał(a): mareta napisał(a): Tusk wielokrotnie opowiadał bzdury, przepraszam składał obietnice bez pokrycia. Jak choćby ta, że w trzy miesiące nauczy się biegle mówić po angielsku.  No i co? W ostatnim wywiadzie po angielsku jakoś dawał radę* ... Dokładnie tak: JAKOŚ dawał radę. Stąd do mówienia biegle po angielsku jest bardzo, bardzo daleko. Tylko to  . Jak wspominałam, nie była to pierwsza bzdura, którą wygłosił.
|
Śr gru 10, 2014 16:58 |
|
 |
Jajko
|
Oj, wiele osób chciałoby tak mówić, jak to pokazano w wywiadzie.
Jakieś inne bzdury możesz wymienić?
|
Śr gru 10, 2014 17:09 |
|
 |
mareta
|
Jajko napisał(a): Oj, wiele osób chciałoby tak mówić, jak to pokazano w wywiadzie.
Jakieś inne bzdury możesz wymienić? cytatybaza.pl/autorzy/donald-tusk. Mogę stanąć nago na głowie na szczycie Pałacu Kultury i powtarzać, że prywatyzacja już przyniosła Polsce biliony złotych, że polskie przedsiębiorstwa są mało, albo nic niewarte i dlatego są tanio sprzedane. Źródło: Z. Nowak Tusk nagi, Gazeta Wyborcza, 14–15 sierpnia 1993 r. Jedno zdanie przeczy drugiemu....
|
Śr gru 10, 2014 17:27 |
|
|
|